Koobe פורסם ספטמבר 19, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2003 בנחיתה... גלגל אף לא ננעל ואני שוקע בכל נגיעה במסלול. קורה לעוד מישהו? פתרון אפשרי? תכל'ס - מטוס מצוין עם אוירודינמיקה והתנהגות נכונה ומעולה, צביעה מרשימה גם כן. :-) יישר כוח.
e717 פורסם ספטמבר 22, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2003 קודם תודה רבה שאתה חושב שהצביעה יפה...... נסה להוריד שוב את המטוס כי זה המודל המובחר ביותר שמצאתי ולא אמורות להיות איתו בעיות נסה שוב להוריד ואז זה יתוקן.
Koobe פורסם ספטמבר 22, 2003 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 22, 2003 אכתוב על התוצאות. בכל מקרה, הדגם החדש של הדאש 7 גם כן נראה טוב, אבל לפעמים מופיעות הפרעות אדומות באיזור הבטן האחורית של המטוס, קצת גם על הכנפיים. אני צריך לחזור לתצוגה הקודמת (S) ולחזור שוב, ואז - אולי, זה מסתדר. מוכר?
e717 פורסם אוקטובר 14, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2003 שלום לכולם, אחרי שראיתי לכולם שיש בעיות עם הATR שאני וחנן צבענו חיפשתי כמה דרכים לתקן זאת אך ומאחר לי אין את הבעיה אצטרך מישהו שיבדוק לי את התיקונים ולראות שהם עובדים טוב מי שמוכן לעזור לי ייש את האיי סי קיו שלי בפרטים נא ליצור איתי קשר. תודה.