עבור לתוכן
Amir Paz

איך הכל התחיל - ההסטוריה של VATIL

Recommended Posts

פורסם

אילן השאלה אם אתה יכול לשלוף תאריך רישמי שהחטיבה הוקמה או שנלך לפי ארוע הפתיחה שהיה לנו באיבאו :mrgreen:

פורסם

ולמי שמעוניין אחת התמונות מהחד"ב הראשון בישראל שנמשך 5 שעות החד"ב שבא אחר כך כבר התחיל את הפורמאט של יותר מיום אחד

ivaofoy8.jpg

פורסם
ולמי שמעוניין אחת התמונות מהחד"ב הראשון בישראל שנמשך 5 שעות החד"ב שבא אחר כך כבר התחיל את הפורמאט של יותר מיום אחד

ivaofoy8.jpg

היו עוד 2 תמונות כזכור לי.

פורסם

והינה תמונה ממפגש IAL הראשון, שם לראשונה נפגשו גם MRD.

שישי מימין ליד שגיא ינאי, נימרוד גרשוני ז"ל.

VATIL0017.JPG

פורסם
חשבתי אולי להכין קליפ / סרטון על VATIL כזה שבאמת יציג את

התגלגלות האירועים שהביאו את VATIL להיות אחת מהחטיבות השוות ביותר ב-VATSIM!

מה אתם אומרים?

1. רעיון לא רע

2. לפני כמה שנים, במפגש חטיבה בביתו של נמרוד גרשוני ז"ל בכוכב יאיר, צילם בווידאו בחור בשם דורון עתיק את האירוע וראיין חברים במקום. לא זכור לי שראיתי אי-פעם את המוצר הסופי, אז נסה לבדוק איתו, אולי ייצא מזה משהו.......

שחק אותה... 8)

פורסם

מה אתם אומרים?

1. רעיון לא רע

2. לפני כמה שנים, במפגש חטיבה בביתו של נמרוד גרשוני ז"ל בכוכב יאיר, צילם בווידאו בחור בשם דורון עתיק את האירוע וראיין חברים במקום. לא זכור לי שראיתי אי-פעם את המוצר הסופי, אז נסה לבדוק איתו, אולי ייצא מזה משהו.......

שחק אותה... 8)

חיפשתי את האדם ברשימת משתמשים בינתיים מצאתי רק אחד ששמו DORON

והוא ממש בתחילת הדרך הוא מ-2003 אין לי מושג אבל אם הוא עדיין פעיל ואם הוא

יקרא את ההודעה הפרטית ששלחתי לו!

פורסם

מה אתם אומרים?

1. רעיון לא רע

שחק אותה... 8)

חיפשתי את האדם ברשימת משתמשים בינתיים מצאתי רק אחד ששמו DORON

והוא ממש בתחילת הדרך הוא מ-2003 אין לי מושג אבל אם הוא עדיין פעיל ואם הוא

יקרא את ההודעה הפרטית ששלחתי לו!

זה כנראה לא הדורון שאתה מחפש. שם המשתמש של דורון אטיק זה Koobe.

פורסם

אם כבר התחלתי לדבר על זה אז.....

כל מי שיש לו סרטונים, תמונות וכדומה

שבהם מופיעים חבריי חטיבה במפגשים, סיורים, טיסות, כתבות עיתונים וכו'

מתחילת הדרך!

אנא בבקשה צרו איתי קשר בפרטי!

תודה רבה!

סודרי בדוק בבקשה את ההודעות הפרטיות שלך.......

פורסם
סודרי בדוק בבקשה את ההודעות הפרטיות שלך.......

סודרי עסוק בלהיות נפג"מ :mrgreen:

אוייש נכון שכחתי לגמריי שהוא בצבא :lol:

הוא יוצא לשבתות?

אני צריך כמה סרטונים שלו.....

פורסם

אפרופו תמונות, אז הנה תמונה מהישיבת צוות הראשונה של VATIL.

מימין לשמאל: עדי ארנסט, אהרון דגן, אלעד זיירמן, אנטולי קראס, שמוליק לין, אמיר פז, אילן יונש, משה שיטרית, ואנוכי (עם הגרביים המצחיקות :mrgreen: ), רק שאדי היקר היה חסר באותה ישיבה.

groupstaffnc1.jpg

פורסם

דיברתי עם דורון בקשר לקלטות מדובר כאמור בהמון חומר מיימי החד"ב אצל גרשוני ועוד.. הוא ישלח לי את זה ואני יכניס לעריכה.

פורסם

כמה מילים ממני.... אההממ אההמממ אמיר.....

