Roman Dreer פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 יעקוב, קודם כל אני מקווה שזה חוסר הדימיון שלך ולא מיצוי התחביב. כי חבל סתם בכח לנסות להנות מזה. אבל אם אתה באמת רוצה, אז הנה כמה הצעות: תפעיל SERVINFO תראה איפה יש פיקוח, ופשוט טוס לשם/משם/או תסתובב שם. ככה יהיה הרבה יותר כיף ומצאיותי. אבל אם גם זה לא עושה לך, עזבו אתכם מארץ ישראל, תוריד איזה סינרי של שוויץ ותראה איזה יופי יכול להיות לעשות VFR מעל הרים. או כל מקום שעושה לך, ככה יהיה לך הרבה יותר כיף עוד דבר שלפחות עושה לי זה ה F-5 השוויצרי, פשוט כיף לא נורמלי לטוס איתו
yaakovbl1 פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 יעקוב,קודם כל אני מקווה שזה חוסר הדימיון שלך ולא מיצוי התחביב. כי חבל סתם בכח לנסות להנות מזה. אבל אם אתה באמת רוצה, אז הנה כמה הצעות: תפעיל SERVINFO תראה איפה יש פיקוח, ופשוט טוס לשם/משם/או תסתובב שם. ככה יהיה הרבה יותר כיף ומצאיותי. אבל אם גם זה לא עושה לך, עזבו אתכם מארץ ישראל, תוריד איזה סינרי של שוויץ ותראה איזה יופי יכול להיות לעשות VFR מעל הרים. או כל מקום שעושה לך, ככה יהיה לך הרבה יותר כיף עוד דבר שלפחות עושה לי זה ה F-5 השוויצרי, פשוט כיף לא נורמלי לטוס איתו ב אממ.. רומן, בזמננו קראו לזה הפרשת נוזלי גוף לבאר ממנה שתית לא מעט.. יתכן שהחום קצת משפיע? :mrgreen: * עריכה: ההודעה שלי מנוסחת כמות שהיא בעקבות הניסוח המקורי של רומן שהוסר.
Roman Dreer פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 תראו חבר'ה, אני פה לא משחק במשחקי פוליטיקה. אני באתי לפה (עולם הטיסה הוירטואלי) כדי להנות. ואם במקום אחר יש יותר כיף, אני אמליץ לחברים, כדי שגם הם יהנו יותר. אני מבין את המניע שלכם למחוק חלק ממה שכתבתי, זה מזכיר לי את CCCP שמשם ברחנו. וזה היה ממש מוגזם לפי דעתי. לא יתכן שמישהו ישלוט פה על זכות ההתבתאות, כל עוד דבריי לא פוגעים באיש.
Elad Zeierman פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 תראו חבר'ה, אני פה לא משחק במשחקי פוליטיקה.אני באתי לפה (עולם הטיסה הוירטואלי) כדי להנות. ואם במקום אחר יש יותר כיף, אני אמליץ לחברים, כדי שגם הם יהנו יותר. אני מבין את המניע שלכם למחוק חלק ממה שכתבתי, זה מזכיר לי את CCCP שמשם ברחנו. וזה היה ממש מוגזם לפי דעתי. לא יתכן שמישהו ישלוט פה על זכות ההתבתאות, כל עוד דבריי לא פוגעים באיש. רומן ככלל בווטסים אין חופש ביטוי - ווטסים היא ארגון פרטי לכל דבר וזכותו לקבוע מה מותר ומה אסור ומה שכתבת כאמור אינו מקובל..לא כאן בכל מקרה
yaakovbl1 פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 תראו חבר'ה, אני פה לא משחק במשחקי פוליטיקה.אני באתי לפה (עולם הטיסה הוירטואלי) כדי להנות. ואם במקום אחר יש יותר כיף, אני אמליץ לחברים, כדי שגם הם יהנו יותר. אני מבין את המניע שלכם למחוק חלק ממה שכתבתי, זה מזכיר לי את CCCP שמשם ברחנו. וזה היה ממש מוגזם לפי דעתי. לא יתכן שמישהו ישלוט פה על זכות ההתבתאות, כל עוד דבריי לא פוגעים באיש. רומן ככלל בווטסים אין חופש ביטוי - ווטסים היא ארגון פרטי לכל דבר וזכותו לקבוע מה מותר ומה אסור ומה שכתבת כאמור אינו מקובל..לא כאן בכל מקרה לא רק פה, הייתי רוצה לראות את רומן אומר באמצע כנס במכללה שלו, שהסטודנטים ילכו ללמוד במקום אחר, וזאת בנוכחות המרצים.. כך במקום עבודתו בעתיד. או בכל מקום אחר..
