ifs2003 פורסם אוגוסט 25, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2007 שלום, החלטנו לשתף אתכם בתהליך הרכבת הפאנל של מטוס הAIRBUS A320. כרגע אנו עובדים על תמונת הרקע, אולי החלק הכי חשוב בפאנל עצמו. ללא תמונת רקע טובה הפאנל לא יהיה שווה הרבה מבחינת מראהו. בגלל סיבות כאלה ואחרות החלטתי הפעם לא לפרסם כאן ישירות את התמונות אלה לתת קישור ישיר לעמוד הפיתוח של המטוס באתר הבית שלנו. AIRBUS A320-200 קבלו את התוצר הסופי :
AaronDagan פורסם אוגוסט 26, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2007 שלום,החלטנו לשתף אתכם בתהליך הרכבת הפאנל של מטוס הAIRBUS A320. כרגע אנו עובדים על תמונת הרקע, אולי החלק הכי חשוב בפאנל עצמו. ללא תמונת רקע טובה הפאנל לא יהיה שווה הרבה מבחינת מראהו. בגלל סיבות כאלה ואחרות החלטתי הפעם לא לפרסם כאן ישירות את התמונות אלה לתת קישור ישיר לעמוד הפיתוח של המטוס באתר הבית שלנו. AIRBUS A320-200 קבלו את התוצר הסופי : אוקיי, מקס האלמוני בלי שם משפחה (הלוחם בדרכים ובפיראטים.... :mrgreen: .) עבודה יפה ומרשימה, אשר מצדיקה בהחלט את הגישה השמרנית שלכם. אני מצפה לראות את המוצר המוגמר, כי את הדגם של PA אני כבר מטיס זה זמן עם הפאנל היפה כשלעצמו של קן מיטצ'ל. אז תנו לי סיבה להודות למוצר "כחול-לבן"....