YairB פורסם אוגוסט 15, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2007 אוקי שלום לכם , יש לי שאלה בנוגע לסקאנר , זה מאוד דחוף. כרגע יש לי שלוש מקומות שאני יכול לקנות מהם. יש לי אחד באנגליה שבן דוד שלי נמצא שם אחד בהונגריה שאחשלי נמצא שם. ובתאלינד שעוד אח נמצא, רציתי לשאול עם מישהו מכיר חנות שיש לה כמה סניפים באחד מן המקומות הבאים. וגם עם זה יעשה בעיות במכס עם נקנה מישהו קנה כבר והאם הם לא מעבירים עושים בעיות עם זה? תודה ומקווה לעזרה. נ.ב האם ביגלל שזה לא חוקי באמת אז מעבירים את זה?
uvdude פורסם אוגוסט 15, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2007 לפי החוק היבש - אזרח מהמניין חייב באישור ממשרד התקשורת בשביל להחזיק (או לייבא) סקאנר. במכס, אם עולים על זה, בוודאות יחרימו לך את זה, ואני בספק אם תוכל לקבל את זה חזרה בלי האישורים המתאימים (שאותם אני באמת לא יודע כמה קל להשיג)
Aviran פורסם אוגוסט 15, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2007 לפי החוק היבש - אזרח מהמניין חייב באישור ממשרד התקשורת בשביל להחזיק (או לייבא) סקאנר.במכס, אם עולים על זה, בוודאות יחרימו לך את זה, ואני בספק אם תוכל לקבל את זה חזרה בלי האישורים המתאימים (שאותם אני באמת לא יודע כמה קל להשיג) ממה שהבנתי מחבר שהוא טייס פרטי, כל מה שצריך זה לעבור מבחן רדיו טלפון ואתה מורשה להחזיק אחד כזה.. אגב, אני מציע לך לוודא שאם אתה קונה, איך אתה לא לוחץ על כפתור הדיבור.. כי בחלק גם אפשר לדבר.. בברכה, אבירן..
YairB פורסם אוגוסט 15, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 15, 2007 אבירן אז אולי תתחלק איתי בכסף לפלט גם? בערך 1000 ומשהו שקל וזה לא חוקי , לא צריך אני רוצה רק להאזין .. אבל האם באמת מישהו מכיר חנות באחד מהמוקדים הבאים?
Eldar Sella פורסם אוגוסט 15, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2007 לפי החוק היבש - אזרח מהמניין חייב באישור ממשרד התקשורת בשביל להחזיק (או לייבא) סקאנר.במכס, אם עולים על זה, בוודאות יחרימו לך את זה, ואני בספק אם תוכל לקבל את זה חזרה בלי האישורים המתאימים (שאותם אני באמת לא יודע כמה קל להשיג) ממה שהבנתי מחבר שהוא טייס פרטי, כל מה שצריך זה לעבור מבחן רדיו טלפון ואתה מורשה להחזיק אחד כזה.. אגב, אני מציע לך לוודא שאם אתה קונה, איך אתה לא לוחץ על כפתור הדיבור.. כי בחלק גם אפשר לדבר.. בברכה, אבירן.. מה פתאום אף אחד לא ימכור לך מכשיר משדר, זה כבר תיק פלילי אם תופסים אותך..וזה גם מאוד יקר.
Aviran פורסם אוגוסט 15, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2007 לפי החוק היבש - אזרח מהמניין חייב באישור ממשרד התקשורת בשביל להחזיק (או לייבא) סקאנר.במכס, אם עולים על זה, בוודאות יחרימו לך את זה, ואני בספק אם תוכל לקבל את זה חזרה בלי האישורים המתאימים (שאותם אני באמת לא יודע כמה קל להשיג) ממה שהבנתי מחבר שהוא טייס פרטי, כל מה שצריך זה לעבור מבחן רדיו טלפון ואתה מורשה להחזיק אחד כזה.. אגב, אני מציע לך לוודא שאם אתה קונה, איך אתה לא לוחץ על כפתור הדיבור.. כי בחלק גם אפשר לדבר.. בברכה, אבירן.. מה פתאום אף אחד לא ימכור לך מכשיר משדר, זה כבר תיק פלילי אם תופסים אותך..וזה גם מאוד יקר. זה יהיה טוב אם יתפסו אותו לא :?: סתם אני צוחק.. בכל מקרה, יאיר, אם אתה קונה סקאנר, תגיד לי כמה הוא עולה.. בברכה, אבירן..
Eldar Sella פורסם אוגוסט 15, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2007 במכס, אם עולים על זה, בוודאות יחרימו לך את זה אז יש לי חדשות בשבילך
Aviran פורסם אוגוסט 15, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2007 במכס, אם עולים על זה, בוודאות יחרימו לך את זה אז יש לי חדשות בשבילך שתף אותנו בחדשות! העם דורש לדעת! בברכה, אבירן..
Eldar Sella פורסם אוגוסט 16, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2007 בוא נגיד שהסקאנר שלי נתפס במכס כרדיו לכל דבר, לקחו לי דמי שחרור של 100-150 ש"ח עד כמה שזכור לי.
Aviran פורסם אוגוסט 16, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2007 בוא נגיד שהסקאנר שלי נתפס במכס כרדיו לכל דבר, לקחו לי דמי שחרור של 100-150 ש"ח עד כמה שזכור לי. ומי הגאון שקונה סקאנר בחו"ל ולא בישראל? בברכה, אבירן..
