עבור לתוכן
GILG

המפות של רן בKNEEBOARD

Recommended Posts

פורסם

היי גיל,

יש בקובץ סיפריה ושלושה קבצים.

בעקרון אתה פותח את הכל לתוך הספריה של המטוסים (c:\program files\flight simulator 9\aircraft)

ואז יהיה לך את שלושת הקבצים בשורש של סיפרית aircraft ועוד ספריה בשם maps תחת aircraft וזהו.

עכשיו תעלה את הFS תכנס למטוס, תלחץ F10 תבחר את ה key command (מסומן כ A) ורשימת המפות תופיע.

אם עדיין יש לך שאלות, אתה מוזמן לפנות אלי במסנג'ר, פרטים למטה.

רן.

פורסם

תודות רבות לרן על התוכנה המאפשרת להציג בלחיצה אחת על F10 את הדפיות והמפות

בעזרתו של רן הצלחתי תוך זמן קצר ללמוד איך להוסיף לתפריט גם דפיות חו"ל - זו ממש לא בעיה. הקץ כעת לפשפוש בניירות. הגישות והנחיתות הפכו להרבה יותר נוחות. כל מה שצריך זה להפוך את הדפיות (לרוב ב-PDF) ל- JPG ןלהתקין אותם בתוכנה. אפשר גם להוסיף במרוכז את כל התדרים (כולל VOR NDB )

שןב רב תודות לך רן על תוכנה שימושית

זאב

פורסם

חברים!

אם יש מצב שכולם רוצים דפיות בחול אפשר לעשות עדכון לקיבורד ולהוסיף מקומות שלהם יש הכי הרבה ביקוש!

דרך אגב אני גם כאן מעוניין לעזור אם הנושא יתקדם!

אפשר גם לפתוח סקר או דיון או אפילו כאן וכול אחד ירשום את המקומות שהוא רוצה וככה נדע למה יש את הביקוש הרב ביותר ונוסיף וניתן לכולם

פורסם

אני לא מצליח להפעיל! :(

מה זה key command? יש לי FS2K2 וכשאני לוחץ F10 עולה לי ה-kneeboard של התוכנה עצמה.

מה עכשיו?

חן

פורסם

חן, לא בדקתי את זה על ה FS2002.

אני אבדוק את זה יותר מאוחר ואכניס לפה הסבר.

אני לא בטוח שזה עובד על ה FS2002. :(

רן.

פורסם

תודה אריה,

לגבי דפיות מחו"ל אני יכין בקרוב מדריכון על איך להוסיף דפיות.

זה ממש פשוט אם יודעים HTML בסיסי ומעט עריכה גרפית של כיתה ב' :wink:

לגבי זום, לא אי אפשר לעשות זום ולכן צריך לדאוג שהדפית תהיה בגודל סביר, שלא צטרך לגלול במשך שעה כדי להגיע לפינה אחת (פה נכנס סעיף ב' של הידע).

רן.

פורסם

חברה חשבתי במקום לפתוח אשכול חדש אני אדבר פה (כי זה קשרו לנושא הזה מין הסתם)

אני צריך עזרה על מנת להוסיף כמה שיותר שדות תעופה (אני מתכוון אני יודע להוסיף אני צריך כמה שיותר עוזרים). אני רוצה להוסיף כמה שיותר שדות תעופה שאנחנו טסים אלהם באירופה ועוד כמה בשאר העולם (למשל ניו יורק, הונג קונג, יוהנסבורג). כאלה לשדעתי מאוד חשובים.

אם משהו מוכן לעזור לי אני אודה ומודה מראש.

נ.ב.

ראיתי את התוספת של LA ועוד שני השדות, ומזה קיבלתי את ההשראה להמשיך אבל גם ראיתי את כל האורך של השמות והאפשרויות שיש בLA והבנתי שלבד אני יכול לסיים אולי לFS2006 ומי יודע אולי שם זה כבר לא יעבוד על דפי HTML.

פורסם

כמו שגל אמר, הועלה ל AVSIM עדכון ל kneeboard שערך זאב קאהן (מקווה שהאיות נכון) שכולל 3 שדות מחו"ל, LAX, ברמן (EDDW) ו Raggio Calabria שבאיטליה.

גל תנסה לתפוס אותי בהמלך הסופש ואני אנסה לעזור לך.

רן.

פורסם
חברה חשבתי במקום לפתוח אשכול חדש אני אדבר פה (כי זה קשרו לנושא הזה מין הסתם)

אני צריך עזרה על מנת להוסיף כמה שיותר שדות תעופה (אני מתכוון אני יודע להוסיף אני צריך כמה שיותר עוזרים). אני רוצה להוסיף כמה שיותר שדות תעופה שאנחנו טסים אלהם באירופה ועוד כמה בשאר העולם (למשל ניו יורק, הונג קונג, יוהנסבורג). כאלה לשדעתי מאוד חשובים.

אם משהו מוכן לעזור לי אני אודה ומודה מראש.

נ.ב.

ראיתי את התוספת של LA ועוד שני השדות, ומזה קיבלתי את ההשראה להמשיך אבל גם ראיתי את כל האורך של השמות והאפשרויות שיש בLA והבנתי שלבד אני יכול לסיים אולי לFS2006 ומי יודע אולי שם זה כבר לא יעבוד על דפי HTML.

זה מה שבדיוק דיברתי עם רן שכדאי לעשות!

אם אתה צריך ממני עזרה דבר איתי ונעשה ביחד!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...