Ilan Jonas פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 בדיוק כך. רומן, נסה לעבוד פעם במיקרוסופט ולשכנע את העובדים שכדאי להם לעבור לעבוד בגוגל. נראה אם בבוקר שאחרי עדיין תעבוד במיקרוסופט (אבל אולי גוגל יזמינו אותך לעבוד אצלם, מה שדי דומה לעולם שלנו אני מנחש). יעקב צדק לגבי היריקה לבאר שממנה אתה שותה, ובמיוחד אתה. אני מציע שתתחיל לחשוב בקו מחשבה קצת פחות אגואיסטי, הרבה אנשים עובדים כאן לא מעט שעות בשביל שתוכל לבלות.
yaakovbl1 פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 בדיוק כך. רומן, נסה לעבוד פעם במיקרוסופט ולשכנע את העובדים שכדאי להם לעבור לעבוד בגוגל. נראה אם בבוקר שאחרי עדיין תעבוד במיקרוסופט (אבל אולי גוגל יזמינו אותך לעבוד אצלם, מה שדי דומה לעולם שלנו אני מנחש).יעקב צדק לגבי היריקה לבאר שממנה אתה שותה, ובמיוחד אתה. אני מציע שתתחיל לחשוב בקו מחשבה קצת פחות אגואיסטי, הרבה אנשים עובדים כאן לא מעט שעות בשביל שתוכל לבלות. אילן, אחד הדברים ששואלים אותך במקום החדש הוא איך היה בקודם.. אם רומן יספר בגוגל מה שהוא עשה למיקרסופט (יריקה לבאר), אז בגוגל לא יקבלו אותו.. ,,אולי באיבאו יתנו לו עבודה (וירטואלית), לא בגוגל.. די מפתיע רומן, אף אחד לא עשה כזה דבר לפניך, לפחות מאז שאני כאן.
mickey lip פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 בדיוק כך. רומן, נסה לעבוד פעם במיקרוסופט ולשכנע את העובדים שכדאי להם לעבור לעבוד בגוגל. נראה אם בבוקר שאחרי עדיין תעבוד במיקרוסופט (אבל אולי גוגל יזמינו אותך לעבוד אצלם, מה שדי דומה לעולם שלנו אני מנחש).יעקב צדק לגבי היריקה לבאר שממנה אתה שותה, ובמיוחד אתה. אני מציע שתתחיל לחשוב בקו מחשבה קצת פחות אגואיסטי, הרבה אנשים עובדים כאן לא מעט שעות בשביל שתוכל לבלות. אילן, אחד הדברים ששואלים אותך במקום החדש הוא איך היה בקודם.. אם רומן יספר בגוגל מה שהוא עשה למיקרסופט (יריקה לבאר), אז בגוגל לא יקבלו אותו.. ,,אולי באיבאו יתנו לו עבודה (וירטואלית), לא בגוגל.. די מפתיע רומן, אף אחד לא עשה כזה דבר לפניך, לפחות מאז שאני כאן. ממש לא מפתיע, לא אותי לפחות.
Yakov Kraus פורסם יולי 21, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 21, 2007 חברה נסחפתם. לאיזה מחוזות הגעתם - יריקה לבארות וכו' הרעיונות שרומן העלה הם יפים מאוד. באמת אתם חושבים שאם לא יכתבו אותם בפורום הזה אני לא יכיר אותם. סה"כ רציתי לקבל רעיונות ולדעת מה אחרים עושים.
