תומר עינבר פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 עם כל הריאליזם בסימולטור - עוד לא הגענו ליום שצריך לשים משקפי שמש בטיסה מול השמש חחחח זה בשביל הרעיון חח תומר יש לך במקרה קריוקי במחשב עם מיקרופון כזה? לא תאמין..
Eldar Sella פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 מעניין אותי מה אנשי המכס חושבים על דברים כאלה
3Dvg פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 רן, זה רק אני או שיש לך 19 רחב? ואם כן, אתה משתמש בהגדרות מיוחדות או שפשות סובל את העיוות של הפנל? ד"א אין לי מצלמה, אבל יש לי פשות מסך 19 חמוד + 17 CRT (שפעם עובד ופעם לא) הכלים להטסה שלי הם המקלדת..... :oops: כן, עדיין לא מצאתי יוק במסלול של חיילים.... :cry: תומר, אולי תקים עוד קופת צדקה?! :wink:
אורח פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 רן, זה רק אני או שיש לך 19 רחב?ואם כן, אתה משתמש בהגדרות מיוחדות או שפשות סובל את העיוות של הפנל? ד"א אין לי מצלמה, אבל יש לי פשות מסך 19 חמוד + 17 CRT (שפעם עובד ופעם לא) הכלים להטסה שלי הם המקלדת..... :oops: כן, עדיין לא מצאתי יוק במסלול של חיילים.... :cry: תומר, אולי תקים עוד קופת צדקה?! :wink: 19 רגיל.
Izik Bakshi פורסם יולי 6, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 6, 2007 מותר לי להשתתף ?? :oops: ההשתתפות אסורה לבעלי קוקפיט מלא, אני מהועד של ארגון חסרי הקוקפיט יאלה פנק אותנו בכמה תמונות, שנזיל ריר...
David Misha פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 נו טוב כמו שרן אמר זהו הקוקפיט גירסא 1..הגרסא החדשה בתהליך ייצור ותמונות ראשונות יהיו ביום ראשון או שני ככה זה בערך בנתיים: והיד של ה CO שלי מר מיקי ליפ
Ben Bezalel פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 בכוונה אתה שם לנו את זה שנזיל ריר על מה שיש לך שם!
gilad13 פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 הינה העמדה הצנועה שלי: קוקפיט בסראונד הדפיות על המדפסת ובמגירה + מפה קבועה על הקיר :mrgreen: ככה זה יראה בסוף כשאני אחליט לגמור לבנות את המיני קוקפיט שלי
David Misha פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 בכוונה אתה שם לנו את זה שנזיל ריר על מה שיש לך שם! זו הסיבה שביקשתי רשות מאיציק
Avshalom פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 אני טס עם קונסולת מצערות ל75/6 שבניתי וחיברתי לג'ויסטיק של מיקרוספט, שאיכשהו הסבתי אותו ליוק, מסך אחד בד"כ (עם אפשרות ל2), מערכת קלונוע שמחוברת למחשב (בשביל לשמוע טוב את הסאונד של המטוס ), סקאנר דולק (לטיסות אימון מחוץ לרשת או כשאין פיקוח) וכמובן כיסא נוח כל הספרות המקצועית על כל סוגיה (AOM's, צ'ק ליסטים, דפיות וכו') מסודרת ונמצאת בהישג יד (ניתן לראות בתמונה) בצד ימין יש לוח מחיק לתחקורים, תדריכים או תזכורות, ובצד השני שולחן עם כל המפות והדפיות לתכנון טיסה נוח... שבת שלום,
Yahav Barzilay פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 הקוקפיטון שלי, טרי מלפני 5 דקות בטיסה לבריסל. בתמונה: תצורת אזרחיים משולב עם תצורת קרב.
E.Z פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 יש דבר אחד שמאוד מחמם לי את הלב בכל התמונות וזה שכמעט כולם צילמו אותם עם LDS ברקע- זה רק מוכיח מי שולט בשמיים מה שכן קחו את זה אולי כביקורת בונה יש מספר חבר'ה ששמו את המסכים בזווית כזאת שלא הכי בריאה לצוואר- אומנם אתם לא מרגישים את זה במיידי שאתם יוצאים מטיסה אבל זה סוג של נזק מצטבר. ותומר- אני רואה יש הרבה פראיירים שהססכימו לתרום- לכמה מספיק שם כל הכסף? ל3 וחצי סיבובים של פרופלור של ה CGK? :mrgreen:
Almog Atar פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 כן כן אני יודע שאני חמאר אבל לקחתי את הPSS757 לבריסל, ניתן לו צ'אנס ודי נמאס כל היום PMDG 744 תמונה ראשונה קצת מטושטשת (צילום תחת לחץ - אהמ יהב ארז אהמ) העפתי את 2 הידיות של מנועים 3-4, אני תמיד עושה את זה כשאני טס עם דו מנועי. העדשה קצת לא מתאימה לצילומים האלה, לא היה לי כוח להביא את המצלמה השניה, והלפטופ בד"כ יושב בצד שמאל לLCD, חוויה מושלמת.
אורח פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 כן כן אני יודע שאני חמאר אבל לקחתי את הPSS757 לבריסל, ניתן לו צ'אנס ודי נמאס כל היום PMDG 744 תמונה ראשונה קצת מטושטשת (צילום תחת לחץ - אהמ יהב ארז אהמ) העפתי את 2 הידיות של מנועים 3-4, אני תמיד עושה את זה כשאני טס עם דו מנועי. העדשה קצת לא מתאימה לצילומים האלה, לא היה לי כוח להביא את המצלמה השניה, והלפטופ בד"כ יושב בצד שמאל לLCD, חוויה מושלמת. אני רואה שאני לא המשוגע היחיד עם מקלדת מפוצלת ואם אני מזהה נכון MS לבנה היסטורית. שמור עליה, אין כאלו יותר :|
Hafuta פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 המחשב למעלה משמאל משמש כמחשב ראשי לסימולטור, המחשב על הרצפה משמש לצפייה בדפיות, מידע מהאינטרנט, ServInfo וכו'... בקרוב יתווספו גם פדלים ומצערות של CH, אם מישהו יודע איפה ניתן לקנות אותם באיזור מנהטן אני אשמח לשמוע.