עבור לתוכן
noamkn

רעיון...

Recommended Posts

פורסם

לילה טוב לכולם:!:

בימים האחרונים אני חושב ומפתח רעיון לתוכנה כלשהי שתעבוד ביחד עם הסימולטור. חשבתי על אפשרויות לבנייתה וכו'.

נתקלתי בדילמה קשה מאוד אם לפרסם את ההודעה הזו או לא והחלטתי כרגע לא לפרסם את הרעיון עצמו אולם, לבקש עזרה.

אין לי ידע בבניית תוכנות או לפחות לא מספיק ידע בתכנות כדי להקים את התוכנה הזו.

רציתי לשאול אם יש פה (אני בטוח שיש) אנשים שמבינים בצורה טובה מאוד בתכנות/בנייה של תוכנות וכו'.

אני אשמח מאוד אם מישהו שיש לו ידע בבניית/תיכנות של תוכנות וכו' ייצור איתי קשר לקבלת מידע ופרטים נוספים במייל: noamkn25@gmail.com.

אני בטוח שכולם ישמחו עם התוכנה הזו והיא באמת תוסיף לראליסטיות הטיסה בסימולטור.

תודה מראש,

מחכה למיילים,נעם

פורסם

נועם שאלה קטנה...מה הרעיון אבל? התוכנה אמורה לעשות משהו...שיגרום לסימולטור להיות יותר מציאותי...אבל מה התוכנה אמורה לעשות? כי בכל זאת...לפחות כיוון שלה מאחר ואתה לא רוצה לפרסם את הרעיון עצמו

פורסם
נועם שאלה קטנה...מה הרעיון אבל? התוכנה אמורה לעשות משהו...שיגרום לסימולטור להיות יותר מציאותי...אבל מה התוכנה אמורה לעשות? כי בכל זאת...לפחות כיוון שלה מאחר ואתה לא רוצה לפרסם את הרעיון עצמו

בדיוק מה ששאלתי את עצמי.

תוכל לפרט יותר?

פורסם

בדיוק מה ששאלתי את עצמי.

תוכל לפרט יותר?

אין בעיה.. התוכנה בעיקרון אמורה לעדכן סינרים ע"י שרת. התוכנה עצמה צריכה להשתלב בסימולטור וזו לדעתי הבעיה הגדולה.(אבל אולי אתם יודעים משהו אחר). יותר על בדיוק מה התוכנה עושה ואיך וכו' במייל אם יש לכם ידע תשלחו ותקבלו מידע נוסף.

תודה

פורסם
על מנת להוסיף ולהסיר סינרים חייבים לצאת ולהכנס לסימולטור ואי אפשר לעקוף את זה, ככה שזה לא נראה לי יעבוד אם אתה מתכוון שזה יהיה בזמן אמת...

או שהוא מתכוון שהתוכנה תעבוד על FSX

כי בX לא צריכים לצאת ולהיכנס..

פורסם

בדיוק מה ששאלתי את עצמי.

תוכל לפרט יותר?

אין בעיה.. התוכנה בעיקרון אמורה לעדכן סינרים ע"י שרת. התוכנה עצמה צריכה להשתלב בסימולטור וזו לדעתי הבעיה הגדולה.(אבל אולי אתם יודעים משהו אחר). יותר על בדיוק מה התוכנה עושה ואיך וכו' במייל אם יש לכם ידע תשלחו ותקבלו מידע נוסף.

תודה

רגע...אתה רוצה להגיד לי....שאם למשל אני רוצה לטוס למילאנו ואין לי את הסינרי אז אני רושם בתוכנה הזאת את הICAO וזה מוריד לי תוך כדי הטיסה את הסינרי? אם כן זה פשוט בלתי ניתן לעשייה

פורסם

בדיוק מה ששאלתי את עצמי.

תוכל לפרט יותר?

תודה

לפי דעתי תוכנה כזאת לא צריכה לתקשר עם הסימולטור כלל. כל מה שהיא צריכה לעשות זה בידיוק מה שאליק רשם רק שאין מצב כמו שאמרו שהסינרי יופעל ישירות לאחר הורדה אלא רק אחרי איתחול הסימולטור.

פורסם
על מנת להוסיף ולהסיר סינרים חייבים לצאת ולהכנס לסימולטור ואי אפשר לעקוף את זה, ככה שזה לא נראה לי יעבוד אם אתה מתכוון שזה יהיה בזמן אמת...

או שהוא מתכוון שהתוכנה תעבוד על FSX

כי בX לא צריכים לצאת ולהיכנס..

נכון מאוד!

