Zeev Bucki פורסם יולי 13, 2007 דיווח פורסם יולי 13, 2007 שלום לכל חברי וואטיל! לא מזמן התחלפה ההנהלה ואני אפילו שיבחתי אותה בפורום זה כי הרגשנו שמנשבת רוח חדשה ופעמיים בשבוע התרחשו אירועי טיסה בשיתוף מלא פקחים בכל העמדות ועקב כך גם הרבה טייסים.אבל בשבועיים האחרונים יש ממש דממת אלחוט :אין כמעט בכלל פיקוח בערבים וכתוצאה מכך גם טייסים לא עולים לרשת ואני טס כמעט לבד כל לילה:חוץ כמובן מהדיילת אשר שומרת לי נאמנות.. ואני פונה בבקשה למנהלים ולפקחים לחשוב מה עושים על מנת לשפר את המצב!!! ודווקא כל זה קרה אחרי שהכתבה בידיעות התפרסמה והרבה אנשים התחילו לגלות בנו עניין ובאו אלי הביתה לראות ואז אני מתחבר לרשת ולאכזבתם אין כלום לא תנועה ולא פיקוח. בוקי זאב:4X-MJB
uvdude פורסם יולי 13, 2007 דיווח פורסם יולי 13, 2007 גם אני שמתי לב לזה גם כשכן עולים פקחים אין הרבה טייסים שבאים לעשות קצת תנועה. זה לא אמור להיות החופש הגדול מתי שלכולם כן יש זמן?
gilad13 פורסם יולי 13, 2007 דיווח פורסם יולי 13, 2007 אני לא יודע מה לגבי האחרים אבל בזמן האחרון יש פשוט תקופה של בגרויות חשובות מאוד (פיזיקה, מתמטיקה). בכיף הייתי מפקח וטס :cry: צריך לארגן איזה אירוע ביום שני לכבוד סיום הבגרויות!
Matan Solomon פורסם יולי 13, 2007 דיווח פורסם יולי 13, 2007 נכון... יום שני בלילה אני אישית הולך לעשות חגיגה, לא יודע בדיוק איך ולמה אבל זאת בגרות אחרונה וצריכים לעשות משהו חח בגרות אחרונה לפחות ל3 וחצי שנים הקרובות
yaakovbl1 פורסם יולי 13, 2007 דיווח פורסם יולי 13, 2007 ואני עדיין מזמין את החטיבה לחדר בקרה. שעה וחצי במכונית מתל אביב. עשרים דקות אוטובוס מחיפה והליכה ברגל שכל ספוטר עושה בדילוג על רגל אחת.. מה מקבלים? בניין שלם שמאובזר לשינה, שיעורים, ארוחות (מקרר, גז, חדר אוכל), מקלחות וגם פיקוח טיסה.. פיצה ומגרש כדורסל יש במרחק 20 מטר. קיוסק משובח שפועל 24 שעות במרחק 150 מטר. וכל זה לרשות החטיבה מבלי שמישהו יתחב את אפו יפריע.. החל מיום שישי בשעה 14:00 ועד יום א 8:00.
