עבור לתוכן
Itai Ganor

שאלה(לא כל כך קשורה לסימולטרים)

Recommended Posts

פורסם

אבל למטוסים כן! שמעו קניתי סקאנר שיובא מארה"ב על ידי חברים של ההורים הקטע הוא חדש אני גר באזור נתניה ברמת פולג ועוברים מעל הבית שלי ארקיע וישראר בדרך לשדה דוב וגם מטוסים קטנים עושים פה סיורים הקטע איך אני אמור לקלוט אותם יש תדר מסוים? לחכות הרבה זמן? רק אתמול קיבלתי אותו

המנהלים יכולים להעביר את ההודעה למקום אחר אם היא לא הולמת כאן :o

פורסם

אם אתה גר באיזה נתניה תנסה להפעיל את הסקאנר על 127.10. זה פלוטו (בקרת צפון).

תנסה גם להאזין לגישה בן גוריון. (120.50) אני מאמין שתשמע רק מטוסים, ותנסה גם את שדה דוב. 123.40 תקנו אותי אם אני טועה.

בכן אופן לי יש סקאנר של RADIOSHAK אני גר בצפון. קרית מוצקין למי שמכיר.

אני גר בבית קרקע, אז כשאני עולה לגג אני שומע את פלוטו חלק וגם את המטוסים (רובם).

את חיפה ממש חלק.. את מגידו .. חלש.. .

ואת פיקוח ת"א כמובן.

פורסם

היה לי פעם

בארץ זה שיא הלא חוקי! אני מציע לך לא לצעוק בקולי קולות כי לא רק שיחרימו את זה אלא זה משפט ובלאגנים!!! (ככה לפחות אני יודע )

הקליטה ממש חלשה של המטוסים

תנסה יש שם אפשרויות רבות של תדרים ואפשרות לעבור את ה120

תלמד אותו זה מכשיר רב אופציות גם אופציה לך לכלא :lol:

תזהר ותהנה

פורסם
היי אני לא מצליח להגיע ל120 בסקאנר הזה זה עד 108.1 :cry: למישהו יש הצעות פתרונות?

הצלחתי הצלחתי שמעתי את תמרור הרצליה ופלוטו לא כל כך את תל אביב בן גוריון כן

וכן כתוב אירבאד כתוב איר בקיצור

פורסם

זה לא חוקי מה לעשות :lol:

לא שאיכפת לי זה החיים שלכם והכיף שלנו :lol:

פעם באיזה מפגש ב12 אם תבוא נלמד אותך כי אם זה מתאים יש העברת פונקיות כמו ברדיו יש לך 4 מקומות להחליף תדרים

פורסם
זה לא חוקי מה לעשות :lol:

לא שאיכפת לי זה החיים שלכם והכיף שלנו :lol:

פעם באיזה מפגש ב12 אם תבוא נלמד אותך כי אם זה מתאים יש העברת פונקיות כמו ברדיו יש לך 4 מקומות להחליף תדרים

אני בא למפגשים

פורסם

את השבועיים שמירות שלי עשיתי בחטמ"ר שומרון שנמצא דרומים לשכם ליד מחסום חווארה המפורסם, בקיצור הבסיס נמצא ממש ליד הנתיב לסלאם שמוביל לעמן ככה שכל האבט"ש בליתי בהאזנה לעמן על 128.300 ממולץ לנסות 8)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...