Moshico Biller פורסם אפריל 16, 2004 דיווח פורסם אפריל 16, 2004 אהלן! מה נישמע? שמעו משהו העם משהו יודע במיקרה עם בונים או מכננים לבנות סינרי של ים המלח מלונות וכו'....???? או שהעם מישהו בבקשה יכול לבנות סינרי של ים המלח? אודה לכם מאד.... את כל המלונות ולמי שיש זמן אפשר את טבריה לשפר תודה מראש מושיקו בילר!!!!
Itay Zecharia פורסם אפריל 16, 2004 דיווח פורסם אפריל 16, 2004 למה לפתוח אשכולות? בשביל להעמיס על השרת? בשביל לבזבז את הזמן של הגולשים? בשביל לצבור הודעות? בשביל להעביר את הזמן? בשביל לצבור רמות? הרי כבר פתחתי אשכול בנושא הזה, ואמרו שכרגע אף אחד לא עובד על זה. אל תעשה את זה שנית... מוצ'יקו.
Moshico Biller פורסם אפריל 16, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 16, 2004 אני לא אני פתחתי אשכול על הסינרי של ירושלים ושאלה על חיפה.....
Moshico Biller פורסם אפריל 16, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 16, 2004 ובמקום סתם להגיד כבר היית יכול לענות זה מה שאני שונא פה אומרים משהו ובמקום לענות חייבים להתפלצף אפשר להגיד לא יודע וזהו אל תגיד לי לפתוח לא לפתוח עם למישהו שאחרי פה יש בעיות הוא יפנה אליי ואני ידבר איתו זהו תודה
gal_d פורסם אפריל 16, 2004 דיווח פורסם אפריל 16, 2004 אם היו עושים סנרי של ים המלך או של טבריה תאמין לי שהיית יודע כבר... בינתיים יש לך סינרי של הנגב שמשפר אותו קצת ויצא סנרי של ירושלים.
Moshico Biller פורסם אפריל 16, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 16, 2004 יש לי כבר את ירושלים תודה שאדי עם אתה רואה את ההודעה זו אשמח שתנעל אותה בבקשה תודה
yonix4 פורסם אפריל 16, 2004 דיווח פורסם אפריל 16, 2004 מה שאיתי אמר חלקו זה נכון. עכשיו בלי שום קשר, זה סתם גורם למריבות זה מתעצבן וזה מתעצבן כי בדוגרי אנחנו באנו לדבר פה על תעופה. ובהחלט עם היה כזה סינרי היית מודע עליו. אז פשוט..........נפסיק ושכל אחד ייקח את עצמו לידיים ועם עכשיו תתפתח פה שוב מריבה אז אני כבר לא יודע מה.
yonix4 פורסם אפריל 16, 2004 דיווח פורסם אפריל 16, 2004 וגם מושיקו עם אנשים לדעתך מתפצלפים פה וזה לא לטעמך אז למה אתה שואל שאלות כי כל הזמן אותו סיפור חוזר חוזר וסתם חבל כי במקום אשכול שאפשר לדבר עליו הוא ננעל עקב מריבה מיותרת
Moshico Biller פורסם אפריל 16, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 16, 2004 יונתן 2 ההודעות ששלחת היו מיותרות מאד אבל מאדדדדדד בשביל מה שלחת בשביל להגיד "כמו שאיתי אמר....." בשביל זה? כתבתי שאדי עם אתה רואה תנעל בבקשה תודה! בשביל מה אתה מגיב זה לא הועיל כלום ומה אתה משחק אותה אל תריבו אל זה אתה בעצמך רבת וזהו האשכול הזה סגור אני מודיע לשאדי נ.ב שאר ההגבות מיותרות!!!!!
yonix4 פורסם אפריל 16, 2004 דיווח פורסם אפריל 16, 2004 אתה לא אמור לפתוח אשכול כדי לנעול אותו כי כשאתה פותחח אשכול זה לדיון ולא למריבות אז דיי תתדבר כמו בן אדם ןלא צריך להתחיל מרבה מכל דבר מעכשיו אני מתעלם ממך פשוט איגנור עליך ככה שלא תקלל
Moshico Biller פורסם אפריל 17, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 17, 2004 גם אתה בעצמך רב איתי בהודעות אחרות אז אלק אתה משחק אותה ילד מנומס! חח טוב...... תעשה איגנור כי במייאלה אין צורך שתגיב אני מכיר אותך טוב וכל מה שיש לך או מה שאמור להיות אני יודע אתה אומר לי אז בשביל להגיד "כל הכבוד" או משהו זה סתם מיותר..... עכשיו אני יגיד באמת לשאדי שינעל זהו זה נעול!!!!!
Itay Zecharia פורסם אפריל 17, 2004 דיווח פורסם אפריל 17, 2004 למה שלא תערכו את ההודעות שלכם במקום לכתוב הודעות חדשות? או שפשוט תריבו בMSN או בICQ. כאן זה לא המקום! :evil:
yonix4 פורסם אפריל 17, 2004 דיווח פורסם אפריל 17, 2004 שוב אני יגיד אתה לא כאן בשביל לפתוח הודעות ולנעול
Itay Zecharia פורסם אפריל 17, 2004 דיווח פורסם אפריל 17, 2004 מושיקו ויהונתן... שמרו על פרופיל נמוך... :idea:
Izik Bakshi פורסם אפריל 30, 2004 דיווח פורסם אפריל 30, 2004 מושיקו יונתן ואיתי שמתי לב שכל פעם שאתם מגיבים להודעות של אחד ממכם כל הנושא נגרר לויכוח ופשוט נסגר, לכן אני מבקש ממכם ודורש שבכל הודעה שאתם רושמים אחד לשני או לכל חבר אחר בפורום תוכן ההודעה יכלול אך ורק את התשובה לשאלה שנשאלה בקשר לנושאי הפורום, מבחינתי כשאתם בפורום אתם מתיחסים אחד לשני כאל אנשים שלא מכירים, ואני מבקש ממכם לא לבקר חברים אחרים בפורום בכל מה שקשור לשגיאות כתיב, תוכן ההודעה או כל דבר אחד, פשוט תשאירו את זה למנהלים. עצוב לי לראות אחרי שבועיים בצבא הודעות נעולות בפורום שקשורות אליכם. אם אתם מעונינים לשאול ולהגיב אתם מוזמנים לפנות אלי בפרטי, הנושא הזה הוא לא לדיון בפורום :!: . וכמו ששמוליק התריע בפניכם אני מתריע שוב אם תמשיכו בסוג כזה של הודעות ותגרמו לסגירה של הודעות אתם תושעו חד וחלק.
Itay Zecharia פורסם אפריל 30, 2004 דיווח פורסם אפריל 30, 2004 זה ברור לכולנו איציק... זה לא יחזור על עצמו.