crazyblat פורסם יולי 14, 2007 דיווח פורסם יולי 14, 2007 ואני עדיין מזמין את החטיבה לחדר בקרה.שעה וחצי במכונית מתל אביב. עשרים דקות אוטובוס מחיפה והליכה ברגל שכל ספוטר עושה בדילוג על רגל אחת.. מה מקבלים? בניין שלם שמאובזר לשינה, שיעורים, ארוחות (מקרר, גז, חדר אוכל), מקלחות וגם פיקוח טיסה.. פיצה ומגרש כדורסל יש במרחק 20 מטר. קיוסק משובח שפועל 24 שעות במרחק 150 מטר. וכל זה לרשות החטיבה מבלי שמישהו יתחב את אפו יפריע.. החל מיום שישי בשעה 14:00 ועד יום א 8:00. יעקב...עפולה זה ממש לא 20 דקות מחיפה...יוקנאם כן... אם זה באמת יצא לפועל אני אבוא לבקר...אני מעכו
gilad13 פורסם יולי 14, 2007 דיווח פורסם יולי 14, 2007 ואני עדיין מזמין את החטיבה לחדר בקרה.שעה וחצי במכונית מתל אביב. עשרים דקות אוטובוס מחיפה והליכה ברגל שכל ספוטר עושה בדילוג על רגל אחת.. מה מקבלים? בניין שלם שמאובזר לשינה, שיעורים, ארוחות (מקרר, גז, חדר אוכל), מקלחות וגם פיקוח טיסה.. פיצה ומגרש כדורסל יש במרחק 20 מטר. קיוסק משובח שפועל 24 שעות במרחק 150 מטר. וכל זה לרשות החטיבה מבלי שמישהו יתחב את אפו יפריע.. החל מיום שישי בשעה 14:00 ועד יום א 8:00. מה עם השכנים ממגדל העמק? יכולים לבוא? :mrgreen:
talkaplan פורסם יולי 14, 2007 דיווח פורסם יולי 14, 2007 אולי הגיע הזמן להרחיב את מעגל בפקחים בוטיל... זאת אומרת שמישהו בא לוטיל טס ומגלה עניין בפקחות הוא מגלה שהוא צריך לעבור סדרה ארוכה של מבחנים תיאורתים ומעשים שכוללים בהם לפעמיים שאלות שאין להם כל כך קשר לעמדה בה הוא מגלה עניין.., בעקבות זאת מעגל הפקחים נשאר כמעט כל הזמן אותו דבר.. אני לא אומר להוריד את הרמה, הרבה לא תרד.., אני טס בהרבה מקומות וגם מפקח באחד שבשביל להתקבל לעמדה מלמדים אותך את הדברים החשובים והקשורים לעמדה ממש מלמדים אותך בסרבר קולי ואחרי כמה זמן שאתה לומד איתם ומאזין נותנים לך לעלות בהשגחה.., וכמובן שואלים אותך שאלות בדרך וכו'..
Almog Atar פורסם יולי 14, 2007 דיווח פורסם יולי 14, 2007 אולי הגיע הזמן להרחיב את מעגל בפקחים בוטיל... זאת אומרת שמישהו בא לוטיל טס ומגלה עניין בפקחות הוא מגלה שהוא צריך לעבור סדרה ארוכה של מבחנים תיאורתים ומעשים שכוללים בהם לפעמיים שאלות שאין להם כל כך קשר לעמדה בה הוא מגלה עניין.., בעקבות זאת מעגל הפקחים נשאר כמעט כל הזמן אותו דבר.. אני לא אומר להוריד את הרמה, הרבה לא תרד.., אני טס בהרבה מקומות וגם מפקח באחד שבשביל להתקבל לעמדה מלמדים אותך את הדברים החשובים והקשורים לעמדה ממש מלמדים אותך בסרבר קולי ואחרי כמה זמן שאתה לומד איתם ומאזין נותנים לך לעלות בהשגחה.., וכמובן שואלים אותך שאלות בדרך וכו'.. מעגל הפקחים מספיק גדול, תאמין לי. הבעיה היא שפשוט לא עולים לפקח, גם אני ככה כי ברוב הפעמים אני מעדיף לטוס.
Ben Bezalel פורסם יולי 14, 2007 דיווח פורסם יולי 14, 2007 אולי הגיע הזמן להרחיב את מעגל בפקחים בוטיל... זאת אומרת שמישהו בא לוטיל טס ומגלה עניין בפקחות הוא מגלה שהוא צריך לעבור סדרה ארוכה של מבחנים תיאורתים ומעשים שכוללים בהם לפעמיים שאלות שאין להם כל כך קשר לעמדה בה הוא מגלה עניין.., בעקבות זאת מעגל הפקחים נשאר כמעט כל הזמן אותו דבר.. אני לא אומר להוריד את הרמה, הרבה לא תרד.., אני טס בהרבה מקומות וגם מפקח באחד שבשביל להתקבל לעמדה מלמדים אותך את הדברים החשובים והקשורים לעמדה ממש מלמדים אותך בסרבר קולי ואחרי כמה זמן שאתה לומד איתם ומאזין נותנים לך לעלות בהשגחה.., וכמובן שואלים אותך שאלות בדרך וכו'.. מעגל הפקחים מספיק גדול, תאמין לי. הבעיה היא שפשוט לא עולים לפקח, גם אני ככה כי ברוב הפעמים אני מעדיף לטוס. אלמוג יש גם פקחים שלא טסים וגם הם לא עולים...
