avigilad99 פורסם יולי 23, 2007 דיווח פורסם יולי 23, 2007 that's it! ELY011 LLBG-KJFK sunday 1620z and the most importent: 744
ארז שיפרון פורסם יולי 23, 2007 דיווח פורסם יולי 23, 2007 אני חושב שכדאי לשים הודעה על האירוע בדף הבית של VATIL ...
crazyblat פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 יש אפשרות לארגן כמה אנשים בתור הרכב follow me אם אתם מארגנים לי את הרכב הזה...יש לכם כבר עכשיו אחד שיכול לעשות את זה לכמה שעות ביום
ראם אדם פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 יש אפשרות לארגן כמה אנשים בתור הרכב follow me אם אתם מארגנים לי את הרכב הזה...יש לכם כבר עכשיו אחד שיכול לעשות את זה לכמה שעות ביום חח רעיון נחמד מאוד! אם הרעיון יוצא אז גמאני מוכן להתנדב לפחות ל-3-4 טיסות!
avigilad99 פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 יש אפשרות לארגן כמה אנשים בתור הרכב follow me אם אתם מארגנים לי את הרכב הזה...יש לכם כבר עכשיו אחד שיכול לעשות את זה לכמה שעות ביום חח רעיון נחמד מאוד! אם הרעיון יוצא אז גמאני מוכן להתנדב לפחות ל-3-4 טיסות! חשבתי במציאות כדי לדווח לגבי מצב המטוסים המיועדים לטיסה באירוע,שגם יכול להיות רעיון נחמד. בכל מקרה. אפשר לדבר עם כמה סופרוויזורים ולארגן רכב follow me. זה יכול להיות אדיר!
Matan Solomon פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 אם יש שביתה זה מבוטל ? REAL או לא REAL? חחחחח
uvdude פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 אם יש שביתה זה מבוטל ? EARL או לא REAL? חחחחח בדיוק מה שאני חשבתי..
Ben Cohen פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 אם יש שביתה זה מבוטל ? EARL או לא REAL? חחחחח בדיוק מה שאני חשבתי.. אני חושב שהשקיעו מספיק זמן ומאמצים בשביל להרים את האירוע, ולכן שאלה כזאת לא צריכה להישאל לדעתי.
Barak פורסם יולי 24, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 24, 2007 אם יש שביתה זה מבוטל ? EARL או לא REAL? חחחחח בדיוק מה שאני חשבתי.. אני חושב שהשקיעו מספיק זמן ומאמצים בשביל להרים את האירוע, ולכן שאלה כזאת לא צריכה להישאל לדעתי. תודה בן.
Ido Rosenthal פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 אם יש שביתה זה מבוטל ? EARL או לא REAL? חחחחח אותי מעניין מי זה ארל ומה הוא קשור בכלל לשביתה ?
Moshe Mizrahi פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 אם יש שביתה זה מבוטל ? EARL או לא REAL? חחחחח אותי מעניין מי זה ארל ומה הוא קשור בכלל לשביתה ? עידו, זה לא ארל... סולי שאל במקרה של שביתה אם אל על רק לא או לא רק אל על לא? בנת?
Ben Cohen פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 חח בן תרגע זה היה בצחוק אני יודע רק רציתי להבהיר לכל הספקנים...
