עבור לתוכן
Moshico Biller

ים המלח........

Recommended Posts

פורסם

אהלן! מה נישמע?

שמעו משהו העם משהו יודע במיקרה עם בונים או מכננים לבנות סינרי של ים המלח מלונות וכו'....????

או שהעם מישהו בבקשה יכול לבנות סינרי של ים המלח?

אודה לכם מאד....

את כל המלונות ולמי שיש זמן אפשר את טבריה לשפר

תודה מראש

מושיקו בילר!!!!:)

פורסם

למה לפתוח אשכולות?

בשביל להעמיס על השרת?

בשביל לבזבז את הזמן של הגולשים?

בשביל לצבור הודעות?

בשביל להעביר את הזמן?

בשביל לצבור רמות?

הרי כבר פתחתי אשכול בנושא הזה, ואמרו שכרגע אף אחד לא עובד על זה.

אל תעשה את זה שנית... מוצ'יקו.

פורסם

ובמקום סתם להגיד כבר היית יכול לענות זה מה שאני שונא פה אומרים משהו ובמקום לענות חייבים להתפלצף אפשר להגיד לא יודע וזהו אל תגיד לי לפתוח לא לפתוח עם למישהו שאחרי פה יש בעיות הוא יפנה אליי ואני ידבר איתו זהו

תודה

פורסם

מה שאיתי אמר חלקו זה נכון.

עכשיו בלי שום קשר,

זה סתם גורם למריבות זה מתעצבן וזה מתעצבן

כי בדוגרי אנחנו באנו לדבר פה על תעופה.

ובהחלט עם היה כזה סינרי היית מודע עליו.

אז פשוט..........נפסיק ושכל אחד ייקח את עצמו לידיים ועם עכשיו תתפתח פה שוב מריבה אז אני כבר לא יודע מה.

פורסם

וגם מושיקו עם אנשים לדעתך מתפצלפים פה וזה לא לטעמך אז למה אתה שואל שאלות

כי כל הזמן אותו סיפור חוזר חוזר וסתם חבל כי במקום אשכול שאפשר לדבר עליו הוא ננעל עקב מריבה מיותרת

פורסם

יונתן 2 ההודעות ששלחת היו מיותרות מאד אבל מאדדדדדד

בשביל מה שלחת בשביל להגיד "כמו שאיתי אמר....." בשביל זה? כתבתי שאדי עם אתה רואה תנעל בבקשה תודה!

בשביל מה אתה מגיב זה לא הועיל כלום ומה אתה משחק אותה אל תריבו אל זה אתה בעצמך רבת וזהו האשכול הזה סגור אני מודיע לשאדי

נ.ב שאר ההגבות מיותרות!!!!!

פורסם

אתה לא אמור לפתוח אשכול כדי לנעול אותו

כי כשאתה פותחח אשכול זה לדיון ולא למריבות אז דיי תתדבר כמו בן אדם

ןלא צריך להתחיל מרבה מכל דבר

מעכשיו אני מתעלם ממך פשוט איגנור עליך ככה שלא תקלל

פורסם

גם אתה בעצמך רב איתי בהודעות אחרות אז אלק אתה משחק אותה ילד מנומס!

חח טוב......

תעשה איגנור כי במייאלה אין צורך שתגיב אני מכיר אותך טוב וכל מה שיש לך או מה שאמור להיות אני יודע אתה אומר לי אז בשביל להגיד "כל הכבוד" או משהו זה סתם מיותר.....

עכשיו אני יגיד באמת לשאדי שינעל זהו זה נעול!!!!!

פורסם

מושיקו יונתן ואיתי

שמתי לב שכל פעם שאתם מגיבים להודעות של אחד ממכם כל הנושא נגרר לויכוח ופשוט נסגר, לכן אני מבקש ממכם ודורש שבכל הודעה שאתם רושמים אחד לשני או לכל חבר אחר בפורום תוכן ההודעה יכלול אך ורק את התשובה לשאלה שנשאלה בקשר לנושאי הפורום, מבחינתי כשאתם בפורום אתם מתיחסים אחד לשני כאל אנשים שלא מכירים, ואני מבקש ממכם לא לבקר חברים אחרים בפורום בכל מה שקשור לשגיאות כתיב, תוכן ההודעה או כל דבר אחד, פשוט תשאירו את זה למנהלים.

עצוב לי לראות אחרי שבועיים בצבא הודעות נעולות בפורום שקשורות אליכם.

אם אתם מעונינים לשאול ולהגיב אתם מוזמנים לפנות אלי בפרטי, הנושא הזה הוא לא לדיון בפורום :!: .

וכמו ששמוליק התריע בפניכם אני מתריע שוב אם תמשיכו בסוג כזה של הודעות ותגרמו לסגירה של הודעות אתם תושעו חד וחלק.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...