Niv Malin פורסם יולי 14, 2007 דיווח פורסם יולי 14, 2007 אולי הגיע הזמן להרחיב את מעגל בפקחים בוטיל... זאת אומרת שמישהו בא לוטיל טס ומגלה עניין בפקחות הוא מגלה שהוא צריך לעבור סדרה ארוכה של מבחנים תיאורתים ומעשים שכוללים בהם לפעמיים שאלות שאין להם כל כך קשר לעמדה בה הוא מגלה עניין.., בעקבות זאת מעגל הפקחים נשאר כמעט כל הזמן אותו דבר.. אני לא אומר להוריד את הרמה, הרבה לא תרד.., אני טס בהרבה מקומות וגם מפקח באחד שבשביל להתקבל לעמדה מלמדים אותך את הדברים החשובים והקשורים לעמדה ממש מלמדים אותך בסרבר קולי ואחרי כמה זמן שאתה לומד איתם ומאזין נותנים לך לעלות בהשגחה.., וכמובן שואלים אותך שאלות בדרך וכו'.. מעגל הפקחים מספיק גדול, תאמין לי. הבעיה היא שפשוט לא עולים לפקח, גם אני ככה כי ברוב הפעמים אני מעדיף לטוס. אלמוג יש מלא פקחים שלא טסים וגם הם לא עולים... אחת מהבעיות שאני רואה היא, שדווקא ה"ותיקים" מהדור היותר "זקן" של החטיבה עולים לפקח, והחדשים, שהוכשרו ממש לאחרונה, ושנעשו מאמצים, והושקעו משאבים, כדי להביא אותם לרמה מקצועית טובה, דווקא הם פחות עולים, מתלהבים קצת בהתחלה ולאחר מכן לא שומעים מהם (גיחה קטנה פה ושם).
Almog Atar פורסם יולי 14, 2007 דיווח פורסם יולי 14, 2007 אולי הגיע הזמן להרחיב את מעגל בפקחים בוטיל... זאת אומרת שמישהו בא לוטיל טס ומגלה עניין בפקחות הוא מגלה שהוא צריך לעבור סדרה ארוכה של מבחנים תיאורתים ומעשים שכוללים בהם לפעמיים שאלות שאין להם כל כך קשר לעמדה בה הוא מגלה עניין.., בעקבות זאת מעגל הפקחים נשאר כמעט כל הזמן אותו דבר.. אני לא אומר להוריד את הרמה, הרבה לא תרד.., אני טס בהרבה מקומות וגם מפקח באחד שבשביל להתקבל לעמדה מלמדים אותך את הדברים החשובים והקשורים לעמדה ממש מלמדים אותך בסרבר קולי ואחרי כמה זמן שאתה לומד איתם ומאזין נותנים לך לעלות בהשגחה.., וכמובן שואלים אותך שאלות בדרך וכו'.. מעגל הפקחים מספיק גדול, תאמין לי. הבעיה היא שפשוט לא עולים לפקח, גם אני ככה כי ברוב הפעמים אני מעדיף לטוס. אלמוג יש גם פקחים שלא טסים וגם הם לא עולים... לא אמרתי שלא, אני נתתי את הדוגמא האישית שלי, מה שהתכוונתי להגיד זה שמעגל הפקחים שלנו גדול ומקצועי.