Barak פורסם יולי 24, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 24, 2007 רבותיי הודעה חשובה, לעזרה בשיווק האירוע דרוש חבר חטיבה שדובר רוסית ברמה גבוהה קריאה+כתיבה. נא ליצור איתי קשר בפרטית/במסנג'ר בהקדם. * ואגב, תפתחו VROUTE - הפתעה תודה ולילה טוב
Almog Atar פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 רבותיי הודעה חשובה,לעזרה בשיווק האירוע דרוש חבר חטיבה שדובר רוסית ברמה גבוהה קריאה+כתיבה. נא ליצור איתי קשר בפרטית/במסנג'ר בהקדם. * ואגב, תפתחו VROUTE - הפתעה תודה ולילה טוב בן, נראה לי שאתה מכיר את האיש(ה) שיכול(ה) לעזור לנו :evilbat:
Matan Solomon פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 אם יש שביתה זה מבוטל ? EARL או לא REAL? חחחחח אותי מעניין מי זה ארל ומה הוא קשור בכלל לשביתה ? עידו, זה לא ארל... סולי שאל במקרה של שביתה אם אל על רק לא או לא רק אל על לא? בנת? חחח טעות כתיבה מהירה זה אמור להיות "REAL או לא REAL", מתוך שם האירוע Real OPS....
Shireto Shahar פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 אחרי האירוע כולם מתבקשים לשלוח אלי סרטונים ותמונות. אני רוצה לעשות סרטון מיוזמתי, בשביל להתאמן על עריכת סרטונים. כרגע אני כל כך משועמם שערכתי את הסרטון של תומר חיים "הישראלים" 5 פעמים.. בקיצור, או בהודעה פרטית או במסנג'ר לשלוח אלי הכל אני ינסה להפיק משהו נחמד. (אלא אם כן סודרי כבר לקח את העבודה )
Barak פורסם יולי 25, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 25, 2007 עדכון קטן לגבי ההפצה והשיווק בעולם, אם מישהו עדיין לא ראה שימו לב : 1. http://www.flightsim.com/cgi/kds/main/menuchoo.htm 2. תפתחו VROUTE ולהיכנס בקשה לאיזור INFO ו-EVENTS.. וחכו, עדיין לא מיצינו את כל הפוטנציאל שלנו אני עדיין צריך מישהו דובר רוסית קריטי.. תודה לכולם וערב טוב !
Ben Zwebner פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 עדכון קטן לגבי ההפצה והשיווק בעולם, אם מישהו עדיין לא ראה שימו לב :1. http://www.flightsim.com/cgi/kds/main/menuchoo.htm 2. תפתחו VROUTE ולהיכנס בקשה לאיזור INFO ו-EVENTS.. וחכו, עדיין לא מיצינו את כל הפוטנציאל שלנו אני עדיין צריך מישהו דובר רוסית קריטי.. תודה לכולם וערב טוב ! עובד על זה...
אורח פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 רק שתדעו, אם ביום שבת בסביבות 17:30 אתם שומעים בום על קולי, זה אני וה RFP חוזרים לכשירות
Or Netzer פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 רק שתדעו, אם ביום שבת בסביבות 17:30 אתם שומעים בום על קולי,זה אני וה RFP חוזרים לכשירות כן, רק אל תשכח להתניע את 2 המנועים הנותרים .
ראם אדם פורסם יולי 26, 2007 דיווח פורסם יולי 26, 2007 אחרי האירוע כולם מתבקשים לשלוח אלי סרטונים ותמונות.אני רוצה לעשות סרטון מיוזמתי, בשביל להתאמן על עריכת סרטונים. כרגע אני כל כך משועמם שערכתי את הסרטון של תומר חיים "הישראלים" 5 פעמים.. בקיצור, או בהודעה פרטית או במסנג'ר לשלוח אלי הכל אני ינסה להפיק משהו נחמד. (אלא אם כן סודרי כבר לקח את העבודה ) שחר אם תרצה או תצתרך עזרה בעריכה אתה יכול לפנות אליי אני טיפה מבין בזה :wink:
אורח פורסם יולי 26, 2007 דיווח פורסם יולי 26, 2007 רק שתדעו, אם ביום שבת בסביבות 17:30 אתם שומעים בום על קולי,זה אני וה RFP חוזרים לכשירות כן, רק אל תשכח להתניע את 2 המנועים הנותרים . תצחק, לקח לי שעה להזכר איך בכלל מניעים את הכלב הזה :oops: לפחות את ה INSים כיילתי מהר