4X-CDA פורסם אוגוסט 15, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2007 נרשם לבית הספר www.ifschool.net, לומד לפי המחזורים והשיעורים של הבית ספר ומתקדם לבנתיים את טיסות הרשת תשאיר בצד אם אינך בקיע עוד בטיסות שנקראות ראיה או אפילו הקפות (דבר בסיסי), נסה ללמוד ממדריכים שיש פה-בואטיל במחלקת הדרכות או באתר של IFS ותקבל הרבה ידע אבל אל תטוס ברשת אם אינך בקיע באיך לגשת לפקח או לטוס לפי הנהלים. בהצלחה !
RifleFighter פורסם אוגוסט 15, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2007 אם אתה רשום בVATSIM אתה יכול להשתמש בתוכנה SB3 שניתנת להורדה באגף ההורדות, אבל אתה חייב להיות בטוח שאתה יודע נדבר ואת הטיסה כמו שצריך לפני שאתה מתחבר, תתחבר בחניה כאשר המנוע לא מופעל... בהצלחה
Ilan Jonas פורסם אוגוסט 15, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2007 אני כבר למדתי הכול אם כבר למדת הכל אז למה באת לואטסים? ועכשיו ברצינות - ברוך הבא קודם כל! את כל המידע על ההתחברות תוכל למצוא באתר החטיבה תחת מחלקת הדרכה. במידה שאתה רוצה לשפר את מיומנויות הטיסה שלך לרמות חדשות, כדאי להירשם לבית הספר לטיסה www.IFSCHOOL.NET שהוזכר מעלי. בנוסף יש כאן אין ספור חברים שיסייעו לך במידת הצורך. בהצלחה ובילוי נעים!
yoyoo פורסם אוגוסט 15, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 15, 2007 הבהייס אזה הוא גם למטוסים גדולים כמו בואינג?
Shireto Shahar פורסם אוגוסט 15, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2007 הבהייס אזה הוא גם למטוסים גדולים כמו בואינג? עדיין לא
Barak Palesznicki פורסם אוגוסט 15, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2007 אז מה אני צריך תבהייס הזה? :| כדי ללמוד לטוס כמו שצריך ברשת :?
Shireto Shahar פורסם אוגוסט 15, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2007 אז מה אני צריך תבהייס הזה? :| אלכס, אולי נראה לך שאתה מספיק מנוסה בשביל להתחיל לטוס ברשת, אבל אני מבקש ממך להרשם ולנסות, תאמין לי שאתה תופתע כמה יש לך ללמוד.
4X-CDA פורסם אוגוסט 15, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2007 אלכס, נכון ? אם אתה יודע לטוס כבר, האם תוכל להסביר מהו כטר"מ ? איך לגשת לפקח ? אחי זה הרבה יותר מסובך מלהניע בקונטרול E ולעלות על המסלול כבר בהתחלה ! תבדוק תראה מה קורה, מה לומדים שם ואז תחליט אם למדת הכלללללללללללללל. לטובתך ! בהצלחה !
אורח פורסם אוגוסט 15, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2007 לא רק שמלמדים שם הכל בקשר לתעופה קלה , החומר נכתב ע"י טייסים אמיתים, ובקשר ל"כבדים" כמו בואינג וכו' אם אתה לא יודע את הבסיס כמו שצריך ,ולא מתקדם לאט לאט , אתה בסוף תיפול וחזק.
yoyoo פורסם אוגוסט 15, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 15, 2007 טוב חברה שיכנתם אותי הקורסים הם חינם נכון?
yoyoo פורסם אוגוסט 15, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 15, 2007 נירשמתי ב vatsim והוא שלח לאימל id וקוד של 32 תוים :| האם זה הקוד? כשה אני נירשם לבהייס אז הוא מבקש מספר vatsim ואני לא יודע מה המיספר :?
Shireto Shahar פורסם אוגוסט 15, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2007 נירשמתי ב vatsim והוא שלח לאימל id וקוד של 32 תוים :| האם זה הקוד? כשה אני נירשם לבהייס אז הוא מבקש מספר vatsim ואני לא יודע מה המיספר :? קודם כל אלכס, אני מציע לך לשפר קצת את האנגלית, זה יעזור לך המון פה. זהו קוד אישור. אחרי שתאשר את החשבון, ישלח לך המספר ואטסים, והסיסמה. אגב, פה בVATSIM יש חוק, שאוסר על לקיחת כספים מאנשים.
YossiRaskin פורסם אוגוסט 15, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2007 אלכס, בהצלחה בלמידה ובהמשך הדרך-ברוך הבא.
yoyoo פורסם אוגוסט 15, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 15, 2007 אישרתי עכשיו הוא כותב לי ב Status - Successful עכשיו הוא שלח לי הודעה לאימל Username ו Password אבל אני חושב שזה של הפורום
Shireto Shahar פורסם אוגוסט 16, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2007 אישרתי עכשיו הוא כותב לי ב Status - Successful עכשיו הוא שלח לי הודעה לאימל Username ו Password אבל אני חושב שזה של הפורום אתה קיבלת 2 מיילים, אחד בקשר לפורומים, ואחד עם הפרטים של חשבון ה VATSIM שלך והסיסמה.
yoyoo פורסם אוגוסט 16, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 16, 2007 כן כתוב תשם שלי ועל יד זה מיספר ה id (בסוגריים) אבל לא כתוב קוד :|
yoyoo פורסם אוגוסט 23, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 23, 2007 זה לא כותב בשום מקום את הסיסמה הוא כותב רק את ה id איך אני יודע מה הסיסמה שלי? תודה לעוזרים!
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 23, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2007 הסיסמא שקיבלת לפורום ואטסים העולמי, זו גם הסיסמא לחיבור לרשת.
yoyoo פורסם אוגוסט 23, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 23, 2007 הוא כותב your VATSIM.net password ואני לא זוכר תסיסמה
Shadi Abo Ahmad פורסם אוגוסט 23, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2007 ברוך הבא לואטסים. אני מקווה שתוכל להסתדר בהתחברות, רק יש לי שתי הערות שחשוב שתזכור: 1. אסור לאף אחד בין אם הוא חבר צוות או לא, לבקש ממך לדעת את הסיסמה שלך! אם זה קורה ומישהו מבקש אותה, אז כמובן לא לתת ולפנות במיידי לחבר צוות שיטפל בעניין. 2. מקרים בהם אתה מתקשה להתחבר בגלל בעיית סיסמה, עדיף לפתור עם איש צוות, הם יכולים להפנות אותך בצורה מסודרת למי שצריך כדי שתוכל לשחזר את הסיסמה ולטפל בכל בעייה הקשורה לרישום. וחוץ מזה, בעניינים טכניים (אינשאללה שלא תזדקק לזה), אז תמצא הרבה מומחים בפורום תמיכה פה