עבור לתוכן
Barak

REAL OPS - שלב הסיכומים !

Recommended Posts

פורסם
תגידו מה נעשה בקשר לרישומים של המטוסים כי אם פתאום 2 אנשים יקחו EAJ זה לא יהיה כ"כ REAL..?

גם לא לשכוח להסתכל מהחלון לכיוון של נתב"ג האמיתי ולוודאות שהענן שיש מעל מגדל רמון באמת נמצאת בFS בASV. כי אם לא זה לא יהיה כל כך ריאליסטי.

אגב,בסינרי אין גדר מסביב לנתב"ג כמו בחיים האמיתיים.. זה ממש לא ריאליסטי. איך נוכל לקיים את האירוע?????

הבנתם?

:wink:

יהיה לי את התענוג לפתוח את האירוע בנחיתה הראשונה בנתב"ג. אני מקווה לראות הרבה תנועה כבר מחוברים מוכנים להפציץ את ווטסים בכוח כחול לבן!

יאללה, תדפיסו דפיות, תכינו מטוסים, לצבור צ'ופרים ונשנושים, זה הדבר האמיתי, זה הREAL OPS הראשון שלנו!

:D:D:D:D:D:D

פורסם

תדר אלעל מבצעים

תדר שליטה בלעדי לאלעל VA יהיה פתוח עבור כל טיסה הממריאה ונוחתת במסגרת הארוע. זה אומר שאנו עושים מאמצים עילאיים להיות מחוברים אפילו אחרי תום הארוע באופן רשמי, אך לתת את מלוא השירות לטיסות שממריאות בסמוך לתום הפיקוח בנתב"ג, אך נוחתות הרבה לאחר מכן.

התדר יהיה מאוייש באופן רציף וללא חלונות החל מיום שבת, ה-4/8 בשעה 11:00 שעון ישראל (0800 זולו) ועד יום שני, ה-6/8 בשעה 13:00 שעון ישראל (1000 זולו).

השירות יינתן עבור כל מטוס שטס תחת אות קריאה של אלעל (ELY) או סאנדור (ERO), והוא בא כתוספת לשחרור דיספאץ' שיועבר לטייס מספר שעות לפני הטיסה שלו. תדר השליטה יפעל כערוץ פרטי אליו באחריות כל טייס ליצור קשר. אנחנו לא נרדוף אחריכם- מדובר באחריות שלכם, לא יקרה כלום, אבל פשוט לא תקבלו מעקב של מבצעים.

מבחינתכם, הטייסים, זה אומר:

בעת התחברות לגייט, דבר ראשון, לפני כל הכנה של המטוס:

"שליטה, שלום, 347", ומחכים לאישור.

מכינים את המטוס כרגיל, מייד לפני דחיפה: "שליטה, 347 אופבלוקס".

טסים כרגיל לחלוטין, רק תודיעו לנו "שליטה, 347 אונבלוקס" כשאתם מכבים מנוע ביעד, שנדע שאתם כבר לא איתנו.

לגבי כל שאר הדברים שהתדר הזה יספק, קצת פלפל וחווית ראליזם מוגברת - אנחנו נדאג ליצור איתכם קשר, לגבי נושאים רלוונטיים.

מבחינתכם, אנחנו התמיכה הצמודה שלכם עוד מהגייט ועד הגייט. לכל בקשת עזרה, אנחנו שם בשבילכם, זו המטרה. ראיתם עוד לפני הטיסה שיש מזג אוויר מגבלתי ביעד - בקשו עדכונים על כך במשך הטיסה, ואנחנו נדאג לידע אתכם על שדות חלופיים זמינים. ראיתם בדיספאץ' שיש לכם מטען/נוסע חריג הדורשים טיפול מיוחד ביעד, תגידו לנו, ואנחנו ניצור קשר עם הגורמים המוסמכים בהתאם (שימו לב לכך, הכל יהיה בדיספאץ'). תקלה או שאלה טכנית על המטוס, גם בשביל זה אנחנו שם, נספק תמיכה טכנית ומענה על שאלות. בקיצור - כל דבר שאתם רוצים עליו מידע או תמיכה, אנחנו שם. זו חלק ממטרת התדר הזה.

נתראה בשמיים הוירטואליים.

פורסם

דבר קטן שאיתי לא הוסיף, לגבי יציאה משדה מסויים, רצוי שתעברו/תישארו על התדר של השליטה לפני דחיפה על מנת לבדוק איתנו שאין שום דבר חריג או משהו השתנה כלפי השליטה שלכם.

וכמובן, לבדוק אימייל לפני היציאה לטיסה, אם ישנה בעיה כגון שלא קיבלתם דיספצ' נא לשלוח מייל לstaff@elalva.co.il .

