noamkn פורסם אוגוסט 9, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2007 מצאתי משהו נחמד: http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=891710&contrassID=2 תהנו
Gadi L. פורסם אוגוסט 9, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2007 נחמד ביותר...! ואם נראה למיקי רוזנטל שהמצב פה גרוע, שילך לבדוק מה קורה אצל שכנינו במרחק 16 שעות טיסה:
אורח פורסם אוגוסט 9, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2007 נחמד ביותר...! ואם נראה למיקי רוזנטל שהמצב פה גרוע, שילך לבדוק מה קורה אצל שכנינו במרחק 16 שעות טיסה: חטפתי צמרמורת :| מזכיר לי את הפקח לפני שבועים ב TFC ששיגע את מיקי ואותי עד שהוא הצליח להוציא את מיקי מכליו.
Ilan Jonas פורסם אוגוסט 10, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2007 לא נכון! מיקי יצא מכליו? איך מישהו הצליח לעשות את זה? הטייס של איר פראנס לא נשמע צרפתי במיוחד, ועושה טעויות מוכרות של טייס אמריקאי. NAMELY, לא להבין שלא כל העולם דובר אנגלית מלידה. מאחר שהוא אחראי על בטיחות של כמה נוסעים, הוא צריך לזהות את הבעיה ולהסתגל למצב כזה. לדבר באנגלית ברורה ופשוטה, ולוודא כל דבר במילים נרדפות. למשל, במקום - confirm ILS is servicable, אפשר - confirm ILS is working או confirm ILS is ok אם היה אומר ככה, היה מקבל תשובה נכונה, מנסיון. הכי גרוע אצלו זו הדרישה לראות את האחראים ולמלא דו"חות כשהוא עדיין באוויר. כן, אתה עצבני, אבל הדבר האחרון שאתה צריך כרגע זה לבלבל ולהבהיל את הפקח שמילא לא מבין ממך כלום. בשביל זה אלוהים ברא את ערוצי הקרקע או, רחמנא ליצלן, הטלפונים. שוב רואים שהתכונה הכי חשובה לאיש תעופה היא שכל...
אורח פורסם אוגוסט 10, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2007 לא נכון! מיקי יצא מכליו? איך מישהו הצליח לעשות את זה? הטייס של איר פראנס לא נשמע צרפתי במיוחד, ועושה טעויות מוכרות של טייס אמריקאי. NAMELY, לא להבין שלא כל העולם דובר אנגלית מלידה. מאחר שהוא אחראי על בטיחות של כמה נוסעים, הוא צריך לזהות את הבעיה ולהסתגל למצב כזה. לדבר באנגלית ברורה ופשוטה, ולוודא כל דבר במילים נרדפות. למשל, במקום - confirm ILS is servicable, אפשר - confirm ILS is working או confirm ILS is ok אם היה אומר ככה, היה מקבל תשובה נכונה, מנסיון. הכי גרוע אצלו זו הדרישה לראות את האחראים ולמלא דו"חות כשהוא עדיין באוויר. כן, אתה עצבני, אבל הדבר האחרון שאתה צריך כרגע זה לבלבל ולהבהיל את הפקח שמילא לא מבין ממך כלום. בשביל זה אלוהים ברא את ערוצי הקרקע או, רחמנא ליצלן, הטלפונים. שוב רואים שהתכונה הכי חשובה לאיש תעופה היא שכל... לי דווקא הטייס נשמע בריטי. אין ספק שהטייס במקום לדאוג למטוס דואג למלא דוחות ועוד לפני שהוא נחת בכלל. אבל עדיין פיקוח תת רמה, מטוס מדווח שהוא קצר בדלק והפקח שותק כאילו חתכו את הלשון עגל שלו ... גם אחרי הפעם השניה שהטייס מדווח על קצר בדלק ומבקש עדיפות ועדין שקט מכיוון הפקח. גם הטייס הכי קר רוח היה חוטף עליו את הקריזה. כל עוד המטוס בישרה ואופקית וגם ככה לא ברור איפה הוא ינחת, אין כל סיבה לא להוציא אגרסיות על פקח אדיוט ועל האדיוטים ששמו פקח אידיוט כזה בשדה בינלאומי, בלי להבין אנגלית בסיסית.
Arie Halperin פורסם אוגוסט 10, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2007 :agrue: יפה אילן כל מילה כסלע צודק בהחלט הבטיחות קודמת לכל
Or Netzer פורסם אוגוסט 10, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2007 לא נכון! מיקי יצא מכליו? איך מישהו הצליח לעשות את זה? הטייס של איר פראנס לא נשמע צרפתי במיוחד, ועושה טעויות מוכרות של טייס אמריקאי. NAMELY, לא להבין שלא כל העולם דובר אנגלית מלידה. מאחר שהוא אחראי על בטיחות של כמה נוסעים, הוא צריך לזהות את הבעיה ולהסתגל למצב כזה. לדבר באנגלית ברורה ופשוטה, ולוודא כל דבר במילים נרדפות. למשל, במקום - confirm ILS is servicable, אפשר - confirm ILS is working או confirm ILS is ok אם היה אומר ככה, היה מקבל תשובה נכונה, מנסיון. הכי גרוע אצלו זו הדרישה לראות את האחראים ולמלא דו"חות כשהוא עדיין באוויר. כן, אתה עצבני, אבל הדבר האחרון שאתה צריך כרגע זה לבלבל ולהבהיל את הפקח שמילא לא מבין ממך כלום. בשביל זה אלוהים ברא את ערוצי הקרקע או, רחמנא ליצלן, הטלפונים. שוב רואים שהתכונה הכי חשובה לאיש תעופה היא שכל... וזה מה שאני מסביר לפקחים שמשתמשים בשפה גבוהה מדי יותר מדי פעמים כשלא צריך.
guy13 פורסם אוגוסט 10, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2007 והנה עוד דוגמא מהסרטון, איך קורה דבר כזה שטיל עובר ליד מטוס, והפקח לא יודע כלום? מישהו יכול לפרט יותר ?, מי שיגר וכו'..
Ilan Jonas פורסם אוגוסט 10, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2007 מאד פשוט: מיקי שיצא מכליו מהפקח שיגר את הטיל הבליסטי והלופטי אכל אותה.
mickey lip פורסם אוגוסט 10, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2007 מאד פשוט: מיקי שיצא מכליו מהפקח שיגר את הטיל הבליסטי והלופטי אכל אותה. בוקה, זה שאני לא מגיב זה לא אומר שאני לא רואה :wink:
Aviran פורסם אוגוסט 10, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2007 נחמד ביותר...! ואם נראה למיקי רוזנטל שהמצב פה גרוע, שילך לבדוק מה קורה אצל שכנינו במרחק 16 שעות טיסה: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: אני בשוק! דבר כזה עוד לא נראה בכלל על ידי שתי עיני :!: מזה ניתן ללמוד שעדיף לדעת את הנדב"ר באנגלית מאשר בעברית.. ולא לטיס, אלא לפיקוח! בברכה, אבירן..