yaakovbl1 פורסם יולי 14, 2007 דיווח פורסם יולי 14, 2007 ואני עדיין מזמין את החטיבה לחדר בקרה.שעה וחצי במכונית מתל אביב. עשרים דקות אוטובוס מחיפה והליכה ברגל שכל ספוטר עושה בדילוג על רגל אחת.. מה מקבלים? בניין שלם שמאובזר לשינה, שיעורים, ארוחות (מקרר, גז, חדר אוכל), מקלחות וגם פיקוח טיסה.. פיצה ומגרש כדורסל יש במרחק 20 מטר. קיוסק משובח שפועל 24 שעות במרחק 150 מטר. וכל זה לרשות החטיבה מבלי שמישהו יתחב את אפו יפריע.. החל מיום שישי בשעה 14:00 ועד יום א 8:00. יעקב...עפולה זה ממש לא 20 דקות מחיפה...יוקנאם כן... אם זה באמת יצא לפועל אני אבוא לבקר...אני מעכו אני מדבר על קיבוץ יפעת - זה כן 20 דקות ואתה בהחלט מוזמן, יהיה כיף.. ממגדל העמק זה בכלל רק גלישה בירידה בניוטראל.. וביוקנעם לא יציעו את כל ה"פאסיליטי" עם מפרט כמו שציינתי אז קדימה חברי חטיבה יקרים. תראו שאתם לא משוקולד ושחדר בקרה זה לא רק דבר שמספרים עליו מדור לדור.. :wink: יש מקום לכולם ויהיה מאוד נעים להכיר
avigilad99 פורסם יולי 15, 2007 דיווח פורסם יולי 15, 2007 לא לא...פליז אנשים...לא יום שני...המחשב שלי בתיקון...(כן כן הפעם בבדיקות רצניות) חוץ מזה אתם זקוקים למנוחה של יום יומיים עד לאירוע... :mrgreen: ....יום שלישי יהיה פאנאאןן....תחשבו על זה....לא יהיה חסר לכם 744 ELD יפה כזה... :wink:
Ben Bezalel פורסם יולי 15, 2007 דיווח פורסם יולי 15, 2007 לא לא...פליז אנשים...לא יום שני...המחשב שלי בתיקון...(כן כן הפעם בבדיקות רצניות) חוץ מזה אתם זקוקים למנוחה של יום יומיים עד לאירוע... :mrgreen: ....יום שלישי יהיה פאנאאןן....תחשבו על זה....לא יהיה חסר לכם 744 ELD יפה כזה... :wink: איפה אתה ואיפה האירוע?! :? :? :? :? :? :? יש לך שבועים+
Ido Rosenthal פורסם יולי 15, 2007 דיווח פורסם יולי 15, 2007 לא לא...פליז אנשים...לא יום שני...המחשב שלי בתיקון...(כן כן הפעם בבדיקות רצניות) חוץ מזה אתם זקוקים למנוחה של יום יומיים עד לאירוע... :mrgreen: ....יום שלישי יהיה פאנאאןן....תחשבו על זה....לא יהיה חסר לכם 744 ELD יפה כזה... :wink: איפה אתה ואיפה האירוע?! :? :? :? :? :? :? יש לך שבועים+ וואי רק שבועיים ????? כדאי שאני אתחיל לעבוד על הפרוייקט תכן שלי :mrgreen:
crazyblat פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 ואני עדיין מזמין את החטיבה לחדר בקרה.שעה וחצי במכונית מתל אביב. עשרים דקות אוטובוס מחיפה והליכה ברגל שכל ספוטר עושה בדילוג על רגל אחת.. מה מקבלים? בניין שלם שמאובזר לשינה, שיעורים, ארוחות (מקרר, גז, חדר אוכל), מקלחות וגם פיקוח טיסה.. פיצה ומגרש כדורסל יש במרחק 20 מטר. קיוסק משובח שפועל 24 שעות במרחק 150 מטר. וכל זה לרשות החטיבה מבלי שמישהו יתחב את אפו יפריע.. החל מיום שישי בשעה 14:00 ועד יום א 8:00. יעקב...עפולה זה ממש לא 20 דקות מחיפה...יוקנאם כן... אם זה באמת יצא לפועל אני אבוא לבקר...אני מעכו אני מדבר על קיבוץ יפעת - זה כן 20 דקות ואתה בהחלט מוזמן, יהיה כיף.. ממגדל העמק זה בכלל רק גלישה בירידה בניוטראל.. וביוקנעם לא יציעו את כל ה"פאסיליטי" עם מפרט כמו שציינתי אז קדימה חברי חטיבה יקרים. תראו שאתם לא משוקולד ושחדר בקרה זה לא רק דבר שמספרים עליו מדור לדור.. :wink: יש מקום לכולם ויהיה מאוד נעים להכיר קפץ לי רעיון....אפשרי עם ה-real ops לעשות חדר בקרה אחד גדול...
