עבור לתוכן
Tomer Haim

הטיפ השבועי - חח והפעם RNAV

Recommended Posts

פורסם

הכל תלוי במיקי וקובי - יהיה מפגש 737 ביום רביעי או לא........

אם אני לא שומע ממיקי היום עד הצהריים, אנסה לקבוע למחר מתישהו.

צפה ליירוט חוזר...... :mrgreen:

פורסם
הכל תלוי במיקי וקובי - יהיה מפגש 737 ביום רביעי או לא........

אם אני לא שומע ממיקי היום עד הצהריים, אנסה לקבוע למחר מתישהו.

צפה ליירוט חוזר...... :mrgreen:

יהיה בסדר אני מקווה ומאמין.

מכסימום תיירטו ביום חמישי.

פורסם

ראיתי לפני שבוע כשחזרתי מאילת דרך כביש 6...ראיתי איך הטייסים עושים ארנבת...ומה שמוזר זה שהם פשוט עושים 180 מעלות וזהו...בלי לכיוון ...רק בסוף הם מגיעים מושלם לנחיתה(רק שינויים קלים)

זאת אומרת שהם מגיעים לנקודת מאזאל ממשיכים טיפה ואז עושים את ה180 מעלות...ומגיעים לנקודת דלית כשהם כבר מיוצבים על 26

אפשרי לעשות את זה גם בסימולטור?

פורסם

כן ברור, כי הארנבת שיש אצלינו זו הקפת ראיה לכל דבר רק בשביל טייסים זרים שלא מכירים אז שיהיה להם רפרנס להתייחסות ובגדול כדי שאם אלעל (סליחה סליחה באמת סליחה) אופס איבריה עושים טעות בהקפה אז שהאחריות לא תיפול על הפקח, אבל מי שמכיר ורואה את המסלול, שיכנס לנחיתה אחרי שאנדל אפילו, העיקר שינחת.. בקיצור הקפת ראיה.

פורסם
כן ברור, כי הארנבת שיש אצלינו זו הקפת ראיה לכל דבר רק בשביל טייסים זרים שלא מכירים אז שיהיה להם רפרנס להתייחסות ובגדול כדי שאם אלעל (סליחה סליחה באמת סליחה) אופס איבריה עושים טעות בהקפה אז שהאחריות לא תיפול על הפקח, אבל מי שמכיר ורואה את המסלול, שיכנס לנחיתה אחרי שאנדל אפילו, העיקר שינחת.. בקיצור הקפת ראיה.

אז אתה אומר שבסימולטור הפקח לא יגיד לי לעשות ארנבת מדוייקת נכון?

אז אני אוכל לעשות אותה בלי מכשירים...כי מבחינת נחיתת ראיה..לפניה לפיינל מיוצב...אין לי בעיה עם זה...השאלה היא האם אפשר לסטות מהנתיבים האלה במייל ימינה(בארנבת הדרומית)

פורסם
בקרוב גם הצ'רבה הרומנית תעלה על שולחנם של חברי VATIL (כשאוכלים את הצ'רבה מקבלים קוריצ'ה) :silly:

אתה מזכיר לי בדיחה שמעתי אתמול.

שר אוצר נכנס מסעדה רומנית אוכל צ'ורבה.

פתאום נכנס שר החוץ, שואל כמה ?

7

מה 7

מה כמה ?

שמעתי זה בריצפה נפלתי בכיסא.

עוד מאכל רומני שאישית אני מוטרף עליו, ורניקס וצ'ורבה דה פסוליה (מטהר אויר כלול :mrgreen: ) ופיפלים בחומץ ושום (והרבה שום).

מערכון נהדר של הגשש... 8)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...