עבור לתוכן
Barak

REAL OPS - שלב הסיכומים !

Recommended Posts

פורסם
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

רבותיי שימו לב,

למשימה חשובה באירוע מתבקשים לשלוח לי בפרטי הודעה אנשים שמקצועיים בהטסת 707 וינשופים - באמת מקצועיים, לא סתם.

חכו מה מחכה לכם :) אם חשבתם שהעמוד אירוע זה השיא אז HOLD YOUR HORSES !!!

אין משהו אחר הרקולס F16/15 :lol:

יותר נחמד או אפילו צוקיות?!

כמו שהגננת אומרת:

"יש מספיק לכולם " :lol:

עוד כמה ימים ותראו מה זו שריטה עמוקה באמת....

אם יש רביעיית צוקיות לאיזה הופעה של הצוות יש אותי ועוד שלושה :lol::lol:

ואני מחכה לראות הכללל

פורסם

לא יודע מה איתכם חברים אבל אני וBAW זאת פשוט אהבה....מי שפגש אותי יודע :lol:

אני לקחתי 5 בבוקר יום ראשון עם 763 ואני יודע שאני הולך להנות...

כל הכבוד אני מצדיע לואטיל ואני גאה ליהיות חלק ממנה וכמובן בהצלחה 8)

פורסם

מישהו עוד נתקל בבעיה כמו שלי, שלא רואים את האייקון של חברת התעופה משמאל למספר טיסה?

אני לא רואה את זה... מה יכולה להיות הבעיה? (אני עם EXPLORER 7).

פורסם

אירוע אשר יהיה קרוב למציאות ככל שניתן זה ממש חידוש ועבודה קשה של המארגנים ועל כך תבורכו!

אבל בשביל שזה יהיה מציאותי עוד יותר אני מארגן גם "שיבוץ דיילות" לשביעות רצון הטייסים ועל המעונינים ליצור איתי קשר ואשתדל להתאים לכל טייס את הדיילת הראויה לו..

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם
אירוע אשר יהיה קרוב למציאות ככל שניתן זה ממש חידוש ועבודה קשה של המארגנים ועל כך תבורכו!

אבל בשביל שזה יהיה מציאותי עוד יותר אני מארגן גם "שיבוץ דיילות" לשביעות רצון הטייסים ועל המעונינים ליצור איתי קשר ואשתדל להתאים לכל טייס את הדיילת הראויה לו..

בוקי זאב:4X-MJB

אפשר לראות את המבחר ואז לבחור? :D

פורסם

=D>

לברק וצוות ההכנה, עבודה יפה, מושקעת ורצינית מאד בקנה מידה בינלאומי. יש בהחלט למה לצפות ואני מקווה מאד לקחת חלק פעיל באירוע.

אבל, בלי כמה הערות לסדר - לא באופן אישי - אי אפשר, אז תחת המטרייה של "ישראייר":

1. טיסה ISR213 ב-4.8 ל-LFPG צריכה להקרא ISR123

2. טיסה ISR113-114 ב-4.8 ל-STN EGSS לא מופיעה בלוח

3. טיסה ISR972 ב- 4.8 מ-VTBS ממריאה בשעה 0645 UTC ולא ב- 0715

4. טיסה ISR262 ב-4.8 ממריאה מ- EDDM (מינכן) ולא מ- EDDB

יופי של רעיון, ואני בטוח שגם הביצוע יהיה מושלם !!!

שיהיה בהצלחה לכולם !!!

כל הכבוד.

פורסם
אבל, בלי כמה הערות לסדר - לא באופן אישי - אי אפשר, אז תחת המטרייה של "ישראייר":

1. טיסה ISR213 ב-4.8 ל-LFPG צריכה להקרא ISR123

2. טיסה ISR113-114 ב-4.8 ל-STN EGSS לא מופיעה בלוח

3. טיסה ISR972 ב- 4.8 מ-VTBS ממריאה בשעה 0645 UTC ולא ב- 0715

4. טיסה ISR262 ב-4.8 ממריאה מ- EDDM (מינכן) ולא מ- EDDB

1. יתוקן.

