yonix4 פורסם אפריל 16, 2004 דיווח פורסם אפריל 16, 2004 טוב שלום לכולם אני יום חמישי החלטתי שאני הולך לחתוך צד אחד של המחשב שלי ולשפר אותו למלא סמלים של חברות תעופה באמצע איזשהו סוג של מטוס, אני ייתן דוגמאות בהמשך אך לא של אותו הנושא כמובן. אלו דומאות מדברים בנויים לא שלי אך מופעים באינטרנט לדוגמה: וישנם עוד. מה שאני הולך לעשות זה ממש לא בכיוון הזה אך על אותו עיקרון. אני מתכנן לחרות את כל הלוגויים של חבורת התעופה בארץ ופה אני צריך קצת את עזרתכם מי שיש לו תמונה של הלוגאויים שאני מדפיס את זה, זה יוצא על חצי עמוד בברור??? כל מי שיוכל לפרסם פה או להעביר לי במייל או מסנג'ר אני ממש יודה לנו כי פרט זה חשוב בתהליך הפרויקט. זה היה אחד עכשיו שתיים. אני צריך עם מישהו מכיר חנות באזור המרכז שמוכרים בא פרספקס בעובי 4מ"מ מידות 40X42 במחיר סביר ושאני אומר סביר זה בן 20-40 זה כמובן תלוי איפה אז עם מישהו מכיר אז בבקשה שיעזור לי :roll: :roll: :?: :?: ומשהו אחרון כמובן יש את הנורה שמאירה על הכל אני ייתן לכם דוגמה אך עם מישהו מוצא אחת כזאת בצבע לבן בבקשה שיגיב פה וייתן לי כתובת כי בלי זה , זה לא ייצא כמתוכנן. והנה הדוגמה אני ייתן לכם גם דגם אך לא דווקא חייב להיות הוא בחנות איפה שהתמונה אין שם בצבע לבן והם ממש יקרנים לזה קוראים: (אחרי עריכה מופיע למטה בסוף ההודעה) SUNBEAM cold cathode kit w/dual inverter וכמו הירוק גם בכחול רק לא מצאתי ל-ב-ן שזה מה שאני צריך (אחרי עריכה מופיע למטה בסוף ההודעה) כמובן זה אותו שם של מוצר. אז זהו מה שיכול בבקשה שיעזור לי למצוא את החומרים שרשמתי אני מקווה לסיים עם זה בסוף החודש בנתיים אני ישים תמונות שאני צילמתי מצטער על האיכות וזה בנתיים החלקים הראשונים שיש לי ששמתי אותם בנתיים בתוך המחשב מחוברים בנוסף תנו גם את הדעה שלכם ברעיון תודה רבה לכל העוזרים והמגיבים :wink: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/images/SUNBEAM_CCFL_blue_kit.jpg https://www.zigzag2000.co.il/catalog/images/SUNBEAM_CCFL_blue_kit.jpg
TDK פורסם אפריל 17, 2004 דיווח פורסם אפריל 17, 2004 אתה יכול ליקנות פרספקס ב- www.pandas.co.il www.zigzaz2000.co.il
yonix4 פורסם אפריל 17, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 17, 2004 אני מאמין שהכל בסוף יצא בסביבות ה -200 שקל
yonix4 פורסם אפריל 17, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 17, 2004 TDK אני צריך חנויות באזור המרכז והאתר שהשני הוא במרכז אבל הם ממש יקרנים שם