Roman Dreer פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 אני חושב שאני מתחיל להבין את הסיבה שהרשתות לא מאוחדות, כל מה שאתם חושבים זה שחס וחלילה אנשים לא יעברו לרשת השניה זה פוליטיקה נטו חבר'ה, צריך לחשוב "איך לעשות יותר כיף" ולא "איך להפריד רשתות, לסגור עיניים לאנשים בכח וכו" אתם מסונוורים על ידי "גאוות יחידה", כאשר במקום אתם צריכים לשאוף לרמת הנאה יותר גבוהה. ואם אצלכם זה כבר ככה, אני רק יכול לנסות לתאר את דעות הבכירים ברשת אתם יודעים מה, אולי שווה לנסות להקים איזה פורום תמיכה באיחוד, אולי שתראו את כמות האנשים שרוצים איחוד ולא גאוות יחידה, המנהלים הבכירים יזיזו דברים ויאחדו רשתות.
yaakovbl1 פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 אני חושב שאני מתחיל להבין את הסיבה שהרשתות לא מאוחדות, כל מה שאתם חושבים זה שחס וחלילה אנשים לא יעברו לרשת השניהזה פוליטיקה נטו חבר'ה, צריך לחשוב "איך לעשות יותר כיף" ולא "איך להפריד רשתות, לסגור עיניים לאנשים בכח וכו" אתם מסונוורים על ידי "גאוות יחידה", כאשר במקום אתם צריכים לשאוף לרמת הנאה יותר גבוהה. ואם אצלכם זה כבר ככה, אני רק יכול לנסות לתאר את דעות הבכירים ברשת אתם יודעים מה, אולי שווה לנסות להקים איזה פורום תמיכה באיחוד, אולי שתראו את כמות האנשים שרוצים איחוד ולא גאוות יחידה, המנהלים הבכירים יזיזו דברים ויאחדו רשתות. במסגרת הרעיון שלך לאיחוד רשתות, תוכל בבקשה לצרף לינק בו אתה מציע ברשת השניה את אותו רעיון של איחוד? וגם לינק לתגובה שלך ברשת השניה בה אתה ממליץ שם לאנשים להכנס לפורום המעניין של ואטיל. והוא הרי מעניין, אם אתה קורא אותו. אמתין בעניין רב לשני הלינקים האלה שלך.. כשאראה שכתבת שם המלצה לאיחוד רשתות וכשאראה שכתבת שם שאתה ממליץ להם לבוא ולהכנס לפורום ואטיל, אצטער כי חשבתי אותך למה שאתה מצטייר כעת..
Elad Zeierman פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 אני חושב שאני מתחיל להבין את הסיבה שהרשתות לא מאוחדות, כל מה שאתם חושבים זה שחס וחלילה אנשים לא יעברו לרשת השניהזה פוליטיקה נטו חבר'ה, צריך לחשוב "איך לעשות יותר כיף" ולא "איך להפריד רשתות, לסגור עיניים לאנשים בכח וכו" אתם מסונוורים על ידי "גאוות יחידה", כאשר במקום אתם צריכים לשאוף לרמת הנאה יותר גבוהה. ואם אצלכם זה כבר ככה, אני רק יכול לנסות לתאר את דעות הבכירים ברשת אתם יודעים מה, אולי שווה לנסות להקים איזה פורום תמיכה באיחוד, אולי שתראו את כמות האנשים שרוצים איחוד ולא גאוות יחידה, המנהלים הבכירים יזיזו דברים ויאחדו רשתות. רומן בהזדמנות לך תעשה שיעורי בית בהסטוריה תעופתית וירטואלית ותבין למה קיים ה"פיצול " הזה שתחזור עם תשובות אולי תבין למה פורום עם פסיכולוג צמוד לא יעזור אבל אני חייב לציין שאתה צודק בדבר- לואטאיל ובכלל לכל לחבריה יש ובצדק גאוות יחידה- גאווה מטורפת אנחנו גאים בקהילה שיש לנו כאן שבימי שישי בערב אני יוצא עם חברה שלי וחברים שהכרתי כאן ובנות זוגן, שאני יכול להכניס כאן אנשים לכיתה ממוזגת כדי ללמד אותם את כל הידע שהוותיקים צברו, וכל חבר כאן יכול בגאווה להזדהות כחבר