אני התחלתי את חיי בסימולטור ברשת במקרה כשפגשתי שני אנשים בMSN GAMING ZONE שטסו בFS בMULTIPLAYER. פשוט היינו טסים ביחד בכל מיני מקומות בעולם. שני האנשים האלה היו משה שטרית ועוד בחור צעיר ששמו יואב זהבי. מאוחר יותר הצטרפו לקבוצה גם דורון ושמוליק. לאחר תקופה מסויימת יואב הגיע לIVAO וצירף אותנו לעסק של פיקוח וירטואלי ברשת. שם הכרתי את אמיר, אלעד, איציק, נוימן, אש גל הקיבוצניק המוזר :wink: ועוד כל מיני אנשים שרובם כבר לא בעסק הרבה מאוד זמן - מדובר על שנת 2001 בערך. באותו הזמן העסק עבד בערך ככה: בכל ערב אמיר היה פותח גישה ב"ג וערוץ רוג'ר וילקו, כולם היו מתחברים על הערוץ ומתחילים להגיד "ערב טוב" אחד לשני ובעיקר לקשקש... בין לבין אמיר היה מצליח להשחיל איזה מילות פיקוח...

מאוחר יותר אכן הוקמה חטיבה ישראלית של IVAO שברשותה עמד אלעד. אני זוכר את החד"ב הראשון אצל אלעד - ובמיוחד את איציק על הכורסא בעמדת המגדל עם הפדלים. :) ושם פגשתי לראשונה את אלעד.

לאחר מכן זכור לי שהיה עוד חדר בקרה אחד לפחות אצל אלעד וזכור לי ששם כבר פגשתי גם את שמוליק ויצאתי איתו להפסקת סיגריה ובליסת במבה בשיא הקור בחצר של אלעד באמצע הלילה.

מאוחר יותר היה את אירוע ההשקה של FS2004 ברעננה, לשם נסעתי בעזרתו של יוסי לוי שהקפיץ גם את אלמוג עטר ואת יעקוב רחמני אם מישהו זוכר אותו... שם פגשתי הרבה מאוד אנשים אבל מישהו שמאוד השאיר עלי רושם חיובי באותו יום וגרם לי לשמור איתו על קשר היה נימרוד גרשוני.

מאוחר יותר זכור לי שהאזנתי לשיחה הראשונה לדעתי של אמיר עם אילן ברוג'ר וילקו. ומשם כבר התחיל VATSIM.

זהו בינתיים - מקווה להזכר בעוד דברים.. אחלה רעיון השירשור הזה.

פורסם
דיברתי עם דורון בקשר לקלטות מדובר כאמור בהמון חומר מיימי החד"ב אצל גרשוני ועוד.. הוא ישלח לי את זה ואני יכניס לעריכה.

אם אתה צריך עזרה הפרימייר שלי חמה רצח לעריכה

תתחילו להעביר לי חומר

תמונות קטעים

המלצות לשירים

המלצות לטקסטים

כל דבר שאתם חושבים שיהיה יפה לפרטי.

אני אקח את זה על עצמי בהעדרו של סודרי.

פורסם

נוסטלגיה, איפה הימים של IVAO והשטויות ברוג'ר וילקו, איפה הימים שלהעביר בRW לSLOW MODEM או איך שזה לא היה נקרא, איפה הימים עם התחנת מוניות של אמיר ???

אני אגייס את עומרי ואני אעביר את כל מה שיש לי ותאמינו לי לא חסר, המפגש הגדול הראשון שלי עם כולם היה באירוע השקה של ה2004 אי שם לפני 4 שנים (זה היה בסוף 2003 משהו כזה לא), עוד בתקופה שהייתי ילד קטן שצועק הרבה בRW וטס לניו יורק (מה השתנה? אז היום אני צועק בVRC ועדיין טס לניו יורק 8) ).

עוד כמה דברים שעלו לי בראש לא מזמן לגבי פיקוח :

פעם היקף הפקחים היה מאוד מאוד מאוד קטן, אמיר אנטולי אלעד איציק (איתמר ארג'ואן בIVAO) אילן ושמוליק (היו עוד?), ככה שלמעשה את המסלול של הפיקוח מ0 כמעט אף אחד לא עבר (בעצם אף אחד לא... תקנו אותי). הבנאדם הראשון שעשה את זה בIVAO היה צפריר הרשקוביץ (מישהו זוכר?) אבל שעברנו לVATSIM הוא נעלם והראשון שהתחיל מ0 בVATIL היה בעצם עומרי אח שלי שמאז ועד היום נשאר עדיין קרקע בן גוריון, שבוע אחריו אני עברתי את המבחן ושבוע אחרי זה ערן או יונתן ואז התחילה המכה של הפקחים...... סתם משהו שיושב לי בראש הרבה זמן.

אני כרגע באילת, אני אחזור יום חמישי ואני אראה מה אפשר לעשות..

