asaf livne פורסם אוגוסט 10, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2007 היי, שמי אסף ליבנה, מחולון. חדש כאן בVATIL, הגעתי מIVAO, לא שאפסיק לטוס שם, נישאר לי עוד שיעור אחד בקורס שלהם ואז יש את הסולו, אחר כך אני גם מתכוון לנסות לעבור את הקורס פיקוח ולנסות את מזלי בדרך לפיקוח מגדל בנתב"ג. עכשיו ככה, אני רוצה לנסות את VATIL, שמעתי שזה פי שתיים מIVAO ושיש דגש מאוד גדול על המציאות חוץ מהאיכות. רציתי לישאול, מה שונה VATIL יותר מIVAO? קצת על עצמי: אסף, בן 13 וחצי מחולון, מתופף, לומד במגמת מוזיקה. יש לי משהו כמו חודש באזרחי, כמו כן אני גם מנהל קהילת סימולטורים באתר הגיימינג המוביל בארץ Vgames, אנחנו גם מתכוונים להריץ שרת טיסה לFS שיוכלו להתחבר ממנו מFS204 FS2002 FSX. מקווה להנות כאן, להכיר חברים חדשים וכו'.
RifleFighter פורסם אוגוסט 10, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2007 הי אסף! גם אני חדש פה אבל אוכל להגיד לך מספר דברים VATIL זו חטיבה של VATSIM יש עוד חטיבות רבות פשוט זו הישראלית... אחרים יוכלו לספר לך עוד על זה חוץ מזה יש לחברי VATSIM כניסה חינם לקוקפיט בטיסות אלעל + חברי ואטסים הבכירים עוזרים בהכשרת טייסי אל על (תקנו אותי אם אני טועה) ד"א אסף אתה צריך להכין חתימה עם השם וכינוי הטיסה שלך
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 10, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2007 שלום אסף וברוך הבא, לשאלתך - פשוט תנסה ותדע בעצמך. ד"א אסף אתה צריך להכין חתימה עם השם וכינוי הטיסה שלך השם של אסף מופיע בשם משתמש שלו ואין שום דרישה לכינוי, אם כבר אני לא רואה שם מלא בחתימה שלך...
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 10, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2007 היי אסף, ברוך הבא. VATSIM חרטה על דגלה מקצוענות ושאיפה להעשיר ידע וללמוד כמה שיותר. אתה מוזמן להצטרף ולטוס, אני ממליץ שתתחיל בקריאת המאמר הבא: http://www.vatil.org/vatil/training/pilots/prc.pdf ברוך הבא
AsafSaar פורסם אוגוסט 11, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2007 היי אסף..... אתה מוזמן לפנות אלי במייל או במסנג'ר לכל שאלה: AsafSaar@msn.com. בהצלחה! :mrgreen:
ראם אדם פורסם אוגוסט 11, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2007 אתה יכול להיות בטוח שלהיות חלק מהחטיבה הישראלית של VATSIM הלא היא VATIL זה כבוד גדול מאוד! יש לחטיבה הזאת שיתופיי פעולה עם 2 חברות תעופה אמיתיות (אל על** ומונאייר[השת"פ עם מונאייר מתחיל בקרוב מאוד]) **כחלק משיתוף הפעולה עם אל על תוכל אם וכאשר תטוס עם אל על ליעד כלשהו להירשם לכניסה לקוקפיט (החל מההמראה ועד לנחיתה) **בעתיד כאשר תצבור מספיק שעות טיסה ברשת תוכל גם לרכוש כרטיס טיסה ב-100 דולר לאחד מהיעדים לאירופה עם אל על עבור טיסת סבב הכוללת כניסה לקוקפיט עד סגירת מסלול 12/30 בבן גוריון היו מפגשים ב-ILS12 בבן גוריון (האמיתי) של חברים פעם בכמה זמן החטיבה מארגנת סיורים מסויימים כדוגמת: סיור במתקני אל על הפקחים בחטיבה הם מהמקצועיים ביותר שקיימים ברשת VATSIM ישנו בית ספר וירטואלי IFS מקצועי ואיכותי ברמה כזאת שאני ממש לא חושב שאתה מכיר (מעל ומעבר) וזה רק על קצה המזלג :wink:
noamkn פורסם אוגוסט 11, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2007 היי אסף, ברוך הבא! בכל שאלה אתה יכול לדבר איתי במסנג'ר, אימייל, פרטי וכו'.. בהצלחה!
