Barak Palesznicki פורסם יולי 11, 2007 דיווח פורסם יולי 11, 2007 מזל טוב עד 120 לבחור שלנו תומר עינבר אשר מלאו לו 16 שנים, אחלה איש, תמיד עוזר,חובב מטוסים מאתגרים שונים ומשונים , ומעריץ שרוף של אלביס שיודע לשיר את כל השירים שלו בביצוע מדהים, אז אין מה להגיד חוץ ממזל טוב אחי! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:
Moshe Mizrahi פורסם יולי 11, 2007 דיווח פורסם יולי 11, 2007 מזל טוב תומר! שיחקת אותה עם הפוזה והמשקפים
Avi - 4X-KDF פורסם יולי 11, 2007 דיווח פורסם יולי 11, 2007 :new-bday: עד כמה שהיתחשק לך... (למה לעשות הגבלה :wink: ) אז בריאות ואושר לכל אורך חייך, מאכל לך ליהיות טייס בחיל האוויר, ושביכלל תצליח בכל מה שתרצה ושתישאר חבר טוב ושתמשיך להצחיק אותנו!
avigilad99 פורסם יולי 11, 2007 דיווח פורסם יולי 11, 2007 מזלט מזלט מזלט מזלט!!!!! עד 15845020...בעצם....לא הייתי מציע... ....שיהיו אחלה חיים ואחלה טיסות ואחלה בחורות ....שיהיה באמת במזל ו.....Happy birthday to you....
אורח פורסם יולי 11, 2007 דיווח פורסם יולי 11, 2007 פייי ישך יומהולדת 16 איזה גיל זה ,אה? תומר מזל טוב יא גברגבר, תשמור על חוש ההומור שלך ותשמור על הATR כמו שצריך :mrgreen: אה כן , ימהולדת שמח!!!!!
Shireto Shahar פורסם יולי 11, 2007 דיווח פורסם יולי 11, 2007 תומררררררררר יא בדאו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל טוב יא שנון!!!!!!!! והנה אחד גדול בשבילך- TomerInbar - PILOT מזל טוב גבר!!!
4X-CDA פורסם יולי 11, 2007 דיווח פורסם יולי 11, 2007 תומרררררררררררררררר מזללל טובבב אח שלייייייי שיהיה לך כל הטוב שבעולםםם אוהב אותך אח שלי :new-bday:
Oran Terner פורסם יולי 11, 2007 דיווח פורסם יולי 11, 2007 תומר מזלל טוב!!! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:
Moshe Bensal פורסם יולי 12, 2007 דיווח פורסם יולי 12, 2007 תומר הרבה מזל טוב, והמון בריאות, בהצלחה בכל מעשה ידיך.
תומר עינבר פורסם יולי 12, 2007 דיווח פורסם יולי 12, 2007 חברים יקרים, אני כל כך מאושר מכל התגובות של חברי הטובים בקהילה, באותה הזדמנות אני רוצה להתנצל בפני אלה שפגעתי בהם, ולא עשיתי נכונה, כמו אלדר. אני נמצא כאן כבר קרוב לשנתיים, אני נהנה מכל רגע שיש לי עם חברי הטובים ביותר! להכיר חברים חדשים, ללמוד מהם ולהפיק לקחים במריבות, הכל לטובה! המצחיק הוא שאני חבר טוב של אנשים מכל הגילאים, אם זה 11 או 50+. לא הרבה אנשים זוכים לזה, והרבה אנשים בקהילתנו שווים ונהנים, ולומדים לקראת הדבר האמיתי. אני רוצה להודות לכל חברי, שתמכו בי על הלום, שלימדו אותי לקחים לחיים, שצחקו יחד איתי, לימדו אותי לטוס על מגוון מטוסים שלא חלמתי שאדע לטוס עליהם, אני מודה לכל הפקחים שפיקחו עלי ברשת, ולכל המנהלים שהסדירו עניינים כמו גדולים! אני מאחל לכולם שנה טובה!, חברים חדשים!, מטוסים חדשים!, והכי חשוב צדק וערכים! יש עוד כמה ארועים שאני אפגוש את מרבית חברי לקהילה...