פורסם

היי נועם

רציתי רק להזכיר לכולנו את המפגשים הליליים

בקור ובחום מתחת ל ILS

היו מפגשים מדהימים

להריח את הדסל ולהרגיש את הדף המטוסים והרעש

שם הכרתי אותך ואת נימרוד ובעצם את כולם

אריה

פורסם
נוסטלגיה, איפה הימים של IVAO והשטויות ברוג'ר וילקו, איפה הימים שלהעביר בRW לSLOW MODEM או איך שזה לא היה נקרא, איפה הימים עם התחנת מוניות של אמיר ???

אני אגייס את עומרי ואני אעביר את כל מה שיש לי ותאמינו לי לא חסר, המפגש הגדול הראשון שלי עם כולם היה באירוע השקה של ה2004 אי שם לפני 4 שנים (זה היה בסוף 2003 משהו כזה לא), עוד בתקופה שהייתי ילד קטן שצועק הרבה בRW וטס לניו יורק (מה השתנה? אז היום אני צועק בVRC ועדיין טס לניו יורק 8) ).

עוד כמה דברים שעלו לי בראש לא מזמן לגבי פיקוח :

פעם היקף הפקחים היה מאוד מאוד מאוד קטן, אמיר אנטולי אלעד איציק (איתמר ארג'ואן בIVAO) אילן ושמוליק (היו עוד?), ככה שלמעשה את המסלול של הפיקוח מ0 כמעט אף אחד לא עבר (בעצם אף אחד לא... תקנו אותי). הבנאדם הראשון שעשה את זה בIVAO היה צפריר הרשקוביץ (מישהו זוכר?) אבל שעברנו לVATSIM הוא נעלם והראשון שהתחיל מ0 בVATIL היה בעצם עומרי אח שלי שמאז ועד היום נשאר עדיין קרקע בן גוריון, שבוע אחריו אני עברתי את המבחן ושבוע אחרי זה ערן או יונתן ואז התחילה המכה של הפקחים...... סתם משהו שיושב לי בראש הרבה זמן.

אני כרגע באילת, אני אחזור יום חמישי ואני אראה מה אפשר לעשות..

צפריר הרשקוביץ? וואי, איזו נוסטלגיה.

האדם הראשון שלימד אותי להקיף ב1500 בב"ג.

הוא היה מוצף בסבלנות ולימד אותי בהמשך DEL ו-GND כשהיה מפקח שעות שלמות בTWR.

פורסם

יאו צפריר ואש גל... שתי אגדות!

אש גל היה טס בסימולטור המקצועי של 744 שלא היה שום קשר בין המסלולים שלו לבין המסלולים בFS, ומילא הוא לא היה עושה מה שאומרים לו אז זה לא שינה לאף אחד. צפריר המיתולוגי פעם קרא לי לקלירנס, כשהוא ספינה במפרץ חיפה ומבקש לשוט דרומה. הרג אותי :lol:

פורסם
יאו צפריר ואש גל... שתי אגדות!

אש גל היה טס בסימולטור המקצועי של 744 שלא היה שום קשר בין המסלולים שלו לבין המסלולים בFS, ומילא הוא לא היה עושה מה שאומרים לו אז זה לא שינה לאף אחד. צפריר המיתולוגי פעם קרא לי לקלירנס, כשהוא ספינה במפרץ חיפה ומבקש לשוט דרומה. הרג אותי :lol:

הסיפור המיתולוגי שלך :D

פורסם
והנה שרשור נוסטלגיה משנת 2003

http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... c&start=15

אבל שמת פה לינק רק לדף השני...

דפדפו בלינק הזה לעמוד הראשון ותסתכלו בלינקים הראשונים ששמתי - של שאלות ששאלתי בפורום קברניט ב99!

http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... sc&start=0

ולא רק איתי ארנון כתב שם, גם נמרוד גרשוני ז"ל.

כבר אז היתה פעילות רשת בישראל. איתי ארנון בטח היה אז בן 15, אני הייתי בקושי אחרי צבא.

קובי, בן, האם אפשר לשזחר משהו מהפורומים של IAL? היה שם תיעוד של האירועים הראשונים שלנו - גם אלה היו אבני דרך בתולדות החטיבה.

פורסם

טוב, לא יעזור לכם כלום - זאת ההתחלה האמיתית. לא IVAO ולא בטיח.

הפקח הישראלי הראשון מציע את שירותיו - (איתי)

http://groups.yahoo.com/group/fsisrael/message/6

ההודעה הראשונה שלי בפורום הקשור למרחב הישראלי - שאלה האם בכלל יש דבר כזה "מרחב ישראלי"?

http://groups.yahoo.com/group/fsisrael/message/11

נמרוד גרשוני מכריז על האירוע הקבוע הראשון:

http://groups.yahoo.com/group/fsisrael/message/23

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...