crazyblat פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 מה מדברים על אוכל????.!!!! חחחח בר רפאלי היא לא פרגית....היא קבאנוס....טעים לאכול מסריח בפה....חחחח משהו כזה.... ואיך הגעתם לדו שיח הזה ממטוס שהגיע מישראל...לקבאנוס הזה....??
Baruch Spiegel פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 אבל לליאו יש את הפרגיות שלו בחזרה בבית לא? כל אחת מינימום 1.90 ? הבעיה ששם קשה למצוא פרגיות כשרות :wink: ומה הבעיה בזה ? אין כמו שיקסה עסיסית בעיקרון, אין בעיה בכיף. אפילו לא צריך לבקש סליחה ביו"כ (תלוי מה עשית לה ואם ביקשת רשות...) אבל !!!, עסיסית או לא, אם תראה ממנה צאצאים הם ייתקלו בכמה קשיים הלכתיים או ביורוקרטיים (תלוי מאיזה צד אתה מסתכל) - מה לעשות גם ליהדות יש CODE OF CONDUCT (עוד הרבה הרבה לפני ואטסים). ברוכי. מה הבעיה מלמדים אותה כמה ברכות מחזירים אותה בתשובה ל10 דקות מגיירים ואחר כך שתמשיך לברך על חזיר ולאכול אותו בליווי כבד של חמאה . :wink: משום מה, מה שכתבת מזכיר לי את השרשור עם הזיגזג והפליקלאק שביצע רומן, שננעל לאחרונה. ועד כאן בנושא זה.
Ido Rosenthal פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 אבל לליאו יש את הפרגיות שלו בחזרה בבית לא? כל אחת מינימום 1.90 ? הבעיה ששם קשה למצוא פרגיות כשרות :wink: ומה הבעיה בזה ? אין כמו שיקסה עסיסית אם אני זוכר נכון מהתגובות של לאו אז הוא מהחבר'ה שחשוב להם איך שוחטים את הפרגית :mrgreen:
אורח פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 אבל לליאו יש את הפרגיות שלו בחזרה בבית לא? כל אחת מינימום 1.90 ? הבעיה ששם קשה למצוא פרגיות כשרות :wink: ומה הבעיה בזה ? אין כמו שיקסה עסיסית בעיקרון, אין בעיה בכיף. אפילו לא צריך לבקש סליחה ביו"כ (תלוי מה עשית לה ואם ביקשת רשות...) אבל !!!, עסיסית או לא, אם תראה ממנה צאצאים הם ייתקלו בכמה קשיים הלכתיים או ביורוקרטיים (תלוי מאיזה צד אתה מסתכל) - מה לעשות גם ליהדות יש CODE OF CONDUCT (עוד הרבה הרבה לפני ואטסים). ברוכי. בלי לפגוע פה בנפשות ... אני שומר מרחק מכל מה שקשור ב CODE OF CONDACT של הדת. מה גם שאני נשוי לפולניה כשרה (רבנית מעפנה הטביעה אותה ועליה חותמת) ואני עם צאצאים כחול לבד (למרות שאחד יוצר ב KSFO אחרי ארוחת ראש השנה מאוד לא כשרה ), ככה שאין לי כרגע (וגם לא בעתיד) בעיה עם צאצאים לא כשרים (עלק לא כשרים).
yaakovbl1 פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 מתן אתה בהוד השרון כאן אין פרגיות אולי רק בטאבון תמצא משהו אבל יגנבו ממך 30 שקל על זה :? מסכן ירד ברמה, מהפרגיות של רעננה למושבניקיות של הוד השרון נו מה נהייה? פתחתם את סטקיית VATIL? באמא'שכם.. לאו!! ברוכים הבאים לישראל... יש גם מסעדות חלביות ובתי קפה... אה כן, וגם חומוסיות...(אבל דווקא בפסח מחליטים להיפגש...) הדבר הכי טעים בפסח, זה לדפוק כמה סיחים כבש + חמוס + פיתות חמוצים ושתיה. כבר אמרו חכמינו הגשש, פיתה יבשה זה חמץ, פיתה טריה זה טעים ...ככה, אולי עם ביצה קשה על יד זה? (אמרו הגששים)
LeoS פורסם יולי 26, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 26, 2007 Thank ya all very much!!! :mrgreen: :mrgreen: to everybody trying to call me right now- there is a problem with my mobile phone, orange is stupid, and they accidently deleted my number and the money on my bigtalk-account...... lets change to cellcom :mrgreen: :mrgreen: ben will have my new number then ..... btw if anybody wants to go for a spotting tell me so far ..... Leo