עבור לתוכן
Tomer Haim

שינויים בצוות החטיבה

Recommended Posts

פורסם
עופר יקר,

כמו שכבר כתבתי בשרשורים קודמים שלי וכמוני כתבו רבים וטובים, הנוכחות שלך במרחב הזה של החטיבה מביאה לכאן מקצועיות לשמה, השקעה ללא גבולות, רצון טוב ללימוד וגם לחינוך דורות העתיד על פי דרכך, וכל זאת ביחד עם המון אהבה שאתה נותן לכולנו.

אני אישית מודה לך על המון עזרה שאתה נותן לי, על הזמן שלך והזמינות שלך, ועל כך שאם יש לי שאלה אני יכול לשגר באופן חופשי ולדעת שאני מקבל תשובה מהירה ומדויקת. ללא ספק היית גורם מוביל בלמידה שלי בשנה וחצי האחרונות, וגם של הרבה חברים אחרים אני מניח.

אני מודה לך גם על הדחיפה החזקה שנתת לצוות החדש שלנו בכניסה לתפקיד ועל כל אותן משימות שלקחת על עצמך גם על הבמה וגם מאחורי הקלעים. אני יודע עד כמה איכפת לך מהחטיבה ומכל חבריה, ומזמין אותך להישאר בסביבה, לבטא את האיכפתיות הזאת ולהתבטא כאן כמו שכולנו אוהבים, גם אם הדבר דורש מאמץ וויתור מסוים מצידך. הרווח של כולנו יהיה אדיר.

בתודה והוקרה,

איציק הינו גורם מוביל בלמידה של רבים בפורום, אם זה כטייסים ואם זה כפקחים,

אין ספק שאיציק פעל 24 שעות ביממה גם ללא התואר הרישמי של מנהל צוות הדרכה בכל הקשור לעדכון קבצי הדרכה, הכשרת פקחים חדשים, בחינות, השגחות, הסברים וכו'... עכשיו לפחות זה רישמי. תודה כל כל מה שעשית ועל הדברים הגדולים וגם הקטנים שעוד תעשה.

כמו כן, עופר, חבל באמת ששהותך בתוך הצוות הייתה קצרה, אך הצלחנו להרגיש אותה בצורה משמעותית (שינוי כל אופן ההדרכה וכו'...), תודה רבה על כך ומחכה לראות אותך שוב מפקח וטס.

פורסם

ערב טוב.

איציק בהצלחה בתפקידך החדש ללא ספק התפקיד "תפור" עליך.

ווידוי קטן , באחד הימים לפני כמה שנים שוטטתי לי באינטרנט ממש במקרה נתקלתי לי בפורום של ואטיל , התגובה הראשונה שקראתי כמובן היתה שלך עופר וזה הכניס אותי לעניינים.

על זה אני רוצה להודות לך על עולם וירטואלי ומציאותי כאחד.

מצפה "לראות" אותך בפורום כרגיל.

תודה ,

אלון ברנע

פורסם

מילים רבות וטובות נאמרו על האנשים היקרים שלנו ,עופר ואיציק ,כל המילים נכונות ומייצגות

את אהבתינו להם.שיהיה לכם בהצלחה בדרככם החדשה.

פורסם

אולי אני קצת חדש אבל אני מברך את אציק ובהצלחה .

לגבי עופר גם אם אני לא יודיע מי הוא אבל אכן הרבה תודווווווות כולכם עזרתם לי בצורה עקיפית.

אלף תודות .

פורסם

יצחק היקר

איזה תענוג לראות אותך בתפקיד לאחר הבחינה שלך בגישה עם אמיר.....

לי זה עושה טוב שאתה שם

לעופר ,אגיד תודה על ידע נרחב ביותר ועל רצון להפוך את מה שקורה כאן לאמיתי

אם כי לא תמיד הצליח ,מטבע הדברים והמציאות

בכל מקרה,בהצלחה לשניכם!

פורסם

עופר,

תודה על האחוזים שהפרשת לנו מהידע שלך :)

מדובר רק בכמה מהם אבל הם בהחלט הספיקו לדחוף את החטיבה קדימה.

