Ilan Jonas פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 אהלן חברים, שאדי, חבר החטיבה הותיק ביותר, מסיים את תפקידו בתור סגני בהנהלת האיזור, מאחר שהעתיד הקרוב מחייב אותו לעסוק בדברים טובים אחרים שלא ישאירו לו מספיק זמן פנוי לטפל בדברים כפי שהיה רוצה לעשות. אין לי מילים לתאר את התרומה האדירה של שאדי לפיתוח ואטיל תחילה והאיזור כולו בהמשך. כולכם מכירים ויודעים, וחוץ מזה אני לא רוצה להספיד חלילה וחס - בסך הכל שינוי תפקיד. אפשר לסכם הכל, כפי שכתבתי כאן - http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?t=21763 , בזה שלא הייתי מצליח בלעדיו, נקודה. שאדי אולי לא הסגן שלי יותר (מוזר לי עדיין), אבל בהחלט נשאר חבר שלי - את זה קשה לשנות. תודה על הכל אחי, ובהצלחה בכל בהמשך! אילן
אורח פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 תודה ענקית לך שאדי, האיש והאגדה. תודה על כל העשיה שלך לפיתוח VATIL והאזור כולו, ממש מפריח השממה. בהצלחה בדרכך ובעיסוקיך החדשים (ישנים) ואל תשכח אותנו
Or Netzer פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 האיש האגדה ותכנות הפלדה בהצלחה בכל אשר תעשה ואני בטוח שלא נתגעגע אליך יותר מדי כי תשאר פה ותופיע מדי פעם :] אוהבים!
Ilan Nemirovski פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 אני אישית לא מכיר אותך אבל כנראה שתרמת הרבה כפי שאני רואה וכפי ששמעתי יותר נכון אם לא היית תורם ומפתח יש מצב שלא היינו פה היום טסים ונהנים לומדים ופוגשים חברים חדשים! תורה רבה לך שאדי על הכול!
Izik Bakshi פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 שאדי היקר, אלף תודות לא יספיקו כדי להביע את ההערכה שלי אליך, אתה איש יקר, ישר והגון עם לב זהב, תודה על התרומה הענקית שלך בחטיבה ובאזור VATAME, ואכן אין פה פרידה, עכשיו יהיה לך זמן לטוס ולאייש חיפה ופלוטו, ובקרוב גם להדריך פקחים חדשים . אלף תודות אחי!
mickey lip פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 שאדי קצרה היריעה מלתאר את פועלך ואת תרומתך לחטיבה. כולי הערכה לפועלך למען החטיבה ולמען פיתוח התעופה הוירטואלית בכלל. הצלחה בכל אשר תפנה. מיקי
dani-manusis פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 שאדי, בהחלט האיש והאגדה.. אדם עם לב ענק, תמיד יקשיב יתן עצה טובה ויעזור. שיהיה לך הרבה הרבה הצלחה בכל מ שתבחר. באמת היה תענוג להכיר אותך ואני בטוח שעוד נמשיך לדבר (ד.א, אני עדיין מחכה להפגש :wink: ) תודה רבה לך על כל התרומה האדירה שלך .
Moshe Bensal פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 שאדי הרבה תודות על תרומתך לחטיבה, והמון בהצלחה בהמשך דרכך.
Amir O פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 שאדי . אני גם צריך להודות לך מכל הלב על התרומה לVATIL ולVATME וגם לי אישית . תודה ענקית . נשאללה נתראה קרוב ככל האפשר.
moti פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 תודה רבה על תרומתך הענקית לחטיבה ולאזור, בהצלחה בהמשך!
Waheb פורסם יולי 30, 2007 דיווח פורסם יולי 30, 2007 שאדי שיהיה בהצלחה בכל תחום שתפנה אליו .. אתה באמת בן אדם ראוי להערכה ..
Ido Rosenthal פורסם יולי 30, 2007 דיווח פורסם יולי 30, 2007 תודה רבה לשאדי על הפרחת השממה ובהצלחה בהמשך!
Amir Paz פורסם יולי 31, 2007 דיווח פורסם יולי 31, 2007 שאדי! תודה רבה על העזרה והתרומה לאורך השנים. לרוב עבדת במוד "מוסד" ברקע, בשקט... אבל נותן כוח מלא כמו שצריך. המון תודה על התרומה לחטיבה, ובכלל - בערוצים האישיים בחדרי הבקרה בטיפים ובמה לא!
Or Netzer פורסם יולי 31, 2007 דיווח פורסם יולי 31, 2007 תודה ענקית לשאדי האיש והPHP. אין כמוך, אומנם אתה על אינביסיבל רוב הזמן אבל את התרומה אכן מרגישים. איש צנוע ומצחיק :] תודה תודה תודה בהצלח הבכל אשר תעשה ולאן שלא תפנה.
Shadi Abo Ahmad פורסם יולי 31, 2007 דיווח פורסם יולי 31, 2007 תודה לכולם על המילים החמות. לצערי, חוסר הזמן מונע ממני לתרום לתחביב הזה ולחטיבה כמו בעבר, ולכן נאלצתי לבקש פסק זמן . אני אמשיך לנסות ולתרום בדברים יותר קטנים, ומקווה שזה יהיה מספיק! עד אשר יתאפשר לי ואשוב ללב העניינים מקווה שכולם ימשיכו בעשייה הנפלאה שנעשית פה. ולא לשכוח את אהבת התעופה הקיימת בלב מי שנכנסים יום יום למקום הזה! נמשיך ונצליח. ושוב, תודה יאללה פיקוח :onfire:
Tomer Haim פורסם אוגוסט 1, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2007 שאדי היקר המון תודה על שנים של תרומה לחטיבה, מקצועית ורוחנית, אתה היית ותשאר נכס ואני מאחל לך המון הצלחה בעיסוקך החדשים ומעניינים ומרגשים לא פחות אני בטוח שתמשיך לעזור ולתרום לתחביב היקר והמיוחד שלנו
AaronDagan פורסם אוגוסט 1, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2007 שאדי, ידידי הוותיק והמלומד, עברו הרבה מים בתעלות המוביל הארצי מאז הופרחה שממת התעופה הוירטואלית לאחר תקופת IVAO, בעיקר בזכות תרומתך הנדיבה והשתתפותך הפעילה לאורך השנים בהקמת החטיבה הישראלית. לא היינו מגיעים לאן שהגענו בפעילותה של VATIL ללא נוכחותך והידע המקצועי שלך. מכיוון שמדובר במילות פרידה (זמנית......), אז לא נותר לי אלא לאחל לך את ברכת הדרך בצירוף מילות הברכה הידועות והמתאימות תמיד: "מזל וברכה"...... שיהיה לך רק טוב בכל מה שתעשה ותקפוץ לביקור מידי פעם לאיזה קפה קצר.... כל טוב ובידידות,
Shmulik Lin פורסם אוגוסט 2, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2007 שאדי גם ממני מילות תודה על כל מה שעשית והיית כאן מתחילת הדרך שרק תצליח בהמשך דרכך!