Eyal Moshel פורסם יולי 12, 2007 דיווח פורסם יולי 12, 2007 שלום חברים רכשתי מPc aviator בשעה טובה כמה רכיבים לסימולטור ובא לי להתחיל לטוס ברשת זקוק להנחיות מה עלי לעשות ? ראשית נרשמתי לטיסה היום בשעה 22:00 .מה הם התוכנות אותם אני חייב להוריד ? ואיך אני מתחבר לטיסה ברשת בכלל ? ובכלל נראה לי שבשלב הראשוני מוטב שאהיה צופה בטיסות . מודה לכם על עזרה ברורה
Moshe Mizrahi פורסם יולי 12, 2007 דיווח פורסם יולי 12, 2007 ברוך הבא איל, שמחים שהצטרפת. לפני שתעשה טיסה ראשונה, מומלץ שתעבור היטב על כל הכללים של טיסה בואטסים, ובכלל מומלץ שתבלה קצת זמן בהיכרות לפני שתטוס ברשת. אנא עבור על כללי הפורום כך שתכיר גם אותם כצעד ראשון, כמו כן יש בפורום support המון מידע למתחילים וכן אתה מוזמן לעיין בשרשור הבא בו ערכנו קבלת פנים לאיתן, וללמוד קצת על האפשרויות הקיימות: http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=17979 אם תצטרך עזרה יש כאן גם בית ספר וקהילה חמה ותומכת. בהצלחה
Eyal Moshel פורסם יולי 12, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 12, 2007 Moshe - VATIL4 כתב: ברוך הבא איל, שמחים שהצטרפת. לפני שתעשה טיסה ראשונה, מומלץ שתעבור היטב על כל הכללים של טיסה בואטסים, ובכלל מומלץ שתבלה קצת זמן בהיכרות לפני שתטוס ברשת. אנא עבור על כללי הפורום כך שתכיר גם אותם כצעד ראשון, כמו כן יש בפורום support המון מידע למתחילים וכן אתה מוזמן לעיין בשרשור הבא בו ערכנו קבלת פנים לאיתן, וללמוד קצת על האפשרויות הקיימות: http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=17979 אם תצטרך עזרה יש כאן גם בית ספר וקהילה חמה ותומכת. בהצלחה תודה רבה
avigilad99 פורסם יולי 12, 2007 דיווח פורסם יולי 12, 2007 כמו כן אתה יכול להירשם לIFS אך אתה גם יכול לעשות כמוני... פשוט הייתי מתחבר לואטסים בחניה ומקשיב למה שהולך. מקשיב מקשיב. שאלתי אנשים. התענינתי. עיינתי בפורומים. ווואלה. תוך זמן קצר מצאתי את עצמי טס עם הPSS 752 לאנטליה כמובן אחרי שקארתי את המדריך ולמדתי CVFR וניווט IFR עם ססנה. אני בטוח שיש עוד הרבה שעשו כמוני....אבל אתה יודע...זוהי בחירה שלך..... בכל מקרה. אל תמהר לשום מקום...וכמובן...בהצלחה :wink:
Omer Efrat פורסם יולי 12, 2007 דיווח פורסם יולי 12, 2007 avigilad99 כתב: כמו כן אתה יכול להירשם לIFS אך אתה גם יכול לעשות כמוני...פשוט הייתי מתחבר לואטסים בחניה ומקשיב למה שהולך. מקשיב מקשיב. שאלתי אנשים. התענינתי. עיינתי בפורומים. ווואלה. תוך זמן קצר מצאתי את עצמי טס עם הPSS 752 לאנטליה כמובן אחרי שקארתי את המדריך ולמדתי CVFR וניווט IFR עם ססנה. אני בטוח שיש עוד הרבה שעשו כמוני....אבל אתה יודע...זוהי בחירה שלך..... בכל מקרה. אל תמהר לשום מקום...וכמובן...בהצלחה :wink: לי זה דווקא נראה שכן מיהרת "קצת" שתדע שעד שהתחלתי לטוס לחו"ל ובטח שעם מטוסי נוסעים למיניהם עברו כמה שנים. אייל, ברוך הבא ושיהיה הרבה הרבה בהצלחה. משה די סיכם לך את העיקר. אני ממליץ להרשם ל IFS ועד תחילת המחזור להתחיל לימוד עצמי וכך כשתגיע למחזור שתשובץ אליו ילך לך יותר בקלות וכמו כן יסגרו פינות שלא נסגרו. הייתי מציע לך עזרה אישית ממני גם במסנג'ר אבל אני דיי כבול לצבא כרגע לצערי.
Baruch Spiegel פורסם יולי 12, 2007 דיווח פורסם יולי 12, 2007 שלום רב אייל. וגם לעומר. בבי"ס IFS אנו מלמדים את כל הנושאים הקשורים לטיסה החל מאיך מחזיקים מטוס יציב באוויר, כולל לימודים ותרגולים מעשיים ותיאוריה איך ממריאים ונוחתים וגם מלמדים איך להתחבר לרשת, איך להשתלב במרחב האוירוי, מה רוצה ממך הפקח ואיך לפנות אליו עומר, רק מהקשבה וצפייה לרשת אפשר ללמוד נדב"ר. אבל אממממ.. ללמוד מזה להיות טייס??? :-k מסופקני... בקיצור, מחכים לבקשת ההרשמה שלכם אצלנו. www.ifschool.net ברוכי. הנהלת IFS
Eyal Moshel פורסם יולי 13, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 13, 2007 חברים שוב שלום. לא הסברתי את עצמי טוב אני מתעסק בפלייט סימולטור מעל 10 שנים וכיום אני טס ב 74-400 Pmdg . שאלתי הראשונית היא איך אני בעצם מתחבר טכנית לאינטרנט לטיסות . אודה למי שיוכל לרשום לי את ה קישורים הנחוצים להורדות ע"מ שאוכל להתחבר לטיסה ובשלב הראשוני רק לשמוע ולראות איך הדברים מתנהלים ב live ,דבר נוסף האם עלי להוריד fsuipc ? וכאן אני נכנס לשאלה אחרת הורדתי את ה fsuipc ואז כשטענתי את מטוס ה747-400 pmdg נדחיתי מהסיבה : "עליך להוריד את הגרסא המחודשת יותר ". איפה ניתן להוריד גירסא מעודכנת יותר? תודה רבה רבה לעונים
ha5mvo פורסם יולי 13, 2007 דיווח פורסם יולי 13, 2007 http://www.schiratti.com/dowson.html For the latest version of FSUIPC. Unfortunately I can't be of any help when it comes to all the online stuff
gilad13 פורסם יולי 13, 2007 דיווח פורסם יולי 13, 2007 קישורים לכל ההורדות הנחוצות להתחברות לרשת יש לך כאן באתר: http://www.vatil.org/vatil/downloads/