עבור לתוכן
crazyblat

ערוץ 2 והתוכנית בולדוזר מציגים:

Recommended Posts

פורסם

שני הגרוש שלי לנושא:

א. אני דיי מסכים עם רוב הדברים שהוצגו בתוכנית.

ב. המציג אינו אלא שחקן שמקבל כסף לעשות זאת, ולצערי/ שמחתו הוא עושה את העבודה, הוא גורם לך להרגיש באי נוחות בכסא, אין לי טענות אליו כלל, נכון התוכנית לא מיועדת לאנשים שמבינים אלא לכלל הציבור, את העבודה שלו הוא עושה טוב מאוד.

ג. אני מסכים לחלוטין עם יעקוב, לצערי במדינתינו לא יזוז כלום ,אלא רק אחרי אסון אוירי חלילה, עד שזה לא יבוא ( ונקווה שלא יבוא לעולם), לא יזוז פה כלום, לא בולדוזור , לא דחפור, לא מנוף ולא בטיח, יש תקציב , אבל למה לבזבז אותו על ILS כשאפשר להכניס את הבן דוד לעבודה ולתת לו משכורת של מנכ"ל בנק הפועלים .

ד. התשקורת ( לא טעות כתיב), זו מפלצת מנופחת חשיבות עצמית שמנהלת את המדינה,ולבסוף גם יביאו לפגיעה בה , העיקר שסוגדים לאלילת הרייטינג וזכות הציבור לדעת, חבורת אוכלי נבלות שחושבים את עמצם למי יודע מה , קיבלו כח , ועושים בוא מה שהם רוצים, בלי להיכנס לפוליטיקה ( כי אסור פה), אבל קחו דוגמא מכתבות הספורט, ואפילו הכתבה על הסימולטורים שבה אני צותתי על דברים שמעולם לא אמרתי.

הדבר היחיד שנכון בתקשורת כל יום זה התאריך וגם את זה אני בודק 4 פעמים.

מזמן הפסקתי לקנות עיתונים ולצפות בחדשות, אלא אם ממש משעמם לי, 10 דקות בשבוע זה דיי והותר.

פורסם

לדעתי השיחה שהוקלטה בין הפקח למנהל במגדל פיקוח שיקפה את המצב המזוויע ...

עזבו אותכם ממה שהציג מר רוזנטל , אבל לראות את הפקח שובר שתיקה ומדבר בכזו חופשיות על

חוסר הבטיחות במגדל מעיד על זה שבאמת יש חוסר בטיחות .. לא צריך לשכוח שהוא הפקח

וזאת העבודה שלו , והוא יודע על מה הוא מדבר ..

פורסם
לדעתי השיחה שהוקלטה בין הפקח למנהל במגדל פיקוח שיקפה את המצב המזוויע ...

עזבו אותכם ממה שהציג מר רוזנטל , אבל לראות את הפקח שובר שתיקה ומדבר בכזו חופשיות על

חוסר הבטיחות במגדל מעיד על זה שבאמת יש חוסר בטיחות .. לא צריך לשכוח שהוא הפקח

וזאת העבודה שלו , והוא יודע על מה הוא מדבר ..

לדעתי לאותו טיפוס היה פשוט אינטרס, הם רוצים כל מני גאדג'טים במקום הצורה המיושנת שהם עובדים, אפשר להבין את זה אבל זה לא מה שיגרום לתאונה, באמת...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...