lidor פורסם יולי 23, 2007 דיווח פורסם יולי 23, 2007 בשעה 19:15 בערב עכשיו רצתי לדעת איך המטוסים של החברה ואם ניתן לדעת איזה מטוס זה יהיה ?
Barak Palesznicki פורסם יולי 23, 2007 דיווח פורסם יולי 23, 2007 בדוק באתר של בן גוריון בטח רשום פרטים על המטוס.
Almog Atar פורסם יולי 23, 2007 דיווח פורסם יולי 23, 2007 רצוי שתוסיף גם שם מלא בחתימה. www.iaa.gov.il תבדוק פה...
Or Netzer פורסם יולי 23, 2007 דיווח פורסם יולי 23, 2007 טסתי איתם לאנטליה הם מחלקים סנדביצים ברמת טעם אפסית אם כי האוכל הוא אכיל מבחינת האוכל עצמו. הטיסה עברה ממש חלק ויחסית לצ'רטר ומחלקת תיירים זה לא היה נוראי ברמות מטורפות. טסתי עם A320. סה"כ ברמה לא רעה יחסית לצ'רטר ולמחיר שאתה משלם על הטיסה בדיל.
אורח פורסם יולי 23, 2007 דיווח פורסם יולי 23, 2007 אור אתה הראשון שמפרגן להם :? בכל מקרה לי בטיסה הביאו חתיכת עוגה וקולה שפג תוקפה , טסתי עם הA300 ה"חדש" שלהם , היו כאבי אוזנים מטורפים בנחיתה חשבתי שניהיהתי חירש אני רציני , וגם לא היה לנו מיזוג במטוס היה מאוד חם , והעלו את כולם למטוס וישבנו בתוכו שעה וחצי בעוד שיכלנו עוד להסתובב בדיוטי פרי , ולא היה מקום לרגלים בכלל. אבל עדיין זה היה חוויה לטוס איתם
saar23 פורסם יולי 23, 2007 דיווח פורסם יולי 23, 2007 אני טסתי איתם בקיץ שעבר לאנטליה. :? האוכל היה בסדר אבל השתייה הייתה מגעילה. השירות לדעתי לא ברמה טובה. גם אני טסתי בA300 שלהם שעוד שנייה הרגשתי שהוא הולך להתפרק. תעשה חיים ותחזור עם תמונות!!
Eldar Sella פורסם יולי 23, 2007 דיווח פורסם יולי 23, 2007 למה אתם מצפים שהשירות יהיה ברמה טובה? משלמים מחירים נמוכים - מקבלים שירות בהתאם, ככה זה עובד.
Gadi L. פורסם יולי 23, 2007 דיווח פורסם יולי 23, 2007 צ'ארטר זה צ'ארטר. הם לא צריכים לשפר שום דבר כי הטיסות שלהם גם ככה קצרות (בקושי שעה לבודרום...). זה לא משנה אם השירות מעולה או ברצפה כי הנוסעים לא יזכו "ליהנות" ממנו כל כך הרבה זמן בכל מקרה. לפחות השירות של אונור יותר טוב מזה של אגד, תחשוב על הצד החיובי, לפחות אתה עובר 700 ק'מ בפחות משעה! :mrgreen:
אורח פורסם יולי 23, 2007 דיווח פורסם יולי 23, 2007 זה לא קשור להנאה וזה גם לא קשור לשירות ,זה דבר בסיסי דיחוס ומיזוג אוויר במטוס שאמור להיות בכל טיסה אלה אם כן מישו אוהב את זה והוא מזוכיסט...
Eldar Sella פורסם יולי 23, 2007 דיווח פורסם יולי 23, 2007 אתה לא חייב לטוס אם אתה לא רוצה, אם אתה משלם מחיר נמוך תגיד תודה ואל תתלונן :arrow:
menahem ben-or פורסם יולי 23, 2007 דיווח פורסם יולי 23, 2007 מה שחשוב במקרה הזה זה לא השירות, אתה טס שעה וחצי, נוחת בשדת התעופה מילאס שנמצא בערך חצי שעה מבודרום. הקטע החשוב הוא שבודרום מקום מהמם ביופיו ביליתי שם שבוע לפני מספר שנים, לא זוכר עם מי טסתי אבל זה היה 727 מפואר עם כורסאות עור נוחות להפליא אחלה מטוס . אני מקנא בך.... שתהיה חופשה נעימה
Baruch Spiegel פורסם יולי 23, 2007 דיווח פורסם יולי 23, 2007 אביב קרבל כתב: זה לא קשור להנאה וזה גם לא קשור לשירות ,זה דבר בסיסי דיחוס ומיזוג אוויר במטוס שאמור להיות בכל טיסה אלה אם כן מישו אוהב את זה והוא מזוכיסט... נס משמים!!!!! לא היה דיחוס, ולמרות זאת אביב איתנו כאן ומגיב בפורום!!! אביב תגיד אחרי: "ברוך אתה ה' אלוקינו מלך העולם הגומל לחייבים טובות שגמלני כל טוב". ו...אביב: יש הבדל בין מיזוג אוויר לדיחוס. אדם ממוצע לא יכול להתקיים בגבהים שמעל 12,000 רגל ללא דיחוס כי כמות החמצן לא מספיקה כדי לנשום. גם מיזוג אוויר אני מאמין שהיה אבל ה SET POINT כנראה לא היה לטעמך... ברוכי.