Or Netzer פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 ואני עדיין מזמין את החטיבה לחדר בקרה.שעה וחצי במכונית מתל אביב. עשרים דקות אוטובוס מחיפה והליכה ברגל שכל ספוטר עושה בדילוג על רגל אחת.. מה מקבלים? בניין שלם שמאובזר לשינה, שיעורים, ארוחות (מקרר, גז, חדר אוכל), מקלחות וגם פיקוח טיסה.. פיצה ומגרש כדורסל יש במרחק 20 מטר. קיוסק משובח שפועל 24 שעות במרחק 150 מטר. וכל זה לרשות החטיבה מבלי שמישהו יתחב את אפו יפריע.. החל מיום שישי בשעה 14:00 ועד יום א 8:00. יעקב...עפולה זה ממש לא 20 דקות מחיפה...יוקנאם כן... אם זה באמת יצא לפועל אני אבוא לבקר...אני מעכו אני מדבר על קיבוץ יפעת - זה כן 20 דקות ואתה בהחלט מוזמן, יהיה כיף.. ממגדל העמק זה בכלל רק גלישה בירידה בניוטראל.. וביוקנעם לא יציעו את כל ה"פאסיליטי" עם מפרט כמו שציינתי אז קדימה חברי חטיבה יקרים. תראו שאתם לא משוקולד ושחדר בקרה זה לא רק דבר שמספרים עליו מדור לדור.. :wink: יש מקום לכולם ויהיה מאוד נעים להכיר קפץ לי רעיון....אפשרי עם ה-real ops לעשות חדר בקרה אחד גדול... תמצא מקום לחד"ב
Shadi Abo Ahmad פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 ואני עדיין מזמין את החטיבה לחדר בקרה.שעה וחצי במכונית מתל אביב. עשרים דקות אוטובוס מחיפה והליכה ברגל שכל ספוטר עושה בדילוג על רגל אחת.. מה מקבלים? בניין שלם שמאובזר לשינה, שיעורים, ארוחות (מקרר, גז, חדר אוכל), מקלחות וגם פיקוח טיסה.. פיצה ומגרש כדורסל יש במרחק 20 מטר. קיוסק משובח שפועל 24 שעות במרחק 150 מטר. וכל זה לרשות החטיבה מבלי שמישהו יתחב את אפו יפריע.. החל מיום שישי בשעה 14:00 ועד יום א 8:00. אני מקווה שיתפתח מזה משהו. ואם כן אז אשמח להגיע בטיסה נמוכה CVFR : נצרת-מזרע-בלפוריה-צומת מכבי אש יאללה גליל עמקים!
yaakovbl1 פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 ואני עדיין מזמין את החטיבה לחדר בקרה.שעה וחצי במכונית מתל אביב. עשרים דקות אוטובוס מחיפה והליכה ברגל שכל ספוטר עושה בדילוג על רגל אחת.. מה מקבלים? בניין שלם שמאובזר לשינה, שיעורים, ארוחות (מקרר, גז, חדר אוכל), מקלחות וגם פיקוח טיסה.. פיצה ומגרש כדורסל יש במרחק 20 מטר. קיוסק משובח שפועל 24 שעות במרחק 150 מטר. וכל זה לרשות החטיבה מבלי שמישהו יתחב את אפו יפריע.. החל מיום שישי בשעה 14:00 ועד יום א 8:00. אני מקווה שיתפתח מזה משהו. ואם כן אז אשמח להגיע בטיסה נמוכה CVFR : נצרת-מזרע-בלפוריה-צומת מכבי אש יאללה גליל עמקים! טעות בניווט מערבה באזימוט 270 למגדל העמק, גלישה לצומת כפר ברוך ודוושה ימנית (של הגה הכיוון) עד הסוף לכפניה ליפעת. ליד הקיוסק של מישקה(לשעבר) הורד כני נסע.. ועכשיו ברצינות, צאו כבר מהקופסה ומקוביות הבטון העירוניות ובואו לחדר בקרה בטעם שונה