התוכנה תעבוד רק עם FSX, ובישבילי זה טוב אז אשמח לעזור במה שאוכל.

פורסם

עד כמה שאני יודע, אומנם לא צריך לצאת מהסימולטור, אבל צריך לסגור ולפתוח את עמוד הסינריים בסימולטור, לשם כך צריך לצאת מהטיסה...

עידכונים אוטומטיים של סינרים לרוב נעשים דרך הסינרי קונפיג, שזהו מסמך שניתן לערוך אותו, בסינרים מאוד מתקדמים זה מוסיף אוטומטית לסינרי קונפיג, אבל לא נראה לי שאם תוסיף אוטומטי לסינרי קונפיג במהלך טיסה תהיה לך אפשרות לגרום לו להציג את הסינרי, לשם כך תצטרך לצאת מהטיסה ...

פורסם

אז בקיצור נועם, אם אתה רוצה שהרעיון יצא לפועל, אני חושב שתשלב אותו בFSX.

אם אתה רוצה בFS9 אני לא רואה אפשרות כזאת שאפשר לעקוף את הדבר הזה ולא לאתחל את הסימולטור, בכל מקרה בהצלחה !

פורסם
אז בקיצור נועם, אם אתה רוצה שהרעיון יצא לפועל, אני חושב שתשלב אותו בFSX.

אם אתה רוצה בFS9 אני לא רואה אפשרות כזאת שאפשר לעקוף את הדבר הזה ולא לאתחל את הסימולטור, בכל מקרה בהצלחה !

ההודעה שלי כללה גם את הFSX.. אומנם לא צריכים להפעיל את הסימולטור בחדש, אבל בהחלט צריך לפתוח את דף הסינרים, ועד כמה שאני יודע אין דרך לעשות "ריפרש" לסינרים בזמן טיסה...

פורסם
יש כבר תוכנה שמעדכנת את הסימולטור בלי צורך להיכנס ולצאת , אומנם רק שהסימולטור סגור אבל עדין , עידו פירסם את זה :

http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... 0%F8%E9%ED

שים לב התוכנה עושה סדר בסינרים..

רגע...אתה רוצה להגיד לי....שאם למשל אני רוצה לטוס למילאנו ואין לי את הסינרי אז אני רושם בתוכנה הזאת את הICAO וזה מוריד לי תוך כדי הטיסה את הסינרי? אם כן זה פשוט בלתי ניתן לעשייה

לא אמרתי את זה.. אמרתי שהתוכנה מעדכנת סינרים משרת. ושוב אני אומר מידע נוסף ויותר מפורט למי שיכול לעזור ושלוח מייל.. אל תקטלו ישר

פורסם

לא אמרתי את זה.. אמרתי שהתוכנה מעדכנת סינרים משרת. ושוב אני אומר מידע נוסף ויותר מפורט למי שיכול לעזור ושלוח מייל.. אל תקטלו ישר

אנחנו ממש לא קוטלים, אנחנו מנסים רק להסביר שזה לא אפשרי בFS9, אבל בFSX אני חושב שזה אפשרי.

פורסם

בתור התחלה, אתה יכול לבנות את התוכנה שלך בצורה יותר פשוטה.

הרעיון הוא כזה: שהתוכנה שלך תבדוק איזה סינרים מותקנים בסימולטור, ולהמליץ למשתמש (עם לינק) להוריד סינירים חדשים שקיימים.

אם תצליח להפעיל את זה אז יהיה לך קל בעתיד להתפתח ולהכניס לשם את הפונקציה שהתוכנה לבד תוריד לו את הקובץ למחשב ותתקין אותו בסימולטור.

רעיון יפה. בהצלחה 8)

פורסם
בתור התחלה, אתה יכול לבנות את התוכנה שלך בצורה יותר פשוטה.

הרעיון הוא כזה: שהתוכנה שלך תבדוק איזה סינרים מותקנים בסימולטור, ולהמליץ למשתמש (עם לינק) להוריד סינירים חדשים שקיימים.

אם תצליח להפעיל את זה אז יהיה לך קל בעתיד להתפתח ולהכניס לשם את הפונקציה שהתוכנה לבד תוריד לו את הקובץ למחשב ותתקין אותו בסימולטור.

רעיון יפה. בהצלחה 8)

אוקיי הבנתם בערך את הכיוון למרות שיש חלקים שקצת שונים בתכנון שלי. בכל מקרה כבר עכשיו יצר איתי קשר בנאדם אחד שמוכן לעזור. אם עוד מישהו יודע ויכול אתה מוזמנים.

תודה

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...