Or Netzer פורסם יולי 23, 2007 דיווח פורסם יולי 23, 2007 יחסית למחיר זנות שאני משלם באמת לא ציפיתי לכזו טיסה ככה שאני לא מבין על מה התלונות טסתי שעה וחצי טיסה שעברה סביר ולא סבלתי בה נחתיי ונסעתי למלון 5 כוכבים דלוקס הכל כלול ל4 לילות שם היה אוכל חינם אלכוהול חינם והכל חינם, וחזרתי לארץ בעוד שעה וחצי שגם לא סבלתי באותה טיסה והכל ב300 דולר. גן עדן, במחיר זנות.
ראם אדם פורסם יולי 23, 2007 דיווח פורסם יולי 23, 2007 אני טסתי איתם לפני שנה וחצי לאנטליה יה דיי סבבה ההלוך היה A320 שטס ממש חלק(ודווקא כן היה מקום לרגליים ,ויש לי רגליים גדולות אתם יכולים להמין לי!) והמטוס יצא ממש בזמן מהשדה הוגשו לנו משקאות קלים וקפה וקיבלנו ללעוס לחמניה קפואה ממולאת גבינה לבנה שנדבקת לשיניים ומלפפון יבש...... בחזור טסתי עם A300 שבהמראה היה ניראה כאילו נורא קשה למטוס לטפס ובנחיתה לא היה כל כך ברור עם נחתנו או שאל-קעידה הפילו אותנו.... השירות בטיסה היה טיפה יותר טוב מהבחינה שהלחמנייה הקפואה הוחלפה בעוגת שמרים אישית מעוכה בטעם של אבק........... אבל כמו שאלדר אומר מחיר נמוך והשירות כמוהו..........
Roi Sarid פורסם יולי 23, 2007 דיווח פורסם יולי 23, 2007 אני טסתי איתם לאנטלייה ב-1 ליולי השנה וחזרתי ב-5 ליולי השנה. הטיסות היו פשוט חבל על הזמן השירות היה נחמד וממש טוב. רק האוזניים התעללו בהם היה רעש חזק מהמנועים שבהנמכה אחותי לא שמעה כלום.
Ben Cohen פורסם יולי 23, 2007 דיווח פורסם יולי 23, 2007 אני גם טס איתם. ב12.8 למרמריס. אני הולך בראש פתוח, לא מצפה ליותר מדי. טוב לדעת שהאוכל לא משהו בכלל (לא ציפיתי לארוחת שלוש מנות...) בקשר לבטיחות, בכל חברה יש חירומים ואין מה לעשות עם זה. אני לא מאמין שמחירי זנות אומרים בהכרח מטוסים לא מתוחזקים. לכמה מהחברות הכי גדולות והכי נחשבות מבחינת תחזוקה גם קרו חירומים ואסונות לצערנו.
אורח פורסם יולי 23, 2007 דיווח פורסם יולי 23, 2007 כל הטיסות לטורקיה הן אותו דבר. אי אפשר אפילו לדעת אם באמת תטוס איתם - לנו פעם היו כרטיסים לטיסה של אונור אייר - הגענו לשדה שעלינו על מטוס של FLY, איירבאס 300.
YairB פורסם יולי 23, 2007 דיווח פורסם יולי 23, 2007 הי , טסתי איתם לפני שבוע בערך לטורקיה. יש להם אירבסים קראתי יש שם עיתון על החברה וזה , עוגות מגעילות נותנים וקוקפיט שם זה כספת , אין מצב להכנס לשם אתה תראה יש וילונות והכל זה ממש מוגן שם הקוקפיט אבל אין מזגן משעלינו למטוס עד שהוא ביצע את הדחיפה הנעה וכו' , רק ברגע שהוא המריא הפעיל תמזגן ובמטוס היה ריח מסריח :oops: ומאוד חם אבל בסה"כ שעה טיסה חפיף