עייטן פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 שלום לכולם, שמי איתן , בן 27 וכיום טייס פרטי כבר שנתיים. אני לפני שנתיים טסתי לארה"ב, לWFC ושם הוצאתי את הרישיון טייס שלי בתוך חודש אחד בלבד. אחרי זה לקח לי כמעט שנה לעשות את כל הולידציה מארה"ב לישראלי ומאז אני טס בכיף אצל יצחקי (א.י.מ בהרצליה). בדיוק מחרותיים אני הולך לחגוג את ה100 שעות שלי בטיסה מגניבה, במירשה חריג לדרום. בימים אלו התחלתי לחשוב על הגדר מכשירים והמליצו לי להצטרף לVATIL, אז אני שמח שאני כאן, נראה לי שכאן זהו המקום מספר אחד בתחום טיסות מכשירים. נשתמע , איתן ליפובצקי
YairB פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 ברוכים הבאים איתן , אנחנו שמחים שהגעת לקהילה שלנו לואטיל. בהצלחה ותהנה כמובן .
noamkn פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 בהצלחה! אני לא הרבה זמן פה אבל כבר הספקתי להבין מה הולך פה .. אתה תמצא כל מה שאתה רוצה וצריך. בהצלחה:!:
Baruch Spiegel פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 אהלן איתן. ברוכים הבאים. אכן הסימולטור בכלל ו טיסה ברשת VATIL היא מקום מעולה לתרגול לקראת קבלת הגדר מכשירים (מנסיון). תוכל ללמוד להכיר את המרחב האוירי. להכיר נהלים כמו כניסות ויציאות מכשירים SID STAR, לא רק בארץ כי אם בכל מקום בעולם. לדעת לקרוא דפיות שדה, דפיות גישה, כניסות ויציאות, ומפות נתיבים. להכיר את הנדב"ר ואת הטרמינולוגיה התעופתית. תלמד על עזרי ניווט רדיו השונים. ואם תרצה להוסיף וללמוד גם על מערכות ניווט מתקדמות יותר כגון INS, GPS, ומחשבי ניהול טיסה. תוכל להכיר ולתרגל גישות מכשירים שונות: מדוייקות, ולא מדוייקות. (ILS, VOR, NDB ועוד) כמו"כ במסגרת VATIL קיים גם בי"ס וירטואלי שבו אנו מלמדים בקבוצות באופן מקוון ובצורה מרוכזת. כתובת ביה"ס: www.ifschool.net ביה"ס נמצא כרגע בשלבי התארגנות מחדש ולכן לצערנו כרגע הקורסים הם קיימים הם לרשיון טייס פרטי בלבד (לא מכשירים) נגיע גם לזה. אתה מוזמן גם להיכנס לדף TRAINING באתר להיכנס ל"הדרכת טייסים" ולקרוא את המדריכים שנמצאים שם. וכמובן יש את האתר המיטולוגי של מנהל VATIL תומר חיים: www.tomer.ifschool.net ברוך בואך. אני בטוח שתמצא הרבה עניין אצלנו גם מעבר לאימון לקראת קורס מכשירים. אני בטוח שתהנה כאן איתנו. ברוכי.
Tomer Haim פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 היי איתן ברוכים הבאים! אכן הגעת למקום הנכון, ב VATIL אנחנו טסים בסימולטור ברמה גבוהה ביותר, כל אחד טס בתחומו הוא ואתה מוזמן לטוס ברשת ולהתאמן בכל נושא שתלמד באויר במסגרת הגדר מכשירים, אם מדובר ביציאה לאיזור 9 ו 13 ואימון על ה VOR של נתניה או בהנמכות בבן גוריון עם דגש על דיבור בקשר, אין לי ספק שהסימולטור שלך יעזור ויחסוך שעות יקרות. רצוי להתאמן בסימולטור לפני הטיסות באויר לפי התדריך של מדריכך האישי בהרצליה. לפני כן תגדיר את הסימולטור בהגדרות אופוטימליות ותצטייד בסנרים ובמטוס ססנה 172 דגם N? (זה מה שיש ב AIM?) וככה תוכל להגיע לרמת ראליסטיות מרבית. הכי חשוב שתהנה !!!
