crazyblat פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 איך אני יודע באיזה שרת נמצא פקח נגיד של ת"א קרקע? בדקתי ב SI לא רשום שם... תודה לעונים...בא לי לעשות כobs לאיזה שעה בשעת עומס...
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 אתה פשוט צריך לעבור שרת שרת ולחפש את הכינוי של העמדה שאתה רוצה להאזין. אבל הדרך היותר טובה היא פשוט לשאול את הפקח בהודעה פרטית.
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 בSI כן כתוב! בVOICE SERVERS אתה רואה את כל הערוצים שיש על הסרבר, פשוט תחפש איפה העמדה שאתה רוצה להתחבר אליה
Matan Solomon פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 איך אני יודע באיזה שרת נמצא פקח נגיד של ת"א קרקע?בדקתי ב SI לא רשום שם... תודה לעונים...בא לי לעשות כobs לאיזה שעה בשעת עומס... והדרך הכי פשוטה, אם אתה בVRC ואתה רוצה לעשות OBS, תפתח חלון פרטי של הפקח, לחיצה כפולה עליו אתה תראה את השרת קול... רוב הפקחים הישראליים לרוב מחוברים על voice.vatsim.fi או על voice2.vacc-sag.org, שהם שני הראשונים ברשימה בSI...
Omer Efrat פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 איך כולם מסתבכים. אני עושה כמו שסולי אמר וזאת הדרך הכי טובה לדעתי...
dani-manusis פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 ב VRC ניתן ללחוץ פעמיים על הפקח לכתוב: .ATIS (נקודה אטיס) וזה נותן את כל הפרטים על הפקח, השורה הראשונה תתן את השרת קול + החדר עצמו. זה משהו בסגנון של מה שסולי אמר.
crazyblat פורסם אוגוסט 4, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 תוכנת VRC תוריד אותה דרך האתר של vatsim