אנחנו זמינים 24/7 גם לפני הטיסה וגם בטיסה עצמה.

אירוע מוצלח !

פורסם

אני הזמנתי שתי טיסות, האחת מבן גוריון ללארנקה והשנייה משדה דב לאילת, אני טס עם מטוס מדגם ATR 72 ע"י חברת ארקיע, השאלה שלי היא כזאת: האם אני מקבל דיספאץ'? מחר הטיסה ומחרתיים הנוספת.

פורסם
אני הזמנתי שתי טיסות, האחת מבן גוריון ללארנקה והשנייה משדה דב לאילת, אני טס עם מטוס מדגם ATR 72 ע"י חברת ארקיע, השאלה שלי היא כזאת: האם אני מקבל דיספאץ'? מחר הטיסה ומחרתיים הנוספת.

לא אלעל (או סאנדור, לצורך העניין) - לא קשור אלינו.

תוספת קטנה לאלמוג, אנחנו לא מחייבים להיות על הערוץ בזמן הטיסה עצמה, לאחר עזיבת הגייט ועד ההתחברות לגייט. אנחנו נדאג ליצור איתכם קשר ברגע שאנחנו יודעים שאתם איתנו, ואתם תוכלו ליצור קשר עצמאית מתי שתרצו,על כל דבר שרק יצוץ. מה שכן, מומלץ כן להיות מחוברים, להפגת השעמום.

פורסם
מה אם הזמנתי אלעל אבל לא מאלעל וירטואל?

אני לא מקבל שירות?

כל טיסות אל על במהלך האירוע מקבלות דיספאץ' ואת האפשרות לקבל תמיכה ממרכז השליטה, ללא קשר לרישום לאל על הווירטואלית.

אירוע מוצלח וטיסות נעימות :)

פורסם
רגע לא הבנתי....לגבי אלעל מבצעים....אתם תהיו כתדר בשדה? או מה....

הם כבר אמרו שהם יהיו ערוץ של PRIVATE VOICE , תדר של שדה אי-אפשר לקלוט בכל העולם.

פורסם

יאללה אנשים....אנחנו כמה שעות מהאירוע....בהצלחה לכולם...תפוצצו ת'שדה....

בואו נראה לעולם למה מסוגל הכוח הכחול לבן. אני מאכל לכולם טיסות חלקות. נשיקות של נחיתות.

שיהיה באמת בכיף..ואל תשכו....ראשון....5.8..744..ELY011...19:20 בדרך לJFK והכי הכי חשוב:

4X-ELD :multi: :D:D:lol::P

ושיהיה לכם שבבת שלום.

פורסם
יאללה אנשים....אנחנו כמה שעות מהאירוע....בהצלחה לכולם...תפוצצו ת'שדה....

בואו נראה לעולם למה מסוגל הכוח הכחול לבן. אני מאכל לכולם טיסות חלקות. נשיקות של נחיתות.

שיהיה באמת בכיף..ואל תשכו....ראשון....5.8..744..ELY011...19:20 בדרך לJFK והכי הכי חשוב:

4X-ELD :multi: :D:D:lol::P

ושיהיה לכם שבבת שלום.

לא בטוח שאתה עם ELD אנחנו הולכים פה לפי REG אמיתי..

אז על תבנה עליו

פורסם

זה הולך ומתקרב טיסה ראשונה כבר יצאה לישראל אני מאחל לכולם טיסות נעימות ובטוחות תהנו תהיו סבלניים מקצוענים תהנו ותנו לאחרים להנות!

תודה לכול מי שאירגן את האירוע יאללה בלאגןן!!!!!! ^^ ---> :drinking: (או אחרי האירוע או לפני לא בזמנו! :wink: )

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

פורסם
זה הולך ומתקרב טיסה ראשונה כבר יצאה לישראל אני מאחל לכולם טיסות נעימות ובטוחות תהנו תהיו סבלניים מקצוענים תהנו ותנו לאחרים להנות!

תודה לכול מי שאירגן את האירוע יאללה בלאגןן!!!!!! ^^ ---> :drinking: (או אחרי האירוע או לפני לא בזמנו! :wink: )

כן זה הולך וקרב :)

אני הטיסה הראשונה שיוצאת מבן גוריון 8)

אבל יש לי שאלה בקשר לחניות: האם אני מתחבר באיזה חנייה שאני רוצה או שאני אמור לקבל חנייה?