2. אנחנו נוסיף רק את ההלוך, כי החזור נוחתת ב-5 בבוקר וזה כבר מעבר לאירוע.

3. יתוקן.

4. יתוקן.

תודה רבה אהרון - ממך אני מוכל לקבל כל הערה, ובלי קשר שוב אני אומר שזו הסיבה שקודם כל פרסמנו את האירוע בסקאלה של החטיבה כדי לקבל מכם באגים ולתקן. בינתיים זה עובד מצוין. :)

לגבי ישראייר, אנחנו אמורים לקבל לו"ז מדויק שבוע לפני האירוע כולל רישומים ואז נהיה חכמים יותר אבל כרגע עושים את המיטב בהתאם למה שיש.

מישהו יודע מה עם טיסת אייר-קנדה נכנסת לישראל(084)???

אני לא מצאתי אותה!

אסף, תבדוק באיזה שעה היא נוחתת בארץ והאם זה במהלך שעות האירוע, במידה וכן תרשום כאן.

פורסם

ברק: מידי יום נוחתת טיסת(במציאות) 84 מטורנטו ב-11:25 זמן מקומי.(לפני שבוע בדיוק סבא וסבתא שלי חזרו בטיסה הזאת) :D

ועוד שאלה: במידה ואני עושה בוק לטיסה ואז אני רוצה לבטל, האם זה אפשרי? :roll: (כי אני עוד לא כל-כך יודע אם אני יוכל לטוס באותו יום)

תודה לעונים!

פורסם
ברק: מידי יום נוחתת טיסת(במציאות) 84 מטורנטו ב-11:25 זמן מקומי.(לפני שבוע בדיוק סבא וסבתא שלי חזרו בטיסה הזאת) :D

ועוד שאלה: במידה ואני עושה בוק לטיסה ואז אני רוצה לבטל, האם זה אפשרי? :roll: (כי אני עוד לא כל-כך יודע אם אני יוכל לטוס באותו יום)

תודה לעונים!

כתבו שביטולים נעשים דרך המייל - הכל מוסבר באתר

פורסם

עוד שאלה -

האירוע יקרה כאשר נתב"ג במתכונת מצומצמת ללא 12/30 - האם נשקל לטובת האירוע כן לפתוח את המסלול בכל זאת?

צריך לקחת בחשבון שלזרים תיתכן בעיה רצינית בביצוע הגישות הפחות נפוצות (RNAV26 VORDME08)

פורסם
עוד שאלה -

האירוע יקרה כאשר נתב"ג במתכונת מצומצמת ללא 12/30 - האם נשקל לטובת האירוע כן לפתוח את המסלול בכל זאת?

צריך לקחת בחשבון שלזרים תיתכן בעיה רצינית בביצוע הגישות הפחות נפוצות (RNAV26 VORDME08)

אני אוהב אתגרים :)

אסף, אנחנו נוסיף עוד טיסה יומית של אייר קנדה לטורונטו ששכחנו וגם את 2 הטיסות שנוחתות בארץ, אחת בשבת והשניה ביום ראשון.

תודה רבה !!

פורסם

לגבי ישראייר, אנחנו אמורים לקבל לו"ז מדויק שבוע לפני האירוע כולל רישומים ואז נהיה חכמים יותר אבל כרגע עושים את המיטב בהתאם למה שיש.

א. מסכים שהלו"ז של "ישראייר" נזיל וגמיש.......אני חלק מהמערכת הזו בשנה האחרונה.... :lol:

ב. אתם עושים את המיטב כבר כעת וזה נראה שונה מכל מה שראיתי במקומותינו וגם אצל הזרים למיניהם באירועים דומים.