ואטאיל שהוא טס לחו"ל ולשבת בקוקפיט- במקום לכתוב מכתב מתרפס ומתחנן- אז כן יש כאן גאווה יותר מיזה אני מרשה לעצמי (סלח לי על הביטוי) להשתין בקשת על כל רשתות\ארגונים וכל שאר החרא שמסביב- כאן אנחנו פועלים לפי נורמות מסויימות שמונהגות כבר הרבה שנים ומהווים במשקלם חלק גדול מההצלחה מי שלא טוב לו הדלת תמיד פתוחה- והיא תשאר פתוחה לאותו אחד שיחזור עם הזנב בין הרגליים (ולא חסרות כאלה דוגמאות) ויעקוב- חסוך מאיתנו את נושא ההדיינות עם הרשתות אחרות אין לנו עניין בזה לא היה לנו עניין בזה מי שרוצה לחזור (בדגש על לחזור) מוזמן והדלת פתוחה בפניו- כמה כבר השכילו לעשות זאת והדלת לא נתרקה בפניהם
Eran Granola פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 שלום חברים.במאמצים גדולים סוף סוף למדנו לטוס - לפחות בסימולטור. בא הערב גמרנו את המטלות בבית מתישבים ליד המחשב ואז מה עושים? לאיפה לטוס? הייתי שמח לשמוע לטובת כל החברים רעיונות להפעלת הכישורים שרכשנו. יעקוב, אני מבין את התסכול. בדיוק למקרים כאלה פיתחנו בVA שלי מערכת שפשוט בוחרת לך יעד לטוס אליו. אתה מתחבר, לוחץ על שני כפתורים והמערכת מספקת לך את כל המידע, סוג מטוס, מאיפה, לאיפה, נתיב ממולץ, כמה נוסעים ובקרוב,METAR, משקל נוסעים, מטען וZFW. חשבנו על הכל (ואם לא, אנו נשמח לשמוע הצעות). אם אתה רוצה לעשות טיסה עם 737-800, אתה יכול להגדיר למערכת והמערכת יתן לך טיסה אקראית עם ה738. אם אתה רוצה להמריא מJFK, תגדיר והמערכת יבחר לך טיסה אקראית מJFK. כנ"ל ליעד, פשוט תגדיר וטוס. וגם, תוכל להגדיר כמה פרמטרים. לדוגמא: אתה רוצה לטוס עם 738 ולהמריא מJFK תגדיר והמערכת יבחר לך טיסה המתאימה לך. אם מישהו רוצה לנסות את המערכת, תגיבו כאן ואכין לכם LOG IN לנסות. WWW.PANAMVA.COM לא מכיר את המערכת שלכם, ואשמח לעשות איתה היכרות. אני מעדיף מערכת שניתן להכניס בה את סוג המטוס שדה המראה וטווח טיסה בשעות או ב NM והמערכת תיתן לך הצעות של שדות בטווח שהגדרת. ואולי אף תיתן את הנתיב. האם המערכת שלכם בנויה לכך? תודה
Moshe Mizrahi פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 אני חושב שאני מתחיל להבין את הסיבה שהרשתות לא מאוחדות, כל מה שאתם חושבים זה שחס וחלילה אנשים לא יעברו לרשת השניהזה פוליטיקה נטו חבר'ה, צריך לחשוב "איך לעשות יותר כיף" ולא "איך להפריד רשתות, לסגור עיניים לאנשים בכח וכו" אתם מסונוורים על ידי "גאוות יחידה", כאשר במקום אתם צריכים לשאוף לרמת הנאה יותר גבוהה. ואם אצלכם זה כבר ככה, אני רק יכול לנסות לתאר את דעות הבכירים ברשת אתם יודעים מה, אולי שווה לנסות להקים איזה פורום תמיכה באיחוד, אולי שתראו את כמות האנשים שרוצים איחוד ולא גאוות יחידה, המנהלים הבכירים יזיזו דברים ויאחדו רשתות. זה לא סוד שיש כאן גאוות יחידה ובכל זאת יש כאן טייסים שטסים בשתי הרשתות ואין עם זה שום בעיה. אף אחד לא חושש ממעבר אנשים ל-IVAO, זאת רשת עצמאית שאנחנו מכבדים. הנקודה היא שבמסגרת גאוות היחידה, והאשליה שאתה חלק ממנה, היתה הפתעה מוחלטת שהפנית אדם שמבקש ייעוץ לרשת אחרת בזמן שברשת שלנו יש כל כך הרבה אפשרויות שלא הזכרת.