תודה סער לייסטן

פורסם

ערב טוב רבותיי,

אנחנו נמצאים כ-9:30 שעות לפני תחילת האירוע, והטיסה הראשונה מ-JFK כבר בדרכה אלינו. :)

חניות למחר, גם המראות וגם נחיתות נמצאות עכשיו לעיונכם בעמוד UPDATES. באחריות כל טייס להתעדכן עצמאית ולהתחבר במקום הנכון. (סער זה בהמשך לשאלתך)

בנוסף אני מצרף כאן שיבוץ פקחים לבקשתכם :

atc48wo5.jpg

בהצלחה לכולם, תשכיבו כבוד !!

פורסם

כן זה הולך וקרב :)

אני הטיסה הראשונה שיוצאת מבן גוריון 8)

אבל יש לי שאלה בקשר לחניות: האם אני מתחבר באיזה חנייה שאני רוצה או שאני אמור לקבל חנייה?

תודה סער לייסטן

לפי מה שאני הבנתי אתה מקבל בעמוד אפדייט. תקנו אותי אם אני טועה

פורסם

היי חברים.

הרבה זמן נמנעתי מלחזור לתחביב הסימולטור(שבשבילי, היה הרבה יותר מתחביב), בגלל סיבות כאלה ואחרות.

משה, הפנה את תשומת לבי לאירוע, ועם-זאת, את תשומת לבי לרשימת הטייסים באירוע. לא יכולתי, שלא לשים לב לנוכחות הטייסים, הטסים דרך חברת התעופה "שחקים". אני שמח לראות שחברת התעופה הווירטואלית, שהייתי אחד מבין שני מייסדיה(לצדו של נתי קלומר, חברי הטוב), מפגינה נוכחות שכזו.

יישר כוח לחטיבת VATIL, על ארגון והרצת האירוע, וכמובן, לטייסי שחקים. טייסי שחקים היקרים, אל נא תשכחו שבכל טיסה, המראה, התחברות לחנייה בנתב"ג ואף בבדיקת ההגאים כחלק מהבד"ח, אתם מייצגים את חברת התעופה. אתם הייתם ותמיד תהיו שגריריה לכל עניין. לעולם אל תשכחו זאת. וכשגריריה של כל מדינה בעולם, מצפים מכם להרבה וסומכים עליכם הרבה. ובין הכל, ייצוגיות.

אני אסיים ואאחל לכולם טיסה נעימה.

אומר בגיחוך: גם למי שאינו טייס בשחקים מגיעה טיסה נעימה :lol:

נחי.

מזכ"ל מועצת התלמידים והנוער המחוזית ת"א

דובר מועצת התלמידים והנוער העירונית בת ים.

"התפקוד, ולא התפקיד"

פורסם
היי חברים.

הרבה זמן נמנעתי מלחזור לתחביב הסימולטור(שבשבילי, היה הרבה יותר מתחביב), בגלל סיבות כאלה ואחרות.

משה, הפנה את תשומת לבי לאירוע, ועם-זאת, את תשומת לבי לרשימת הטייסים באירוע. לא יכולתי, שלא לשים לב לנוכחות הטייסים, הטסים דרך חברת התעופה "שחקים". אני שמח לראות שחברת התעופה הווירטואלית, שהייתי אחד מבין שני מייסדיה(לצדו של נתי קלומר, חברי הטוב), מפגינה נוכחות שכזו.

יישר כוח לחטיבת VATIL, על ארגון והרצת האירוע, וכמובן, לטייסי שחקים. טייסי שחקים היקרים, אל נא תשכחו שבכל טיסה, המראה, התחברות לחנייה בנתב"ג ואף בבדיקת ההגאים כחלק מהבד"ח, אתם מייצגים את חברת התעופה. אתם הייתם ותמיד תהיו שגריריה לכל עניין. לעולם אל תשכחו זאת. וכשגריריה של כל מדינה בעולם, מצפים מכם להרבה וסומכים עליכם הרבה. ובין הכל, ייצוגיות.

אני אסיים ואאחל לכולם טיסה נעימה.

אומר בגיחוך: גם למי שאינו טייס בשחקים מגיעה טיסה נעימה :lol:

נחי.

מזכ"ל מועצת התלמידים והנוער המחוזית ת"א

דובר מועצת התלמידים והנוער העירונית בת ים.

"התפקוד, ולא התפקיד"

ברוך השב נחי :)

תענוג לראות אותך כאן שוב!

מקווים שתחזור לטוס אתנו במהרה :wink:

בהצלחה במועצה.

(אגב, למי שמתבלבל וחושב שנחי חדש כאן, אספר שנחי היה מדריך שלי בקורס רשיון פרטי בסימולטור, הראשון והיחיד שישב וירטואלית עם FSNET לידי בקוקפיט בזמן שיעור :mrgreen: )

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...