Shireto Shahar פורסם אוגוסט 16, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2007 בוא נגיד שהסקאנר שלי נתפס במכס כרדיו לכל דבר, לקחו לי דמי שחרור של 100-150 ש"ח עד כמה שזכור לי. ומי הגאון שקונה סקאנר בחו"ל ולא בישראל? בברכה, אבירן.. נראה אותך מוצא סקאנר בישראל..
avigilad99 פורסם אוגוסט 16, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2007 הרי כמו שאתם בטח יודעים אני מטיס טיסנים...במנחת בראשון צמוד לשדה האולטרלייטים ולכן יש לנו סקאנר קיבול-שידור במנחת כדי לתקשר עם הטייסים אבל כמובן שהמנהלים משתמשים בו בלבד. למרות שאני עדיין מנסה לשכנע אותם להעביר ל132.1 רק כדי לקשיב לב"ג
Eldar Sella פורסם אוגוסט 16, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2007 בוא נגיד שהסקאנר שלי נתפס במכס כרדיו לכל דבר, לקחו לי דמי שחרור של 100-150 ש"ח עד כמה שזכור לי. ומי הגאון שקונה סקאנר בחו"ל ולא בישראל? בברכה, אבירן.. עזוב :|
guy13 פורסם אוגוסט 16, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2007 בוא נגיד שהסקאנר שלי נתפס במכס כרדיו לכל דבר, לקחו לי דמי שחרור של 100-150 ש"ח עד כמה שזכור לי. ומי הגאון שקונה סקאנר בחו"ל ולא בישראל? בברכה, אבירן.. אבירו, תחשוב קצת לפני שאתה כותב תגובה :roll: .
Aviran פורסם אוגוסט 16, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2007 בוא נגיד שהסקאנר שלי נתפס במכס כרדיו לכל דבר, לקחו לי דמי שחרור של 100-150 ש"ח עד כמה שזכור לי. ומי הגאון שקונה סקאנר בחו"ל ולא בישראל? בברכה, אבירן.. אבירו, תחשוב קצת לפני שאתה כותב תגובה :roll: . חשבתי.. וכנראה שאתם לא ירדתם לסוף דעתי.. הכוונה הייתה לא לקנות בחנות :!: אלא לקנות מאדם שכבר יש לו ולא זקוק או לא רוצה את זה יותר.. כי ככה הסיכוי שיעלו עליכם שואף לאפס.. לעומת זאת, לקנות בחו"ל יכול לסבך אותכם בצרות.. תראה בפורום "תעופה קלה" ותבין לבד.. הרוב המוחץ מבקשים לקנות ממי שיש לו כבר אחד בארץ.. בברכה, אבירן..
Eldar Sella פורסם אוגוסט 16, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2007 לחברי פורום רבים מתעופה קלה יש רישיון טיס עד כמה שידוע לי, ככה שלהם לא קשה להשיג.
Aviran פורסם אוגוסט 16, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2007 לחברי פורום רבים מתעופה קלה יש רישיון טיס עד כמה שידוע לי, ככה שלהם לא קשה להשיג. אני מדבר על אלה שאין להם.. מה גם שהרבה חברים חדשים מבקשים לקנות מכאלו שיש להם.. למרות שאתה אכן צודק, לא קשה להם להשיג כי יש להם רשיון טייס, אבל זאת אחת הסיבות שאנשים מבקשים לקנות מהם... בברכה, אבירן..
yossid פורסם אוגוסט 17, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2007 קצת סדר בדברים - במדינת ישראל חל איסור, על פי חוק, להחזיק בסורק תדרים (Scanner) ומקל וחומר במכשיר מכשיר קשר, אלא אם אתה מחזיק ברשיון של משרד התקשורת. מי שעושה רשיון טיס חייב לעשות קורס R/T (רדיו טלפון) שמקנה לו היתר לעשות שימוש במכשיר קשר במטוס עצמו בלבד. זאת אומרת - גם למי שיש רשיון טיס ועשה את קורס ה-R/T במסגרת הלימודים לרשיון טיס אין היתר להשתמש ב-Scanner או במכשיר קשר אלא במטוס עצמו. מי שמחזיק ברשיון טיס לא ירכוש Scanner אלא ירכוש מכשיר קשר (Transceiver) שמאפשר לו, במידת הצורך, לשדר. בעיקרון ה-Transceiver משמש כמכשיר חירום למקרה של תקלת קשר. על מנת שניתן יהיה להחזיק ולהשתמש במכשיר קשר בבית יש לקבל רשיון של משרד התקשורת.
Aviran פורסם אוגוסט 17, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2007 קצת סדר בדברים - במדינת ישראל חל איסור, על פי חוק, להחזיק בסורק תדרים (Scanner) ומקל וחומר במכשיר מכשיר קשר, אלא אם אתה מחזיק ברשיון של משרד התקשורת.מי שעושה רשיון טיס חייב לעשות קורס R/T (רדיו טלפון) שמקנה לו היתר לעשות שימוש במכשיר קשר במטוס עצמו בלבד. זאת אומרת - גם למי שיש רשיון טיס ועשה את קורס ה-R/T במסגרת הלימודים לרשיון טיס אין היתר להשתמש ב-Scanner או במכשיר קשר אלא במטוס עצמו. מי שמחזיק ברשיון טיס לא ירכוש Scanner אלא ירכוש מכשיר קשר (Transceiver) שמאפשר לו, במידת הצורך, לשדר. בעיקרון ה-Transceiver משמש כמכשיר חירום למקרה של תקלת קשר. על מנת שניתן יהיה להחזיק ולהשתמש במכשיר קשר בבית יש לקבל רשיון של משרד התקשורת. אוקי. עכשיו הכל ברור. תודה רבה על ההסבר המעמיק!!!! אחלה גזר אתה בברכה, אבירן..