עבור לתוכן
yoyoo

אחרי שאני רשום איך אני מתחיל לטוס ברשת

Recommended Posts

פורסם

נרשם לבית הספר www.ifschool.net, לומד לפי המחזורים והשיעורים של הבית ספר ומתקדם :lol: לבנתיים את טיסות הרשת תשאיר בצד אם אינך בקיע עוד בטיסות

שנקראות ראיה או אפילו הקפות (דבר בסיסי), נסה ללמוד ממדריכים שיש פה-בואטיל במחלקת הדרכות או באתר של IFS ותקבל הרבה ידע אבל אל תטוס ברשת אם אינך בקיע באיך לגשת לפקח או לטוס לפי הנהלים.

בהצלחה !

פורסם

אם אתה רשום בVATSIM אתה יכול להשתמש בתוכנה SB3 שניתנת להורדה באגף ההורדות, אבל אתה חייב להיות בטוח שאתה יודע נדבר ואת הטיסה כמו שצריך לפני שאתה מתחבר, תתחבר בחניה כאשר המנוע לא מופעל...

בהצלחה

פורסם
אני כבר למדתי הכול

אם כבר למדת הכל אז למה באת לואטסים? :lol:

ועכשיו ברצינות - ברוך הבא קודם כל!

את כל המידע על ההתחברות תוכל למצוא באתר החטיבה תחת מחלקת הדרכה. במידה שאתה רוצה לשפר את מיומנויות הטיסה שלך לרמות חדשות, כדאי להירשם לבית הספר לטיסה www.IFSCHOOL.NET שהוזכר מעלי.

בנוסף יש כאן אין ספור חברים שיסייעו לך במידת הצורך.

בהצלחה ובילוי נעים!

פורסם

אלכס, נכון ?

אם אתה יודע לטוס כבר, האם תוכל להסביר מהו כטר"מ ?

איך לגשת לפקח ? אחי זה הרבה יותר מסובך מלהניע בקונטרול E ולעלות על המסלול כבר בהתחלה !

תבדוק תראה מה קורה, מה לומדים שם ואז תחליט אם למדת הכלללללללללללללל.

לטובתך ! בהצלחה !

פורסם

לא רק שמלמדים שם הכל בקשר לתעופה קלה , החומר נכתב ע"י טייסים אמיתים, ובקשר ל"כבדים" כמו בואינג וכו' אם אתה לא יודע את הבסיס כמו שצריך ,ולא מתקדם לאט לאט , אתה בסוף תיפול וחזק.

פורסם

נירשמתי ב vatsim והוא שלח לאימל id וקוד של 32 תוים :|

האם זה הקוד?

כשה אני נירשם לבהייס אז הוא מבקש מספר vatsim ואני לא יודע מה המיספר :?

פורסם
נירשמתי ב vatsim והוא שלח לאימל id וקוד של 32 תוים :|

האם זה הקוד?

כשה אני נירשם לבהייס אז הוא מבקש מספר vatsim ואני לא יודע מה המיספר :?

קודם כל אלכס, אני מציע לך לשפר קצת את האנגלית, זה יעזור לך המון פה.

זהו קוד אישור.

אחרי שתאשר את החשבון, ישלח לך המספר ואטסים, והסיסמה.

אגב, פה בVATSIM יש חוק, שאוסר על לקיחת כספים מאנשים.

פורסם

אישרתי עכשיו הוא כותב לי ב Status - Successful

עכשיו הוא שלח לי הודעה לאימל Username ו Password אבל אני חושב שזה של הפורום

פורסם
אישרתי עכשיו הוא כותב לי ב Status - Successful

עכשיו הוא שלח לי הודעה לאימל Username ו Password אבל אני חושב שזה של הפורום

אתה קיבלת 2 מיילים, אחד בקשר לפורומים, ואחד עם הפרטים של חשבון ה VATSIM שלך והסיסמה.

פורסם

ברוך הבא לואטסים.

אני מקווה שתוכל להסתדר בהתחברות, רק יש לי שתי הערות שחשוב שתזכור:

1. אסור לאף אחד בין אם הוא חבר צוות או לא, לבקש ממך לדעת את הסיסמה שלך! אם זה קורה ומישהו מבקש אותה, אז כמובן לא לתת ולפנות במיידי לחבר צוות שיטפל בעניין.

2. מקרים בהם אתה מתקשה להתחבר בגלל בעיית סיסמה, עדיף לפתור עם איש צוות, הם יכולים להפנות אותך בצורה מסודרת למי שצריך כדי שתוכל לשחזר את הסיסמה ולטפל בכל בעייה הקשורה לרישום.

וחוץ מזה, בעניינים טכניים (אינשאללה שלא תזדקק לזה), אז תמצא הרבה מומחים בפורום תמיכה פה 8)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...