Avichai Koor פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 ברוך הבא לVATIL באמת הדבר האמיתי... לכל דבר אני במסנג'ר
Yahav Barzilay פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 ברוך הבא איתן, הגעת למקום הנכון. בהמשך למה שברוכי אמר, אני מרשה לעצמי כבר להציג בפניך את החברות הוירטואליות מפני שאני מבין שאתה בא מרקע וניסיון טיסה בחיים האמיתיים. החברות הוירטואליות הן חברות תעופה שמדמות חברות תעופה של העולם האמיתי, הן מציעות מסגרת- קהילה של טייסים של אותה החברה, מרכז לימודי, רקע ועלילה לטיסות וצבירת דרגות שעות וכמובן ידע. EL AL VA - מדמה את האלעל המציאותית, כמובן מפעילה טיסות מסחריות במטוסי נוסעים, ברגעים אלה עוברים שידרוג ועובדים קשה על מערכות חדשות (אלמוג אתה מוזמן להרחיב :wink: ). www.ELALVA.co.il שחקים - הצטרפה לא מזמן לואטיל לכן אין לי הרבה מידע עליה, היא מפכילה מגוון רחב של מטוסים, מקלים ועד מטוסים נוסעים, אתה מוזמן לבקר באתר: http://vfs-il.net/sm/index.php עיט תעופה - (ממנה אני בא) חברה למטוסים קלים החל מ-C172 כלה ב-BARON58 ועד צירוס בנתיבי ראיה ומכשירים ברחבי הארץ. בנוסף קיימת תוכנת בית לעיט- BlackBox, התוכנה מוסיפה לריאליזם של הטיסה ע"י דימוי נוסע דינמי שמגיב (בדיבור) לכל חלק בטיסתך, בנוסף התוכנה סופרת זמן מנוע ומדרגת את איכות הטיסה, כך שבכל טיסה אתה מקבל ציון התואם את רמת הטיסה. כשתירשם לעיט תקבל חשבון וירטואלי בעיט שישמש אותך כמו במציאות, למילוי דלק במטוס, להשכרת המטוס מהחברה וכמובן על כל טיסה שתבצע תרוויח VM (הכסף הוירטואלי בעיט). החברה מפעילה מערכת דרגות שמדרגת את הטייסים בחברה לפי מספר שעות \ יוקרת הטייס \ מבחנים תיאוריטיים. בנוסף בימים אלה אנחנו עובדים על מחלקה חדשה בעיט, מחלקת ביזנס שתפעיל מטוסי מנהלים גם כן ע"י תוכנה חיצונית שתדמה טיסה מסחרית אמיתית (המחלקה הזאת תפתח בשלב מאוחר יותר). כל זה על קצה המזלג, אתה יותר ממוזמן לקרוא עוד על עיט וה-BlackBox באתר: www.AIT-AIR.org והכי חשוב, שיהיה בהצלחה!
Moshe Mizrahi פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 יפה חברים, יצרתם סטנדרט חדש של קבלת פנים :shock: מעכשיו אני מבקש כזאת קבלת פנים לכל חבר חדש שמצטרף ברוך הבא ובהצלחה איתן
Niv Malin פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 Moshe - VATIL4 כתב: יפה חברים, יצרתם סטנדרט חדש של קבלת פנים :shock: מעכשיו אני מבקש כזאת קבלת פנים לכל חבר חדש שמצטרף ברוך הבא ובהצלחה איתן משה, לדעתי צריך לרכז את כל הנאמר לעיל בשרשור אחד דביק, שבכותרתו כתוב "למצטרף החדש" או משהו בסגנון דומה. חברים רבים מצטרפים, ורצוי שיקראו את הנ"ל. הא, וברוכים הבאים איתן, אין לי מה לאוסיף לדברי חבריי.
Moshe Mizrahi פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 C.Niv Malin כתב: Moshe - VATIL4 כתב: יפה חברים, יצרתם סטנדרט חדש של קבלת פנים :shock: מעכשיו אני מבקש כזאת קבלת פנים לכל חבר חדש שמצטרף ברוך הבא ובהצלחה איתן משה, לדעתי צריך לרכז את כל הנאמר לעיל בשרשור אחד דביק, שבכותרתו כתוב "למצטרף החדש" או משהו בסגנון דומה. חברים רבים מצטרפים, ורצוי שיקראו את הנ"ל. הא, וברוכים הבאים איתן, אין לי מה לאוסיף לדברי חבריי. מהפה שלך לאוזניים הנכונות אינשאללה... אגב, הצעתי גם אחת לחודש (תלוי במספר המצטרפים) אוריינטציה קצרה ב- TS עם כל מה שיעזור לקליטה מהירה ונכונה. מי שיכול לקחת על זה אחריות מוזמן לקום :wink:
Niv Malin פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 Moshe - VATIL4 כתב: C.Niv Malin כתב: Moshe - VATIL4 כתב: יפה חברים, יצרתם סטנדרט חדש של קבלת פנים :shock: מעכשיו אני מבקש כזאת קבלת פנים לכל חבר חדש שמצטרף ברוך הבא ובהצלחה איתן משה, לדעתי צריך לרכז את כל הנאמר לעיל בשרשור אחד דביק, שבכותרתו כתוב "למצטרף החדש" או משהו בסגנון דומה. חברים רבים מצטרפים, ורצוי שיקראו את הנ"ל. הא, וברוכים הבאים איתן, אין לי מה לאוסיף לדברי חבריי. מהפה שלך לאוזניים הנכונות אינשאללה... אגב, הצעתי גם אחת לחודש (תלוי במספר המצטרפים) אוריינטציה קצרה ב- TS עם כל מה שיעזור לקליטה מהירה ונכונה. מי שיכול לקחת על זה אחריות מוזמן לקום :wink: לדעתי שרשור בדביק, עם כל הקישורים הנכונים, הדברים שנאמרו לעיל, ודברים נוספים שאפשר להכניס, יהיה מעל ומעבר!