Ben Zwebner פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 לא מכיר את המערכת שלכם, ואשמח לעשות איתה היכרות.אני מעדיף מערכת שניתן להכניס בה את סוג המטוס שדה המראה וטווח טיסה בשעות או ב NM והמערכת תיתן לך הצעות של שדות בטווח שהגדרת. ואולי אף תיתן את הנתיב. האם המערכת שלכם בנויה לכך? תודה זה עוד לא בנוי לזה, אבל יהיה בנוי לזה :mrgreen: [/b]
Elad Zeierman פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 אלעד - עשה טובה, ערוך ת'הודעה שלך. חשבתי פעמיים לפני ששיגרתי אותה- היא בוטא, והיא תשאר ככה לפעמים צריך להיות נוקב וישיר אם ממש מתעקשים.
Roman Dreer פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 אחרי העצה של PANAM, אני פשוט עשיתי חיפוש, הנה לדוגמא: http://forum.ivao.aero/index.php/topic,49323.0.html חבל שרוב הסיבות הן טענות כי מישהו יותר טוב מהשני וכ"ו. ובסופו של דבר אנחנו נהנים רק מחצי ההנאה המלאה בתירוץ של "נו, לפחות אנחנו יותר טובים" מה קשור ההישגים שלנו עם אלעל, שאגב על הנאיביות שלנו עושה כסף בכך שאנחנו סוחפים משפחה שלמה לטיסת אלעל (כסף, כרטיסם הבנתם אותי...) בקיצר הבנתי אותכם, אין עם מי לדבר...
Ilan Jonas פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 אלעד אין באמת צורך להיות בוטים. הדברים שנאמרו ברורים, ורומן בטח יתעקש על שלו כרגיל... אפשר מבחינתי לחזור לשאלות של יעקב.
Izik Bakshi פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 רומן, אני רואה את הדברים קצת אחרת, באמת שלא מעניין אותי מי יותר טוב או של מי יותר גדול, הנקודה היא שוואלה השקעתי עליך מאמצים בבחינות, הדרכה ופיקוח, וקצת צורם לי אישית לקרוא את זה. אין לי בעיה שתמליץ לאחרים על מעבר לרשת אחרת, אבל זה חייב להיעשות כאן בצורה רחבה בפורום? זה נראה לך משהו מכובד לרשום כזה דבר? מה היה קשה לרשום את המילים לגבי מעבר לרשת אחרת בהודעה פרטית או במסנגר. בסך הכל רצית להרחיב לבחור אופקים בתחביב, ויש עוד לא מעט אופקים חדשים גם ברשת ואטסים, אבל לרשום תעבור ל IVAO, זה קצת לא מכובד, לא נעים וגם אולי פוגע בכמה חברים פה, קח את זה בחשבון.