ג. אם אוכל לעזור במשהו בנוגע ללו"ז של ישראייר - יידע אותי.

פורסם
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

רבותיי שימו לב,

למשימה חשובה באירוע מתבקשים לשלוח לי בפרטי הודעה אנשים שמקצועיים בהטסת 707 וינשופים - באמת מקצועיים, לא סתם.

כמו שהגננת אומרת:

נו, הדוב יצא מהמערה....

יש היענות "לקורס שליטה" (נשמע הזוי) לקראת האירוע? תפנו אליי במייל almog@elalva.co.il ואם תהיה היענות אני אשמח לפתוח קורס וקצת לחשוף לכם מה אנחנו נספק באירוע.

פורסם

עוד שאלה (אני מלא בכאלה היום)

האם אתם יוצאים מנקודת הנחה שכל מי שסוגר טיסה טס עם אותו מטוס בדיוק?

או שהאם למשל ניתן לקחחת טיסה של A320 לטוס אותה עם PMDG737 כי זה מה שיש לי על המחשב? נראה לי שזה שיקול שכדאי להתחשב בו

פורסם

או שהאם למשל ניתן לקחחת טיסה של A320 לטוס אותה עם PMDG737 כי זה מה שיש לי על המחשב? נראה לי שזה שיקול שכדאי להתחשב בו

אז תבחר טיסה של 73 :? :?

צריך לדמות פה כמה שיותר מהמציאות לקחת A320 תטוס עם A320

פורסם

ידידי הצעיר והנכבד מאד. אני לא פונה אליך בשמה של החטיבה אלא עבור עצמי בלבד.

לכן: בוודאי שמת לב שהאירוע המתוכנן הפעם שונה מהקודמים לו בזה שהוא אמור לדמות תנועה אוירית אמיתית ועפ"י לו"ז אמיתי וריאלי.

ולכן: מן ההגיון שטייס אשר ממריא ליעד מסויים במטוס מסוג מסויים יחזיר אותו מטוס ארצה ולא ינטוש אותו בשדה זר. :P:P:P

אני מקווה שאתה מסכים איתי עד כאן.

כמו-כן, אני ממליץ לך - ויש לך עוד הרבה זמן עד האירוע - לחפש ולהתקין עוד דגמי מטוסים כמו למשל: 757, 767 ואולי גם 747 . אני מאמין שתמצא משהו מתאים וכך יישאר לך עוד זמן

לתרגל ולהתאמן על המטוס המסויים.

מה דעתך? מקווה שקיבלת תשובות מתקבלות על הדעת ואם יש לך עדיין ספקות, שאל ומישהו כבר ידאג לענות לך בהקדם.

בהצלחה.

פורסם

מבירור קטן שעשיתי עם אבא שלי, ראיתי שהוא חוזר מחו"ל ב-5.8(הוא מדריך טיולים)

עם בריסל אירליינס. :D

תוסיפו בבקשה את טיסה 3291 ו-3292.

3291-

המראה: 19:30 שעון בריסל

נחיתה: 00:25 שעון ת"א

3292-

המראה: 01:20 שעון ת"א

נחיתה: 05:30 שעון בריסל

פורסם

רבותיי שימו לב,

כמו שהגננת אומרת:

נו, הדוב יצא מהמערה....

יש היענות "לקורס שליטה" (נשמע הזוי) לקראת האירוע? תפנו אליי במייל almog@elalva.co.il ואם תהיה היענות אני אשמח לפתוח קורס וקצת לחשוף לכם מה אנחנו נספק באירוע.

אפשר יותר פרטים?

פורסם

אז תבחר טיסה של 73 :? :?

צריך לדמות פה כמה שיותר מהמציאות לקחת A320 תטוס עם A320

השאלה שלי הייתה תיאורטית - אני טיסה של 738 סגרתי כבר. שאלתי בכלליות לגבי שאר הטיסות

פורסם

ידידי הצעיר והנכבד מאד. אני לא פונה אליך בשמה של החטיבה אלא עבור עצמי בלבד.