Aviran פורסם אוגוסט 11, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2007 היי אסף,ברוך הבא! בכל שאלה אתה יכול לדבר איתי במסנג'ר, אימייל, פרטי וכו'.. בהצלחה! כנ"ל אה, וברוך הבא אסף :!: בברכה, אבירן..
RifleFighter פורסם אוגוסט 11, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2007 אתה יכול להיות בטוח שלהיות חלק מהחטיבה הישראלית של VATSIMהלא היא VATIL זה כבוד גדול מאוד! יש לחטיבה הזאת שיתופיי פעולה עם 2 חברות תעופה אמיתיות (אל על** ומונאייר[השת"פ עם מונאייר מתחיל בקרוב מאוד]) **כחלק משיתוף הפעולה עם אל על תוכל אם וכאשר תטוס עם אל על ליעד כלשהו להירשם לכניסה לקוקפיט (החל מההמראה ועד לנחיתה) **בעתיד כאשר תצבור מספיק שעות טיסה ברשת תוכל גם לרכוש כרטיס טיסה ב-100 דולר לאחד מהיעדים לאירופה עם אל על עבור טיסת סבב הכוללת כניסה לקוקפיט עד סגירת מסלול 12/30 בבן גוריון היו מפגשים ב-ILS12 בבן גוריון (האמיתי) של חברים פעם בכמה זמן החטיבה מארגנת סיורים מסויימים כדוגמת: סיור במתקני אל על הפקחים בחטיבה הם מהמקצועיים ביותר שקיימים ברשת VATSIM ישנו בית ספר וירטואלי IFS מקצועי ואיכותי ברמה כזאת שאני ממש לא חושב שאתה מכיר (מעל ומעבר) וזה רק על קצה המזלג :wink: באמת לא ידעתי שאפשר לקבל כרטיס ב100 דולר זה כולל מלון? סתם צחקתי אבל כמה שעות טיסה צריך ועל אילו מטוסים/יעדים? האם הרבה שעות על ססנה 172 יקנו לי את הטיסה המובטחת?
ראם אדם פורסם אוגוסט 11, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2007 אתה יכול להיות בטוח שלהיות חלק מהחטיבה הישראלית של VATSIMהלא היא VATIL זה כבוד גדול מאוד! יש לחטיבה הזאת שיתופיי פעולה עם 2 חברות תעופה אמיתיות (אל על** ומונאייר[השת"פ עם מונאייר מתחיל בקרוב מאוד]) **כחלק משיתוף הפעולה עם אל על תוכל אם וכאשר תטוס עם אל על ליעד כלשהו להירשם לכניסה לקוקפיט (החל מההמראה ועד לנחיתה) **בעתיד כאשר תצבור מספיק שעות טיסה ברשת תוכל גם לרכוש כרטיס טיסה ב-100 דולר לאחד מהיעדים לאירופה עם אל על עבור טיסת סבב הכוללת כניסה לקוקפיט עד סגירת מסלול 12/30 בבן גוריון היו מפגשים ב-ILS12 בבן גוריון (האמיתי) של חברים פעם בכמה זמן החטיבה מארגנת סיורים מסויימים כדוגמת: סיור במתקני אל על הפקחים בחטיבה הם מהמקצועיים ביותר שקיימים ברשת VATSIM ישנו בית ספר וירטואלי IFS מקצועי ואיכותי ברמה כזאת שאני ממש לא חושב שאתה מכיר (מעל ומעבר) וזה רק על קצה המזלג :wink: באמת לא ידעתי שאפשר לקבל כרטיס ב100 דולר זה כולל מלון? סתם צחקתי אבל כמה שעות טיסה צריך ועל אילו מטוסים/יעדים? האם הרבה שעות על ססנה 172 יקנו לי את הטיסה המובטחת? http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=17624
תומר עינבר פורסם אוגוסט 11, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2007 עכשיו ככה, אני רוצה לנסות את VATIL, שמעתי שזה פי שתיים מIVAO ושיש דגש מאוד גדול על המציאות חוץ מהאיכות. למה אתה מתכוון שאתה אומר "חוץ מהאיכות"? :?: