Moshe Mizrahi פורסם יולי 8, 2007 דיווח פורסם יולי 8, 2007 תחנת רדיו יש לך שם זה בדיוק התחביב שלו (פרסומת סמויה: www.ClickFM.co.il) ואני הייתי בטוח לפי שומרת המסך שיש לו תחביב אחר
Matan Solomon פורסם יולי 8, 2007 דיווח פורסם יולי 8, 2007 תחנת רדיו יש לך שם זה בדיוק התחביב שלו (פרסומת סמויה: www.ClickFM.co.il) ואני הייתי בטוח לפי שומרת המסך שיש לו תחביב אחר וואי משה, הוצאת לי את המילים מהפה... רציתי להגיד שהשומר מסך, זה כבר תחביב אחר, ידעתי שמישהו יגיב על זה שוב אסור לי להעלות תמונות לכאן
Moshe Mizrahi פורסם יולי 8, 2007 דיווח פורסם יולי 8, 2007 אסור לי להעלות תמונות לכאן מותר, רק בזהירות עם הלחץ דם של הזקנים כאן
אורח פורסם יולי 8, 2007 דיווח פורסם יולי 8, 2007 אסור לי להעלות תמונות לכאן מותר, רק בזהירות עם הלחץ דם של הזקנים כאן אל תדאג ללחץ דם של הזקנים, רחמנות על המסכים והמקלדות של הצעירים וגם של הזקנים :wink:
David Misha פורסם יולי 8, 2007 דיווח פורסם יולי 8, 2007 אסור לי להעלות תמונות לכאן מותר, רק בזהירות עם הלחץ דם של הזקנים כאן אל תדאג ללחץ דם של הזקנים, רחמנות על המסכים והמקלדות של הצעירים וגם של הזקנים :wink: למה ?? :shock: :shock:
אורח פורסם יולי 8, 2007 דיווח פורסם יולי 8, 2007 אסור לי להעלות תמונות לכאן מותר, רק בזהירות עם הלחץ דם של הזקנים כאן אל תדאג ללחץ דם של הזקנים, רחמנות על המסכים והמקלדות של הצעירים וגם של הזקנים :wink: למה ?? :shock: :shock: ככה
Shireto Shahar פורסם יולי 8, 2007 דיווח פורסם יולי 8, 2007 אני עכשיו אצל אבא שלי, אז היוק שלי לא פה וכל המדריכים/בד"חים/דפיות עדיין לא פה. מה שיש לי פה זה ג'ויסטיק מסריח של logitech ואוזניות, ומחשב סוס!!!! אבל אני יבלה פה את רוב זמני בחופש אז בזמן הקרוב אני יביא לפה הכל. טוב...הנה- הג'ויסטיק המחורבן והאוזניות המעולות- (אגב לכל מי שמכיר אותי טוב ותהה פעם למה יש לפעמים כל כך רעשי רקע מהמיקרופון, טוב, תסתכלו בעצמכם :roll: ) וזה הטיסן הלא גמור והמושבת כבר כמה חודשים טובים-
Eran Granola פורסם יולי 8, 2007 דיווח פורסם יולי 8, 2007 אני עכשיו אצל אבא שלי, אז היוק שלי לא פה וכל המדריכים/בד"חים/דפיות עדיין לא פה.מה שיש לי פה זה ג'ויסטיק מסריח של logitech ואוזניות, ומחשב סוס!!!! אבל אני יבלה פה את רוב זמני בחופש אז בזמן הקרוב אני יביא לפה הכל. טוב...הנה- הג'ויסטיק המחורבן והאוזניות המעולות- (אגב לכל מי שמכיר אותי טוב ותהה פעם למה יש לפעמים כל כך רעשי רקע מהמיקרופון, טוב, תסתכלו בעצמכם :roll: ) זה ג'ויסטיק לא כל כך גרוע. ואזניות, היום מצאתי אזניות ב 19 שח בסופרמרקט. אז זה לא תירוץ... :roll:
Gadi L. פורסם יולי 8, 2007 דיווח פורסם יולי 8, 2007 אני עכשיו אצל אבא שלי, אז היוק שלי לא פה וכל המדריכים/בד"חים/דפיות עדיין לא פה.מה שיש לי פה זה ג'ויסטיק מסריח של logitech ואוזניות, ומחשב סוס!!!! אבל אני יבלה פה את רוב זמני בחופש אז בזמן הקרוב אני יביא לפה הכל. טוב...הנה- הג'ויסטיק המחורבן והאוזניות המעולות- (אגב לכל מי שמכיר אותי טוב ותהה פעם למה יש לפעמים כל כך רעשי רקע מהמיקרופון, טוב, תסתכלו בעצמכם :roll: ) זה ג'ויסטיק לא כל כך גרוע. ואזניות, היום מצאתי אזניות ב 19 שח בסופרמרקט. אז זה לא תירוץ... :roll: זה ג'ויסטיק כן כל כך גרוע, קניתי אחד כזה והוא נהרס לי אחרי חודשיים (לא שימוש אינטנסיבי), מה גם שהוא בכלל לא מגיע לקרסוליים של ה Cyborg Evo Force של סאיטק באותו מחיר.
