עבור לתוכן
Ido Rosenthal

המלצה חמה לכולם

Recommended Posts

פורסם

הסימולטור שלי הגיע כבר לנפח מטורף, משהו בסביבות ה40 ג'יגה, הרוב סינרים, מי שמכיר אותי יודע שאני אוגר סינרים הזויים של כל מני חורים בעולם, הגעתי כבר למצב שלוקח לסימולטור איזה 5-6 דק' עד שהוא עולה רק בגלל שהוא בודק אם משהו התחדש במאגר סינרים שלו, בעקבות זה החלטתי לעשות סדר ולהסיר את הVים מהSCENERY LIBRARY לכל מה שאני לא משתמש בו. אחרי 5 דק' שאני מנסה להבין מה לכל הרוחות הולך שם החלטתי לנסות לחפש איזה תוכנה שימושית לארגון סינרים באבסים, מצאתי את FS SCENERY MANAGER.

לתוכנה הקטנה אך שובבה הזו 2 מעלות:

1. אפשר לסדר ולערוך את הסינרים שלכם בלי צורך להעלות את הסימולטור

2. וזה הבונוס הגדול - ארגון של הסינרים במאין תתי ספריות וכאשר אתם מסמנים תת ספריה כל הסינרים ששייכים לספריה הזו אוטומטית מסומנים בV

הנה תמונה להמחשה:

scenerymanagersg5.jpg

כמו שאתם רואים סידרתי את מאות הסינרים שלי לפי מדינות ועכשיו לפני כל טיסה כל מה שצריך לעשות זה לסמן בצד ימין את האזור שאליו אני טס, הסינרים האלה בלבד יטענו והסימולטור עולה הרבה יותר מהר, אני מקווה שזה יהיה לכם שימושי כמו שזה שימושי בשבילי, תהנו :mrgreen:

לינק - http://library.avsim.net/download.php?DLID=99870

פורסם

עידו, ידידי,

א. טוב מאד שאתה מספר לכל החברים על חוויותיך עם הסים... אכן התוכנה הנחמדה והחינמית שווה מבט וניסוי, אבל בזהירות....

ב. אני מכיר אותה כבר די הרבה זמן ומתייחס אליה בנוסח "כבדהו וחשדהו".....

ג. אישית - ושוב מנסיוני הטוב והרע כאחד - אני מעדיף לנהל את מאגר הסינרים שלי ידנית, ויש לי כלל וותיק: אני לא אוגר מטוסים-סינרים-פאנלים-מכשירים(שעונים) בתוך הסים. יש לי מאגר חיצוני - על המחשב ועל DVD(גיבוי) ואני מתקין לפי הצורך והעיתוי.

אבל כרגיל במחוזותינו - כל אחד שיעשה כפי רצונו והשימוש שהוא עושה במחשב שלו, כי אין כלל אחד שיתאים לכולם.

שוב, תודה שהעלת את הנושא המעניין הזה.

פורסם
ב. אני מכיר אותה כבר די הרבה זמן ומתייחס אליה בנוסח "כבדהו וחשדהו".....

למה ?

Because it can mess things up.

It did it to me several times , after which it was removed.

It might very well be , that it was my fault and ignorance on how to operate it but the fact that its not "idiot proof" might warrant some caution in using it

פורסם

לא הבנתי משהו..גם ככה כל הסינרים שאתה מוסיף נמצאים תחת ADD ON ולאחר מכן תתי ספריות וכך הלאה..

רק שתרגיש טוב עם עצמך אצלי הסימולטור עם כל התוספות והתכנות של הקוקפיט יושב על 60גיגה כמעט.. :)

אני למשל הורדתי מתוך הסינרים את כל הקבצי תמומות שהם שמים וכל הקבצים המיותרים מחוץ לתקיות scenery ו texture וזה חוסך לך 30% מהנפח.

אבל התכנה נראית מענינת.

