crazyblat פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 ביום חמישי הבא (ברח לי השעה)...יש תוכנית בערוץ 2 על הבעיות והתאונות הכמעט שהיו בחצי השנה האחרונה(כגון אלעל <-> איבריה) ובעיות כאלה ואחרות... בקיצור שווה לראות את התקשורת המפחידה את האדם הפשוט שלא יודע מה אנחנו יודעים...ויוצר פרנויות ופחדים לטוס....
Shireto Shahar פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 עורר בי קצת מחשבה המשפט הזה, "אל תפחדו מהטיסה, תפחדו מהטייס" (או משהו כזה) אני יראה את התוכנית, אבל לא נראה לי שאני ישאר עד סופה.
ראם אדם פורסם יולי 26, 2007 דיווח פורסם יולי 26, 2007 SShireto כתב: עורר בי קצת מחשבה המשפט הזה,"אל תפחדו מהטיסה, תפחדו מהטייס" (או משהו כזה) אני יראה את התוכנית, אבל לא נראה לי שאני ישאר עד סופה. "אל תפחדו מהמטוס תפחדו משדה התעופה!"
Nadav פורסם יולי 26, 2007 דיווח פורסם יולי 26, 2007 ראם אדם כתב: SShireto כתב: עורר בי קצת מחשבה המשפט הזה,"אל תפחדו מהטיסה, תפחדו מהטייס" (או משהו כזה) אני יראה את התוכנית, אבל לא נראה לי שאני ישאר עד סופה. "אל תפחדו מהמטוס תפחדו משדה התעופה!" "אל תפחדו משדה התעופה, תפחדו מהתקשורת המסלפת!"
avigilad99 פורסם יולי 26, 2007 דיווח פורסם יולי 26, 2007 אל תפחדו בכלל....במיוחד אם זה 744.. :mrgreen: ועוד יותר אם זה ELD...כי יש מצב שאני הטייס שלכם... :wink:
Shireto Shahar פורסם יולי 26, 2007 דיווח פורסם יולי 26, 2007 David כתב: קובי דודספר להם :wink: :wink: תן לי לנחש, מראיינים אותו? :?
אורח פורסם יולי 26, 2007 דיווח פורסם יולי 26, 2007 SShireto כתב: David כתב: קובי דודספר להם :wink: :wink: תן לי לנחש, מראיינים אותו? :? ניראה לך ? בזכות דודי נמנע משבר בין לאומי
crazyblat פורסם יולי 30, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 30, 2007 avigilad99 כתב: אל תפחדו בכלל....במיוחד אם זה 744.. :mrgreen: ועוד יותר אם זה ELD...כי יש מצב שאני הטייס שלכם... :wink: חס וחלילה ...אם עוד כמה שנים אני שומע את השם שלך כטייס...אני יוצא מהמטוס
Aeroflot פורסם יולי 30, 2007 דיווח פורסם יולי 30, 2007 חחח תוכנית על העבודה שלי זה נחמד על מה ידברו שאנחנו לא יודעים? הטיסה של אל על וIBERIA (שתאמת עשו סיפור מכלום) או הרדיו שאני שומע כל יום במגדל שמנגן בלי סוף (שבמקרה רק עכשיו נזכרו שקיים) מה כבר יש חדש ? לדעתי מהצורה שלי ומידע שלי ממערכות הרשות - נתב"ג עובד בצורה הבטוחה שאפשר עד כמה שאפשר (בגוף ממשלתי כמובן) אז שיפסיקו לספר סיפורים על המטוסים כמה הם לא בטוחים וכמה שהשדה על הפנים המכונית הממצועת מפחידה אותי הרבה יותר ורק יכולנו לחלום על השרות שמקבל כל מטוס בשדה היפה שלנו - פשוט מכונה משומנת
Aviran פורסם יולי 30, 2007 דיווח פורסם יולי 30, 2007 crazyblat כתב: avigilad99 כתב: אל תפחדו בכלל....במיוחד אם זה 744.. :mrgreen: ועוד יותר אם זה ELD...כי יש מצב שאני הטייס שלכם... :wink: חס וחלילה ...אם עוד כמה שנים אני שומע את השם שלך כטייס...אני יוצא מהמטוס תחשוב איזה צמרמורת תקבל אם תשמע שזה הוא אחרי ההמראה.. אתה תצטער שלא עברת קורס צניחה בצבא...... בברכה, אבירן..
avigilad99 פורסם יולי 30, 2007 דיווח פורסם יולי 30, 2007 Aviran כתב: crazyblat כתב: avigilad99 כתב: אל תפחדו בכלל....במיוחד אם זה 744.. :mrgreen: ועוד יותר אם זה ELD...כי יש מצב שאני הטייס שלכם... :wink: חס וחלילה ...אם עוד כמה שנים אני שומע את השם שלך כטייס...אני יוצא מהמטוס תחשוב איזה צמרמורת תקבל אם תשמע שזה הוא אחרי ההמראה.. אתה תצטער שלא עברת קורס צניחה בצבא...... בברכה, אבירן.. אחח שניכם.....אם תעלו ל74 שלי באמת תצטערו שלא עשיתם קורס צניחה....בעצם לא יעזור... כואב ליפול מFL380 צניחה חופשית. :mrgreen: ..מי יודע אולי תתפוש אותכם חסידה בדרך או יאסר עראפאת....אומרים שקורים אחלה דברים בגבהים כאלה...
Eldar Sella פורסם יולי 30, 2007 דיווח פורסם יולי 30, 2007 avigilad99 כתב: אל תפחדו בכלל....במיוחד אם זה 744.. :mrgreen: ועוד יותר אם זה ELD...כי יש מצב שאני הטייס שלכם... :wink: אני לא בטוח לגבי זה.
