Eliran-VFS1 פורסם אפריל 16, 2004 דיווח פורסם אפריל 16, 2004 אתמול לאחר ההתקנה של הסנירי המדהים של ירושלים יצאנו כמה טיסים לטיסת ראיה לירושלים שהפכה לבסוף לסיור מודרך של העיר בטיסות מבנה שעברה מעל כול נקודה ומבנה שבוני הסנרי בנו עבורנו! רק ריציתי להגיד להסינרי מדהים ! ושבאמת החבר'ה עשו עבודה נפלאה! אני שהמראתי קצת לפני כולם ,סרקתי את העיר ואת האיזור עד שהגיעו אלי 4 טיסים שכולם טסו ממש קרובים אחד לשני עד לרמה של "סכנה " מעל העיר הטיסים היו אני EBS אילן ILA ------ וכולם לדעת ! שאילן הוא מדריך דרך מעולה של ירושלים ומכיר את שמו של כול מבנה! איתי IAF151 מיקי CAU ומושיקו ELY295 אני טסתי אחרי אילן שהדריך אותי והראה לי מהו כול בניין בירושלים! ואיתי טס במבנה עם מיקי שהסביר לו את האיזור. ומושיקו שטס אחרי כולם .... באמת אני רוצה להודות לבוני הסינרי , שעבדו ועמלו כול כך שאחרי שעה וחצי של סיבובים מעל העיר לא הספקנו לראות את הכול מקרוב! ... וכשנגמר הדלק צריכים לנחות לתדלוק ... אין לי עוד תמונות בגלל שזו היתה הטעינה הראשונה של המשחק עם הסינרי והמחשב שלי בקושי זז אך רק ריציתי להראות את המסיבה הקטנה שעשינו בעיר! ושוב תודה ! גם על ההשקעה וגם על הסיור המודרך של אילן! (אילן תפתח חברת טיולים ביהודה ושומרון..) אני ואילן החלטנו לנסוע מנמל התעופה למרכז העיר עם מכוניות! אז נסעו ביגואר אך בגלל הקושי לנסוע עברנו לטוס לשם במסוקים! אך בגלל חוסר הידע שלי במסוקים אני טסתי בואלטרה לייט והוא במסוק ועשינו צילומים של בנינים בעיר! כאן למטה יש כמה מהתמונות שלי ואני חושב שבמוצ"ש גם אילן יוסיף לנו תמונות משלו (הסברים על כול מקום לפי התמונות יבואו בהמשך .....) תהנו!
Itay Zecharia פורסם אפריל 16, 2004 דיווח פורסם אפריל 16, 2004 כל הכבוד שזכרת לנצור את הרגעים הללו... אני ממש נהנתי מהטיסה, וירושלים ממש הפכה להיות חוויה בלתי-פוסקת. אני ממליץ לכולם להגיע לשם. תודה רבה זאב, וגם לך אילן כהן.
Ilan Cohen פורסם אפריל 16, 2004 דיווח פורסם אפריל 16, 2004 אתמול מאוד נהנתי לטוס איתכם ביחד אני פעם ראשונה מדריך טייסים לטיסת ראיה אבל כיוון שכל האיזור שטסנו בו מוכר לי כל כך זה היה נחמד מאוד אשמח לטוס עם כל מי שירצה לטיסת ראיה מעל ירושלים כולל הסברים על האתרים תיצרו קשר. ותודה מיוחדת לאלירן על נתוני הטיסה.
Itay Zecharia פורסם אפריל 16, 2004 דיווח פורסם אפריל 16, 2004 נחמד! תרגיע... לא היית מחובר, ולכן לא הצטרפת אלינו. היה ממש כיף!!! מוי כיף...
Itay Zecharia פורסם אפריל 16, 2004 דיווח פורסם אפריל 16, 2004 תמונות יפות מאוד אלירן, האולטראלייט ממש ברור. איפה הילטון נעלם לנו..? :arrow:
Almog Atar פורסם אפריל 16, 2004 דיווח פורסם אפריל 16, 2004 אתמול מאוד נהנתי לטוס איתכם ביחד אני פעם ראשונה מדריך טייסים לטיסת ראיה אבל כיוון שכל האיזור שטסנו בו מוכר לי כל כך זה היה נחמד מאוד אשמח לטוס עם כל מי שירצה לטיסת ראיה מעל ירושלים כולל הסברים על האתרים תיצרו קשר.ותודה מיוחדת לאלירן על נתוני הטיסה. אני מכיר לא פחות את ירושלים כידוע לכם גם אני ירושלמי אפשר לפתוח חברה ירושלים הדרכות ותעופה סתם סתם חחחחח