Ben Cohen פורסם אוגוסט 6, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2007 את רן לי יצא לי להכיר ממש, למרות שגיליתי לפני חודשיים שהוא גר מול סבתי. אשמח לפגוש אותך באיזה סופ"ש, הזמן שאני ממש מטר ממך. אז, גיוס קל ושירות נעים. הכי חשוב שתשמור על עצמך, תצליח במה שתעשה ותחזור הבייתה בשלום בסוף היום.
Shai B פורסם אוגוסט 6, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2007 רןןן אח שלייי בונפילון! ואללה המלך של המלכים בנאדם סבלת את השאלות שלי כמעט כל יום וזה משהו שקשה לעשות, שאלה-תשובה בלי לחפף בדקת חיפשת הבאת מידע מבחוץ ומהמוח הענק שלך שחבר, תרוקן טיפה למה כבר מתפוצץ מרוב ידע עזרת המון ועזרת תמיד עם שיחות ה'ביזנס' שלנו :wink: , ותמיד רצית וניסית ואם לא ידעת חיפשת וענית, בנאדם מדהים, ואני בטוח שכל מי שיהיה הבוס שלך, וכל מי שתהיה הבוס שלו, בסופו של דבר, יהיו שמחים שאתה שם. בהצלחה אחי, ונדבר
Zeev Bucki פורסם אוגוסט 8, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2007 לרן היקר! אני בטוח שתתרום בצבא באישיותך וכשרונך כשם שתרמת ועזרת להרבה חברים בוואטיל אז תהנה לך מהשרות הצבאי ותחזור בשלום. בוקי זאב:4X-MJB
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 8, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2007 רן היקר, שיהיה גיוס קל ונעים, והמון הצלחה בתפקיד בו אתה מיועד לשרת. המון תודה על התרומה שלך לחטיבה ובפרט ב IFS, אני מאחל לך שתצליח למצוא כמה שיותר זמן להמשיך לטוס איתנו ולתרום לחברי החטיבה כמו שרק אתה יודע שמור על עצמך, שיהיה בהצלחה.