Niv Malin פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 Ido Rosenthal כתב: לדעתי יש כזה והוא נקרא FAQ :roll: FAQ זה משהו שונה, בעקבות השרשורים הרבים שנפתחים כל פעם מחדש ע"י חברים חדשים, כדאי לרכז הכל לשרשור אחד, שההודעה הראשונה תכיל את כל המידע, החומר והקישורים הרצויים לחבר VATIL חדש.
Ido Rosenthal פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 FAQ זה לא משהו שונה, FAQ זה שרשור שמרכז שאלות תדירות, אחד מהסעיפים שם הם "איך מתחילים" ושם תמצא את כל הקישורים, כולל הPRC ועשרת הדיברות שאיציק פרסם, לינקים לתוכנות, בקיצור זה קיים ולא צריך לפתוח 10 שרשורים שמכילים אותו דבר...
Baruch Spiegel פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 אני דווקא בעד פנייה אישית והתייחסות אישית לכל גוזל חדש שמגיע אלינו ומכריז על הגעתו. כמובן באותה הודעה, לשפוך כמה שיותר מידע. ואיתן, כיוון שאתה כבר "טעמת טעמו של מעוף" (ובטח כבר לא יכול להיגמל..) , המונח "גוזל" אינו מתייחס אליך. קבל התנצלותי. ברוכי.
Niv Malin פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 Ido Rosenthal כתב: FAQ זה לא משהו שונה, FAQ זה שרשור שמרכז שאלות תדירות, אחד מהסעיפים שם הם "איך מתחילים" ושם תמצא את כל הקישורים, כולל הPRC ועשרת הדיברות שאיציק פרסם, לינקים לתוכנות, בקיצור זה קיים ולא צריך לפתוח 10 שרשורים שמכילים אותו דבר... אבל 10 שרשורים ויותר! נפתחים כאשר הכותרות שלהם היא "חדש ב-VATIL", אז איך כן אפשר לחסוך את כל השרשורים האלה, ולענות לכולם בו זמנית ולא כל פעם מחדש?
Izik Bakshi פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 אגב, אני ממליץ לצוות ניהול הפורום לשקול להוסיף פרק ב FAQ שמרחיב יותר מידע לטייס חדש, ואני קורא לכל מי שרוצה לעזור בנושא, להרים את הכפפה ולרכז מידע רלוונטי לחדשים בחטיבה בהודעה אחת. איתן, ברוך הבא אלינו, אני ממליץ להתחיל בקריאה של המאמר הבא שהוא חובה לקריאה ע"י כל טייס חדש ב VATSIM, ויחסוך לך הרבה שאלות: http://www.vatil.org/vatil/training/pilots/prc.pdf טיסה נעימה
Ido Rosenthal פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 יש פרק "איך מתחילים" אם יש מידע שמישהו רואה לנכון שצריך להיות שם ולא קיים הוא מוזמן לשלוח לי PM, כנ"ל לגבי כל פרק אחר בFAQ.
Shireto Shahar פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 4X-CAU שולט! אתה טס לשדה תימן? כי אני גם נוסע לשם, אולי אני יעלה על 4X-AJD (גורר דאונים).
עייטן פורסם יולי 10, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 10, 2007 SShireto כתב: 4X-CAU שולט!אתה טס לשדה תימן? כי אני גם נוסע לשם, אולי אני יעלה על 4X-AJD (גורר דאונים). אני אעבור מעל שדה תימן, אך לא אנחת מ2 סיבות - א. אני קצר בזמן , ואין לי מה לעשות שם. ב. סתם לזרוק 100 שקל על נחיתה. מה שאני מתכוון לעשות זה לנחות בשדה דב, ומשם להמריא להרצליה. (וזה אחרי שסיימתי את כל הניווט שלי)