פורסם
לא הבנתי משהו..גם ככה כל הסינרים שאתה מוסיף נמצאים תחת ADD ON ולאחר מכן תתי ספריות וכך הלאה..

רק שתרגיש טוב עם עצמך אצלי הסימולטור עם כל התוספות והתכנות של הקוקפיט יושב על 60גיגה כמעט.. :)

אני למשל הורדתי מתוך הסינרים את כל הקבצי תמומות שהם שמים וכל הקבצים המיותרים מחוץ לתקיות scenery ו texture וזה חוסך לך 30% מהנפח.

אבל התכנה נראית מענינת.

הכוונה היא שבלי להכנס לסימולטורים אתה יכול לבטל טעינה של סינרים...

לדוגמא אם אתה טס מאנגליה לגרמניה, אין סיבה שהוא יטען את הסינרים של ישראל, אז אתה מבטל את כל הסינרים הלא קשורים ואז הוא מעלה את הסימולטור בלעדיהם והרבה יותר מהר...

פורסם

זה שזה מסודר בתתי ספריות זה טוב ויפה, גם אצלי ככה, הכל מסודר לתוך ספריה של יבשת > מדינה ולפעמים אפילו חבל ארץ, פנאט לחלוטין, אבל בסימולטור עצמו אתה לא יכול לעשות תתי ספריות ופה התוכנה עוזרת לך, אתה לוקח את כל הסינרים של ישראל שם אותם בתת ספריה בתוכנה "ISRAEL" וכשאתה מסמן את ISRAEL בצד ימין, כל הסינרים האלה יסומנו בV בצד שמאל (שזה הצד שמקביל למה שאתה רואה בSCENERY LIBRARY בסימולטור), לכן לדוגמא אם אני אטוס לתורכיה אני אסמן ISRAEL וTURKEY בלבד וזה יחסוך לי זמן טעינה של הסימולטור.

בנוסף לזה יש את הבונוס שאתה יכול להוסיף סינרי דרך התוכנה ולא צריך להפעיל לצאת ולהפעיל מחדש את הסימולטור.

באגים יש בה - אני מצאתי אחד שסימנתי בV בצד ימין משהו שמחקתי מצד שמאל והיא קרסה, אבל משהו שמחרבש את הסימולטור לא ראיתי, צריך פשוט להבין שצד ימין הוא 1:1 הSCENERY LIBRARY שיש בסימולטור, הסדר והסינרים זה בדיוק מה שיש בסימולטור.

מיכאל אשמח אם תגיד מה בדיוק קרה לך מהתוכנה הזו שאני אדע להיזהר :)

פורסם

לדוגמא אם אני אטוס לתורכיה אני אסמן ISRAEL וTURKEY בלבד וזה יחסוך לי זמן טעינה של הסימולטור.

יופי טופי, עד כאן הכל טוב, נחמד, מסודר לאללה ובכלל חוסך המון מקום.......

סתם שאלת קרש: מה ה - DEFAULT שלך כאשר הסים עולה? SEATLE ?

אתה "מדליק" את ארה"ב? DEFAULT SCENERY ? וכן הלאה?

אז נכון שמצד אחד יש סדר בבלגן וחסכון במקום אך מצד שני אתה צריך לזכור לסמן לאן אתה טס וכו, בקיצור, כמו שאמרתי למעלה : תוכנה בכייף אבל בערבון מוגבל........

פורסם
מיכאל אשמח אם תגיד מה בדיוק קרה לך מהתוכנה הזו שאני אדע להיזהר

Ah, the end result was that the priority order in the scenery.cfg got entirely .mixed up

It's been a while ago, so I can't recall exactly what I did but I *think* it had something to do with the "scan and add automatically" option

פורסם
נראה תוכנה מעולה,חבל שאין אותה לFSX

לפחות בFSX לא צריך להפעיל מחדש את הסימולטור על כל שינוי סינרים... :roll:

אחד ה + הענקיים של FSX.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...