שגי×�_×™× ×�×™ פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 "לתפארת מדינת ישראל" נחתתי מרומא AZ810 אמנם בהקדמה של רבע שעה שאגב הטיסה האמיתית היום איחרה בשעה רוב תודות לכל המארגנים של האירוע. היה ממש ממש מגניב ואיכותי!! כן ירבו.
Boeing744 פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 היה ועדין ישנו אירוע איכותי. נהניתי מאוד מהאירוע, כמו גם לגלות כמה העולם קטן (המבין יבין... )
אינתי עמרי פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 שלום לכולם אני בתחביב הזה מאז גיל 15 (היום אני בן 23, עם הפסקה של 4 שנים בגלל צבא) אני חבר בדלתא וירטואל איירליינס וטס בעיקר ב737NG. כל הכבוד על האירוע. הרבה זמן לא ראיתי כזה דבר, ברמה מאד גבוהה. אני ביצעתי טיסה מאמסטרדם לתל אביב (KLM461). כמה נקודות, - לקח קצת זמן להבין כי מדובר בגישה ויזואלית RNAV. - הדפסתי את הCHART שיש באתר. לא היה ברור במשך כל הגישה אם נותנים NORTH או SOUTH לגישה. - הייתי מבסוט מעצמי שהצלחתי להיכנס לדאוןווינד של 26, ואז באמצע הגישה השתנתה מויזואלית לILS 26, זה יכול להיות? - אחר כך היתה לי פדיחה שהזנתי תדר לא נכון של המגדל. אבל לא נורא. באמת סה"כ מעולה. נהנתי מאד. ח"ח ענק! עמרי
crazyblat פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 שלום לכולםאני בתחביב הזה מאז גיל 15 (היום אני בן 23, עם הפסקה של 4 שנים בגלל צבא) אני חבר בדלתא וירטואל איירליינס וטס בעיקר ב737NG. כל הכבוד על האירוע. הרבה זמן לא ראיתי כזה דבר, ברמה מאד גבוהה. אני ביצעתי טיסה מאמסטרדם לתל אביב (KLM461). כמה נקודות, - לקח קצת זמן להבין כי מדובר בגישה ויזואלית RNAV. - הדפסתי את הCHART שיש באתר. לא היה ברור במשך כל הגישה אם נותנים NORTH או SOUTH לגישה. - הייתי מבסוט מעצמי שהצלחתי להיכנס לדאוןווינד של 26, ואז באמצע הגישה השתנתה מויזואלית לILS 26, זה יכול להיות? - אחר כך היתה לי פדיחה שהזנתי תדר לא נכון של המגדל. אבל לא נורא. באמת סה"כ מעולה. נהנתי מאד. ח"ח ענק! עמרי אההה נו אתה היית השוויצרי...
Gadi L. פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 נהניתי לצפות מהצד כי לא הייתי ממש יכול לטוס היום... במיוחד ריתק אותי הדרמה עם ELY1881 שהלך סביב פעמיים עם מנוע 4 מכובה ומנוע אחר תקוע על 100%!
אינתי עמרי פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 מה? לא קלטו את המבטא הישראלי שלי ? ואני חשבתי שאני הולנדי טהור...