לכן: בוודאי שמת לב שהאירוע המתוכנן הפעם שונה מהקודמים לו בזה שהוא אמור לדמות תנועה אוירית אמיתית ועפ"י לו"ז אמיתי וריאלי.

ולכן: מן ההגיון שטייס אשר ממריא ליעד מסויים במטוס מסוג מסויים יחזיר אותו מטוס ארצה ולא ינטוש אותו בשדה זר. :P:P:P

אני מקווה שאתה מסכים איתי עד כאן.

כמו-כן, אני ממליץ לך - ויש לך עוד הרבה זמן עד האירוע - לחפש ולהתקין עוד דגמי מטוסים כמו למשל: 757, 767 ואולי גם 747 . אני מאמין שתמצא משהו מתאים וכך יישאר לך עוד זמן

לתרגל ולהתאמן על המטוס המסויים.

מה דעתך? מקווה שקיבלת תשובות מתקבלות על הדעת ואם יש לך עדיין ספקות, שאל ומישהו כבר ידאג לענות לך בהקדם.

בהצלחה.

אהרון נכבדי,

לא זו הייתה שאלתי. אני שאלתי האם יש צפי של המארגנים לכך שכל טיסה שנלקחת תהיה בדיוק של אותו דגם, והאם תהיה בקרה על כך. הדבר לא צויין בבירור ולכן שאלתי.

אני בכל מקרה סגרתי לעצמי טיסה של 738 - מטוס שאני מטיס הרבה, יש לי דגם מקצועי שלו (PMDG) ושאני בקיא בהפעלתו.

אני חושב שהדבר האחרון שאני ארצה לעשות, או כל טייס אחר, זה להתחיל להטיס 747 דיפולטי (שהוא על הפנים לדעתי) מעל האוקיינוס (שזה דבר שמעולם לא עשיתי) - דווקא באירוע הזה.

השאלה שלי הייתה מאוד ממוקדת, אנא נסה להבינה :-)

פורסם
אהרון נכבדי,

לא זו הייתה שאלתי. אני שאלתי האם יש צפי של המארגנים לכך שכל טיסה שנלקחת תהיה בדיוק של אותו דגם, והאם תהיה בקרה על כך. הדבר לא צויין בבירור ולכן שאלתי.

אני בכל מקרה סגרתי לעצמי טיסה של 738 - מטוס שאני מטיס הרבה, יש לי דגם מקצועי שלו (PMDG) ושאני בקיא בהפעלתו.

אני חושב שהדבר האחרון שאני ארצה לעשות, או כל טייס אחר, זה להתחיל להטיס 747 דיפולטי (שהוא על הפנים לדעתי) מעל האוקיינוס (שזה דבר שמעולם לא עשיתי) - דווקא באירוע הזה.

השאלה שלי הייתה מאוד ממוקדת, אנא נסה להבינה :-)

יובל,

אהרון הסביר לך משהו נכון והוסיף פשוט מעט אינפורמציה.

קודם כל יש מספיק מבחר של מטוסים בסלוטים מ-744 ועד TU154, לכן אין שום סיבה שמישהו לא ימצא לפחות טיסה אחת שתתאים למה שהוא אוהב לטוס.

בקרה על הטייסים ? אני לא יוכל לעצור אנשים אם הם יבואו עם כלים אחרים, אבל החבר'ה מבינים שבגלל שזה REAL OPS הם מחוייבים לצורך העניין להיות כמה שיותר מציאותיים.

אני לא רוצה לשמוע בכלל על התפשרות בעניין - כל החטיבה תהיה ב-6 בבוקר על הרגליים מבחינתי :)

ואגב, האלעלים לא רק יטוסו אותו דגם, אלא נחייב לטוס לפי הרישום אז אין חוכמות !!! :)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...