hagay פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 אז ככה, יום ראשון בסביבות 12:00 כיוון שאני ורעייתי שתחיה החלטנו לעשות את החג אצל ההורים שלי בהרצליה שזה גם קרוב לשדה אז קפצתי לביקור בפיינל 29 עם הסקאנר שלי החנתי לי את האופנוע על הכביש כיוונתי את הסקאנר ל122.2 אוזניות לאוזניים התרווחתי על האופנוע כשראשי כלפי השמים והחילותי בהאזנה מרוכזת למוטי הפקח מהרצליה. הכל הלך לימשרין אני מקשיב מוטי מכוון את התנועה בשמים המראות נחיתות קלירנסים גם לIFR ופתאום אני מתחיל להרגיש לאט לאט איך נהיה לי לחץ בחזה ותקשיבו למה. אני אתאר את זה איך ששמעתי את זה דרך האוזניות את הכינויים של שמות המטוסים אני ממציא מפני שאני לא זוכר אותם ולשם הקיצור אני לא אכתוב את האישור שהטייס חוזר אחרי הפקח. CHU- מבקש הנעה לחיפה בנמוך מוטי- רשאי להניע ולהסיע 29 לחץ 3007 CGP - מגדל הרצליה, בצרה 1100 מבקש צלע מתה מוטי - רשאי צלע מתה שמור גובה 1100 לאחר דקה CHA- הרצליה בצרה 800 לנחיתה מוטי - רשאי 29 מס' 1 עוד דקה CHU- מוכן להתיישר מוטי - תתיישר עוד דקה CSQ - הרצליה קאנטרי 1100 לנחיתה מוטי - רשאי לנחיתה דרך צולבת שמור גובה 1100 CGP - מבקש 360 מעל השדה מוטי רשאי 360 מעל השדה מוטי - CHU רשאי להמריא בצרה 800 מוטי -CSQ שים לב מטוס עכשיו המריא בצרה 800 עכשיו שימו לב איזה תמונה אני רואה מול העיניים מטוס אחד בסוף הפיינל מטוס אחד מתחיל פניה ימינה לאחר המראה מטוס אחד מסיים 360 מעל השדה גובה 1100 מטוס אחד מתקרב מדרום לכיוון השדה ב1100 ועכשיו תמשיכו להניע את התמונה הזאת קדימה, איזה יופי איזה שילוב איך הכל מסתובב בציר מושלם וכל אחד מגיע למקומו בשלום זה היה מדהים עכשיו הבנתם למה הלחץ בחזה. ולך מוטי אני לא יודע אם אתה גולש כאן ואם לא אז תגידו לו מוטי אתה ת - ו - ת - ח ואם תראה ביום שישי איזה אופנוע עומד לו בפיינל 29 אז תידע שזה אני.
Itay Zecharia פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 ממש חוויה... אולי מעכשיו נארגן מפגשים ב-29, במקום ב12...
Shadi Abo Ahmad פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 יפה יפה :Fade-color ברוכים הבאים ל מועדון המעריצים של מוטי גם לפקח מחיפה קראו מוטי , נכון רן?
אורח פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 שלילי , זה אותו במוטי המפורסם של הרצליה. יש נושאים שלמים עליו בפורום התעופה הקלה. רק לאחר שהוא הוציא את המשפט הבא: " CHU החיים הם לא פיקניק" ( אחרי שיוסי (התותח) נחת עם רוחות משוגעות בהרצליה), שאלתי את יוסי (התותח ) האם זה מוטי האגדי ויוסי רק חייך
Itai Ganor פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 חחחחחחחחחחח כתבת שם צלע מתה חשבתי מישהו נפטר בטיסה או משהו
Shmulik Lin פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 במקרה הוא הפקח הפייווריט שלי בהרצליה והוא באמת תותח יש גם את עמי שהוא לא פחות תותח אבל מוטי זה מוטי
Almog Atar פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 היו קצת בעיות בנחיתה שלנו בהרצליה חזרה מהמפגש אבל לא יוסי אשם! אחרי שפינינו מוטי אומר החיים זה לא פיקניק
tsh פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 מוטי זה הפקח שמפקח עם כפפות? כפפות כמו אלו מהחדר כושר? נדמה לי שהוא עם כיסא גלגלים? זה מוטי?