עבור לתוכן
GILG

כיסי אוויר

Recommended Posts

פורסם

מתוך התסכלותי על פורמים שונים בעולם ראיתי דיונים שונים על כיסי אוויר ורציתי לדעת מה "החוויה" הגדולה ביותר שלכם מטיסה מסחרית.

החוויה שלי הייתה בטיסת קיץ מת"א לרומא ב742 של אלעל הכל הלך מצוין עד שהגענו לגובה של 15 אלף רגל לערך וא זהמטוס התחיל לפול בפתאומיות גדולה לפי דעתי הוא נפל בערך 100 FT כמו כן המטוס איך לא התנדנד כמו משוגע מצד לצד ואפילו המקום לאיחסון תיקים מעל המושבים נפתח!!!

בנחיתה היה רוח צד די חזקה אבל בגלל שזה היה מטוס גדול הייתה נחיתה די רכה :lol:

אשמח לשמוע את סיפורכם!

פורסם

חחחחחחח לי בסוכות שטסתי גם כן ב742 (ראה פורום תמונות) נכנסתי לשירותים ואז התחילו כריות אוויר אתה רק צריך לדמיין מה הלך בשירותים באותו רגע וכמה זמן לקח לי לנקות את זה

פורסם

תאמין לי שבאיירליינר הכיסים זה כלום ...

תחשוב על דאון שמכוון ה VSI שלו פותח מצנח רחיפה כדי לא לעשות לופ :shock:

אישה צורחת באוזן וטייס בטוח שיש לו הרבה עבודת ניקוי של הדאון.

זו היתה חוויה מטורפת והכי מהנה שעשיתי אי פעם, רכבת הרים ללא מסילה. :lol:

ד"א כיס אויר שעובר על צסנה הרבה יותר מפחיד ממה שעובר על איירליינר.

לי בדר"כ בטיסות ארוכות אין בעיה עם כיסים, כי את רוב הטיסה אני מבלה בשינה או בצפיה בסרט.

הפעם היחידה שבה באמת פחדתי היתה כשחזרתי עם צ'ארטר של ארקיע מרודוס ב 737 ישן.

אני מקווה בשביל הטייס שהיו לו רוחות צד כי הוא הגיע ל 12 כאילו הוא הולך לנחות על 8 ואז שבר לכיוון 12 , חטף איזה משב כניראה שגרם לכנף ימין כמעט ולפגוש את הקרקע.

אני שישבתי על הכנף ראיתי את מקום המפגש שלנו :shock: המטוס כולו הזדעזעה, האורות השתגעו ואז הוא נמרח על המסלול.

נשבעתי שיותר אני לא טס עם צ'ארטרים.

לאומתו טסתי עם אלעל לניו יורק ב 747-200 בניו יורק היה מז"א על הפנים עם סופות ברקים וברד והתותח שהטיס נחת כאילו זה היה יום שמש, ממש מרגרינה.

רן.

פורסם

ההרגשה מאוד מפחידה! הלב נופל לך לאיזור הישבן וחוזר! :lol:

יש אפשרות לכיסי אוויר בפלייט וזה קיים ועובד :wink:

פורסם
חחחחחחח לי בסוכות שטסתי גם כן ב742 (ראה פורום תמונות) נכנסתי לשירותים ואז התחילו כריות אוויר אתה רק צריך לדמיין מה הלך בשירותים באותו רגע וכמה זמן לקח לי לנקות את זה

\

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם

החוויה שלי הייתה בדרך מאנטליה כמעט הגענו לגובה שיוט ופתאום הייתה נפילה אדירה חשבתי אנחנו נופלים לים ואפילו איש אחד שעמד (ישראלים :wink: )נפל על איזה מושב זה היה מפחיד ומצחיק כאחד אבל אני מקווה לא לחזור על זה 8)

פורסם

הכיסים היחידים שאני זוכר היו ממש כלום המטוס טס ישופתאום כמו אופני המרוץ שנוסעים בחול ויש פמפים קטנים כך המטוס זז.

וכדי להימנע מכיס אויר (באיזור הרי האלפים) רציני הטיסים שלנו עקפו את ההריםזה היה נחמד מאוד לפנות בדיוק כשאתה או רואה איך המאזנות פועלות ממש יפה וחלק או שם מאזנות וגם הרים.

פורסם

עברתי כל כך הרבה כיסי אוויר בחיים...

הרבה סיפורים למשל שבדיוק בזמן ארוחת הצהריים התחילו הכיסים. כל האוכל והשתייה עפו על כולם...

כשטסתי לפני כמה שנים לארה"ב עם 744 לקראת הנחיתה היו כיסי אוויר כ"כ חזקים.

הרגשתי שהלב שלי יוצא לי מהפה עוד שניה...

פשוט הוא נפל כל כך חזק...

פורסם

שחזרנו עם אל על ב767 לבן גוריון מלונדון עברנו ליד סופת ברקים כל הטיסה עד הנחיתה ישבנו עם חגורות.

יאו איזה סיפורים אתם מספרים פה אני מת מצחוק

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...