הזמן בו היית מנהל הדרכה היה אמנם קצר, אבל כבר עכשיו רואים תוצאות בשטח (בעיקר בתחום התעופה הצבאית שמקבל תאוצה בלתי רגילה - מה שאני כמנהל הדרכה רציתי להשיג כל השנים).

מקווה לשמוע ממך בהמשך הדרך, אני עדיין מאמין שאתה כרגע מתנהג כמו מקדם K של קפיץ :) נעלמת נעלמת אבל אתה תחזור בגדול.

סמ"ר איציק בקשי!

זוכר שהראתי לך מה זה SID לפני 9 שנים בכתה י' ?

יופי... כי עבר קצת זמן ואתה עכשיו מנהל את העסק הכי מצליח בחטיבה :mrgreen:

שיהיה המון בהצלחה, אני משוכנע שאתה האדם המתאים ביותר להוביל את מערך ההדרכה בחטיבה. אם משלבים את הסבלנות שלך ואת הידע - מקבלים אחלה מוצר.

אני אתמוך מהצד עד כמה שניתן.

נ.ב

"ליבה שלום בוסטון 5 על הקשת בדרכנו צפונה". (עובר לשלב המימוש סוף סוף...) 8)

בהצלחה!

פורסם
חברי חטיבה יקרים: :)

קורים כמה שינויים בצוות החטיבה:

עופר בן פרץ החליט לסיים את תפקידו כמנהל מחלקת הדרכה.

באופן טבעי לחלוטין איציק בקשי אשר במשך שנים תרם רבות לעולם ההדרכה ב VATIL ומשמש כמדריך ראשי, הופך להיות מנהל הדרכה.

ברצוני לומר תודה רבה לעופר בן פרץ על עבודת הדרכה מקצועית ביותר ועל קידום מחלקת הדרכה, קידום קשרי חוץ וקידום מערך טיסות צבאיות ברשת, מקווים לראות אותך טס ומפקח ברשת עוד שנים רבות.

איציק, כולי סבור ובטוח שתיקח את מחלקת הדרכה הרבה מעבר ליעדים שאנו רק יכולים לדמיין בחטיבת VATIL, רמת טיסה ובקרה מהגבוהות בחטיבות העולם וכמובן, והכי חשוב יצירת הכיף שבתחביב שלנו :)

בהצלחה לכולנו

כמו כולם, אצטרף לאיחולי ההצלחה לאיציק בקשי. אין ספק שאיציק דמות ראויה לחיקוי ותרומתו בכל מישור מובטחת.

עופר בן פרץ, איש צוות אויר, סגן אלוף ומפקד טייסת (מיל.) הוא הרבה מעבר למוזכר כאן. הוא אויראי אמיתי שנושם טיסה גם במציאות וגם בסימולטור ובעל ידע עצום בשתי "החזיתות" האלה.

עופר תרם למערכת מתבונתו, נסיונו ואישיותו המיוחדת כמו שרק מתי מעטים תרמו.

הוא הדריך אנשים רבים, ענה על שאלות לעמיתים שאולי קטנים מגיל נכדיו. הוא הוליך מהלכים והיה שותף לכל הקורה בחטיבה. אני זוכר אותו מבלה שעות על משמרתו בתחרות מקרופון הברזל..

האם יש כאן מי שלא למד משהו מעופר??

עזיבתו של עופר מצערת אותי מאוד. מי שלא מצטער פשוט אינו מבין את ההפסד העצום של כולנו.

עופר, להבנתי לא רק עזב את תפקידו אלא עזב גם את החטיבה. ועזב כי גרמו לו לעזוב.

אני יכול רק לקוות שתומר יהיה די ערני למנוע עזיבות מצערות כאלה בעתיד.

אני יכול לצפות (להבדיל מלקוות) מאילן שישכיל לנקוט בצעדים מתאימים שימנעו עזיבה כזו בעתיד.

ואני יכול להתפלל שאנשים מסויימים יכניסו לאוצר המילים שלהם את צמד המילים Common-.sense

כי לא רק צ'ק על מטוס זה או אחר חשובים וגם לא רק PPL..

ולעופר אגיד: אם אתה קורא את התגובה הזו - חזור, יש הרבה מאוד שממתינים לך וישמחו לראותך!!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...