tal 2 פורסם יולי 9, 2007 דיווח פורסם יולי 9, 2007 קצת באיחור אבל תהנו...(למרות הבלגן) הבלגן מקרוב וזה המאוורר Turbo - Prop שלי עם פסיעה משתנה ומה שתרצו...
Shireto Shahar פורסם יולי 9, 2007 דיווח פורסם יולי 9, 2007 אני עכשיו אצל אבא שלי, אז היוק שלי לא פה וכל המדריכים/בד"חים/דפיות עדיין לא פה.מה שיש לי פה זה ג'ויסטיק מסריח של logitech ואוזניות, ומחשב סוס!!!! אבל אני יבלה פה את רוב זמני בחופש אז בזמן הקרוב אני יביא לפה הכל. טוב...הנה- הג'ויסטיק המחורבן והאוזניות המעולות- (אגב לכל מי שמכיר אותי טוב ותהה פעם למה יש לפעמים כל כך רעשי רקע מהמיקרופון, טוב, תסתכלו בעצמכם :roll: ) זה ג'ויסטיק לא כל כך גרוע. ואזניות, היום מצאתי אזניות ב 19 שח בסופרמרקט. אז זה לא תירוץ... :roll: אתה הבן אדם היחידי שאני מכיר שאמר שהג'ויסטיק לא כל כך גרוע. ותן עוד מבט על האוזניות.
Avi - 4X-KDF פורסם יולי 9, 2007 דיווח פורסם יולי 9, 2007 טל הרגת אותי עם המאבוורר חחחח זה הקוקפית הצנוע שלי עם הסטיק המחורבן ביותר כמו שיש לעוד כמה פה. הבעיה שלו היא שיש לא מנועים אבל לא תיכננו את זה טוב והמנועים מפריעים לדיוק של הסטיק. אגב, הדוושות האלה של ההגה למחשב ואני משתמש בהם בתור הגה כוון בסימולטור XD וזה דגם המטוס שבניתי בבית ספר (לא אני תיכננתי אותו :? ) את החופה אני הכנתי עם חתיחת פלסטיק, שופין ונייר לטש ושעה וחצי נ.ב. את האף של המטוס בטעות שיתחתי עם מכונת ההברקה :cry:
Ilan Nemirovski פורסם יולי 9, 2007 דיווח פורסם יולי 9, 2007 אנחנו יכולים כבר לפתוח תחנת רדיו משלנו של VATIL :wink: . סולי טל ואני בטוח שיש עוד כמה,מה? פלטות בלאגנים למה לא? ד"א אחלה קוקפיטים יש לכול הח'ברה פה!
avigilad99 פורסם יולי 9, 2007 דיווח פורסם יולי 9, 2007 המצלמה אצל אחי אבל תתעזרו בדמיון: חדר, שולחן בפינה הצפון מזרחית. מחשב למטה. (על הריצפה). מסך בעיקום של השולחן. יוק בעיקום של השולחן. טיסן 3D מעל השולחן בחלק הצפוני תלוי על הקיר מההגה גובה. ומתחת לשולחן בעוד חודש וקצת יהיו פדלים.