Tomer Haim פורסם יולי 31, 2007 דיווח פורסם יולי 31, 2007 מזל שלא שיתפנו פעולה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3432102,00.html
crazyblat פורסם אוגוסט 1, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 1, 2007 Tomer - VATIL1 כתב: מזל שלא שיתפנו פעולה:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3432102,00.html תומר תסביר את עצמך במשפט הזה..!!! "מזל שלא שיתפנו פעולה" למה שנשתף פעולה עם התקשורת??
Moshe Mizrahi פורסם אוגוסט 2, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2007 אתמול דרך אגב מישהו כמעט חנך את 12-30 לפני שגמרו בו את העבודות במזל נגמר טוב.
crazyblat פורסם אוגוסט 2, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 2, 2007 Moshe - VATIL4 כתב: אתמול דרך אגב מישהו כמעט חנך את 12-30 לפני שגמרו בו את העבודות במזל נגמר טוב. מה? מי? למה? כמה? מתי? ואיך? ולמה התקשורת לא עשתה כלום עם זה?
אורח פורסם אוגוסט 2, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2007 crazyblat כתב: Moshe - VATIL4 כתב: אתמול דרך אגב מישהו כמעט חנך את 12-30 לפני שגמרו בו את העבודות במזל נגמר טוב. מה? מי? למה? כמה? מתי? ואיך? ולמה התקשורת לא עשתה כלום עם זה? לא ראית את צעקת הטוקבקיסטים, שוב אסון כבד נמנע מתושבי הרצליה...
noamkn פורסם אוגוסט 2, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2007 Ran56 כתב: crazyblat כתב: Moshe - VATIL4 כתב: אתמול דרך אגב מישהו כמעט חנך את 12-30 לפני שגמרו בו את העבודות במזל נגמר טוב. מה? מי? למה? כמה? מתי? ואיך? ולמה התקשורת לא עשתה כלום עם זה? לא ראית את צעקת הטוקבקיסטים, שוב אסון כבד נמנע מתושבי הרצליה... מה היה בהרצליה?? שמעתי שהיה מטוס שכמעט נחת 12 רק הפקחים אמרו לו לזוז אבל על הרצליה לא שמעתי
Aviran פורסם אוגוסט 2, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2007 noamkn כתב: Ran56 כתב: crazyblat כתב: Moshe - VATIL4 כתב: אתמול דרך אגב מישהו כמעט חנך את 12-30 לפני שגמרו בו את העבודות במזל נגמר טוב. מה? מי? למה? כמה? מתי? ואיך? ולמה התקשורת לא עשתה כלום עם זה? לא ראית את צעקת הטוקבקיסטים, שוב אסון כבד נמנע מתושבי הרצליה... מה היה בהרצליה?? שמעתי שהיה מטוס שכמעט נחת 12 רק הפקחים אמרו לו לזוז אבל על הרצליה לא שמעתי רק אחד? הבנתי שזה המטוס השני שכמעט נחת שם.. תומר, באמת תסביר את עצמך למה הכוונה: תומר חיים כתב: טוב שלא שיתפנו פעולה איתם :?: בברכה, אבירן..
Yakov Kraus פורסם אוגוסט 2, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2007 הויכוח הוא מצחיק. כאלו יש לנו ברירה במקום לטוס לחוץ לארץ משדה התעופה "המסוכן "נשוט מנמל חיפה הבטוח. ואל על בפחד גדול כולנו במקום לטוס נשוט בצים. אם יש ליקויים ואם אפשר לשפר אז תשפרו. אדרבה התוכנית היא דרך להשיג תקציבים ואישורים.
AsafSaar פורסם אוגוסט 2, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2007 עכשיו יש הפסקת פרסומות..... :oops: התחקיר מעניין מאוד, :mrgreen: וכל מי שמסתכל כאן שירוץ לטלויזיה :wink: עד עכשיו כל הבעיות היו נכונות למדי, והוכיחו שרש"ת אינם מתקנים את הטעויות.... יאללה, לטלויזיה :mrgreen:
noamkn פורסם אוגוסט 2, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2007 AsafSaar כתב: עכשיו יש הפסקת פרסומות..... :oops: התחקיר מעניין מאוד, :mrgreen: וכל מי שמסתכל כאן שירוץ לטלויזיה :wink: עד עכשיו כל הבעיות היו נכונות למדי, והוכיחו שרש"ת אינם מתקנים את הטעויות.... יאללה, לטלויזיה :mrgreen: בדיוק נגמרה התוכנית.. מצד אחד שיכנעו אותי מצד שני לא. אני לא יודע להסביר את זה אבל זה המצב.. דעתכם?
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 2, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2007 היו דברים נכונים אבל רוב הדברים הם ניפוח של המציאות, מעניין לראות שברגע שיש לך קצת הבנה בעניין שיש עליו תחקיר אז אתה מגלה שהתקשורת מלספת את המציאות כדי להוסיף קצת פלפל
תומר עינבר פורסם אוגוסט 2, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2007 המסקנות שאדון בולדוזר הגיע אליהן הן: - לקנות ILS למסלול 30. - להפריד מסלולים, ללא מסלולים מצטלבים. - להגדיל את שטח המרחב האזרחי. - לשפץ את המגדל הישן. מדוע לא מבצעים אף אחד מהמסקנות הנ"ל? למה במדינה שלנו צריך שיגרם אסון כדי ליישם דברים? ובאמת למה הוועדות הלא חיוניות הללו? במה הם עוזרים לקידום הפתרונות? אני מאמין שהמדינה שלנו לא תשתנה, המדינה שלנו רק מדרדרת, עד שיקרה אסון, חלילה, אז יגיעו למסקנות, אבל כנראה לא יצאו ליישום. מה יהיה?