mickey lip פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 אני חושב שאני מתחיל להבין את הסיבה שהרשתות לא מאוחדות, כל מה שאתם חושבים זה שחס וחלילה אנשים לא יעברו לרשת השניהזה פוליטיקה נטו חבר'ה, צריך לחשוב "איך לעשות יותר כיף" ולא "איך להפריד רשתות, לסגור עיניים לאנשים בכח וכו" אתם מסונוורים על ידי "גאוות יחידה", כאשר במקום אתם צריכים לשאוף לרמת הנאה יותר גבוהה. ואם אצלכם זה כבר ככה, אני רק יכול לנסות לתאר את דעות הבכירים ברשת אתם יודעים מה, אולי שווה לנסות להקים איזה פורום תמיכה באיחוד, אולי שתראו את כמות האנשים שרוצים איחוד ולא גאוות יחידה, המנהלים הבכירים יזיזו דברים ויאחדו רשתות. וואלה, צודק. אני מתנצל מר רומן, יש לי גאוות יחידה. איך אמר פעם פלטו שרון? " ומה אתה עשית בשביל מדינה?" יש הרבה חברים שמשקיעים את הנשמה שלהם פה על מנת שאתה ואחרים יוכלו לטוס ולהינות, גם מפיקוח,גם מטיסה ברשת, גם מחברים טובים( ואני מסכים עם אלעד פה, נוצרים כאן חברויות אמיתיות וזה דבר נפלא), גם מסיורים וגם מטיסה בקוקפיט למי שזה עושה לו את זה. אתה בא כל פעם עם יציאה אחרת, הפעם בחרת להקיא לתוך הצלחת שמאכילה אותך. זה הרגיז אנשים פה ובצדק,אתה לא יכול לבוא למישהו הביתה ולהגיד לו שהבית שלו ....... לא טוב לך פה? אנשים כאן לא מספיק טובים בשבילך? לא מספיק לרמה האינטלקטואלית שלך? לא מספיק תומכים ועוזרים לך? לא נתנו לך כבוד או קרדיט למרות כל השגעונות שלך? אם כל התשובות נכונות, אתה יותר ממוזמן ללכת ולמצוא מקום אחר, אף אחד לא מחזיק אותך בכח. אתה פה, וולקאם, אתה מוזמן לכתוב , להגיב, להביע דיעה, לעצבן, הכל הולך..... רק תכבד את המקום שבו אתה נמצא , אחרת אין סיכוי שנכבד אותך. לגבי חברי ההנהלה ( ואני לא אחד מהם), לבוא ולהטיל בהם דופי מבלי להכיר אותם זו חוצפה לשמה. יש לך ביקורת? אני יותר מבטוח שהם ישמחו לשמוע, אבל יש דרך. לגבי הרשות השניה, תסביר לי מה קשור הדיון כאן לאיחוד בני סכנין? מי שטוב לו שיטוס שם, מי שרוצה טס פה ( ויש מסתבר הרבה כאלה), לא ראיתי שלא איפשרו למי שחבר גם שם לטוס פה. נהפוך הוא, יש חברים שם שאפילו משתתפים בקורסים פה ונהנים מהם. לאף אחד לא סגרו עיניים, גם חברים שפרשו ועברו לאיבאו , ואחר כך ביקשו לחזור, קיבלו אותם פה בזרועות פתוחות. אם אתה חושב שלי אישית אכפת מי פה ומי טס שם אז אתה טועה.(לי חשובה מקצוענות). כל אחד יעשה את השיקולים שלו, והעיקר שיהנה , זהו תחביב ואין סיבה לא להנות ממנו. שא ברכה.
Barak פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 כמדומני היה זה אריק ברמן שבחר לתאר זאת בשירו "המתוקות האחרונות" בצורה הטובה ביותר : "אמרתי לה סליחה, תזכירי לי רק איך קוראים לך...." (לצורך העניין לו ולא לה)
Tomer Haim פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 יאללה מספיק! שוב השרשור שצובר הכי הרבה רייטינג פה הוא שרשור פוליטי במקום שכולנו נדבר על טיסות הארוע שהיה בסופש.. ממש יופי רומן, השוות את החטיסה לברית המועצות לשעבר, זה ממש ממש לא ככה, אבל על זה כבר נדבר בפרטי.. יש דברים מתאימים לפרטי ויש דברים מתאימים לפורום פתוח. למשל הרעיון שלך לשרשור חדשות תעופה אמתיות הוא רעיון מצויין ומתפתח יפה וחלק.. השרשור הזה לעומתו יוצא מכלל שליטה ולכן ינעל כעת למען השקט והחזרה לתחביב שלנו