Shlomlux2 פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 נו טוב... החלטתי כן לפרסם את הבושה :oops: וכדי לכפר על זה אני מצרף גם תמונות מהחדר שלי ונתיחל בבושה, עמדת המחשב שלי (בעצם של כל המשפחה) ונמשיך לחדר הצנוע שלי : עמדת הסיפריה: מימין (לא רואים) ספרים על תעופה וכו', אח"כ מקדש התעופה הקטן שלי, מעליו הטיסן הראשון שלי-The World Model-Super Frontier 40 (כמעט בן 10), עוד כמה ניירת, תמונות וכו' נמשיך למה שיש מתחת לספריה, שזה ה"זבל", קופסאות של טיסנים, סימולטורים ושלטים, שמאחוריהם מתחבא הטיסן השמיש שלי כיום (זה שרואים על הקופסא), ובצד יש עוד קצת ניירת תעופתית וכלמני זבל שאני צובר הארון והדלת, תחילת דרכי כ"גרפיקאי תעופה", כלמני דברים שאספתי, פוסטרים, כתבות ואבק מתחת לארון (אל תספרו לאמא): ואחרון חביב, עמדת הטלוויזיה- מאופיינת בעוד כמה דברי תעופה, סמל העיר עכו, סיכות למניהן וטיסן שהספיק לטוס בדיוק 13 שניות :cry: זהו... אני מקווה שהצלחתי לכפר על עמדת ה"הטסה" הפשוטה שלי... חבל שאני לא יכול לצלם לכם את עמדת הפיקוח :wink:
Yahav Barzilay פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 חבל שאני לא יכול לצלם לכם את עמדת הפיקוח :wink: עזוב אין טעם, בטח גם היא כזאת פשוטה :mrgreen: כמה אינץ' המסך שאתה רואה בו את המטוסים במגדל? :mrgreen: אבל החדר שלך נראה לי חלומו של כל חובב תעופה
Eran Granola פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 אתה הבן אדם היחידי שאני מכיר שאמר שהג'ויסטיק לא כל כך גרוע. ותן עוד מבט על האוזניות. תודה על הפירגון, פשוט באמת לא מכיר הרבה ג'ויסטיקים אחרים.
4X-CDA פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 שלומי ? רוצה איזה טיסה ב-G3 ? אולי עוד מעט נעלה את התמונות שלי
menahem ben-or פורסם יולי 11, 2007 דיווח פורסם יולי 11, 2007 בימים טרופים אילו עובר הקוקפיט שלי מתיחת פנים קלה והתמונות הן של הגרסה היוצאת...... * במבט נוסף * * MCP בשלב הביטא *
4X-CDA פורסם יולי 11, 2007 דיווח פורסם יולי 11, 2007 סתם בקבוקי אבסולוט לקטע בחדר אני (עוד) לא חבר ב-AA זה בסדר :mrgreen: ורק תראו מה יש לי שם על המדף שלא נדבר על זה שעומד שם עם הדגל מימין... :roll: הוויב החתיך שלי ! תצפית מהחדר... The Super...The Stearman... Flight Deck חח כן בטח
תומר עינבר פורסם יולי 11, 2007 דיווח פורסם יולי 11, 2007 שלומי! לזה אתה קורא צנוע? תראה מה יש לי: בדיוק כמו שלך. ודניאל! פששש
omerd17 פורסם יולי 11, 2007 דיווח פורסם יולי 11, 2007 טוב הינה כמה מ"הקוקפיט" שלי ד"א כול התמונות צולמו בפלא שלי אז סורי על האיכות (n 73) הקוקפיט- Shot with N73 at 2007-07-11 הקוקפיט +עטד קצת מהחדר שלי Shot with N73 at 2007-07-11 מגירת הסימולטורים שלי Shot with N73 at 2007-07-11 ובישבילכם - מגירת הסימולטורים שלי בפריסה מלאה חעחע Shot with N73 at 2007-07-11 זה לא הכי קשור אבל חדי העין יוכלו לשים לב מצד שמאל למטה בספר דו כנפי ובאמצע מתחת לגביע במישקפי רייבן (בכול זאת חשוב לסימולטור גם לא) Shot with N73 at 2007-07-11 טוב זמן לתגובות
Shireto Shahar פורסם יולי 11, 2007 דיווח פורסם יולי 11, 2007 ומר- הג'ויסטיק הזה שלך ושל ברק פשוט מדהים!! אני מתכנן לקנות אותו פדלים כמו של ברק ופאלקון AF. אתה יכול לדבר איתי במסנג'ר על איפה קנית אותו ובכמה? mastuli@hotmail.com