Barak פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 יהב, לא משנה למה אתה מתכוון, כשאתה מתגייס בחיים אבל בחיים אל תגיד ספטמבר 1996 עייפים כי זה עלול לגרום לתקריות לא נעימות במיוחד. ראה הוזהרת האמת שהתכוונתי להגיד את זה, בכל מקרה, יש דברים של הצבא שאי אפשר "לעברת" אותם לבית ספר... כנ"ל לגבי האיי פיי פיי, אז יהב תרגיע לפני שעומר יראה מה רשמת :mrgreen: יש פה כאלה קצת יותר פזמניקים גם מעומר אתה יודע....
Yahav Barzilay פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 יהב, לא משנה למה אתה מתכוון, כשאתה מתגייס בחיים אבל בחיים אל תגיד ספטמבר 1996 עייפים כי זה עלול לגרום לתקריות לא נעימות במיוחד. ראה הוזהרת האמת שהתכוונתי להגיד את זה, בכל מקרה, יש דברים של הצבא שאי אפשר "לעברת" אותם לבית ספר... כנ"ל לגבי האיי פיי פיי, אז יהב תרגיע לפני שעומר יראה מה רשמת :mrgreen: יש פה כאלה קצת יותר פזמניקים גם מעומר אתה יודע.... האמת שחשבתי כמה פעמים לפני שפרסמתי את ההודעות.. בסוף אמרתי "טוב נו.." :mrgreen:
Matan Solomon פורסם ספטמבר 1, 2007 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 יהב, לא משנה למה אתה מתכוון, כשאתה מתגייס בחיים אבל בחיים אל תגיד ספטמבר 1996 עייפים כי זה עלול לגרום לתקריות לא נעימות במיוחד. ראה הוזהרת האמת שהתכוונתי להגיד את זה, בכל מקרה, יש דברים של הצבא שאי אפשר "לעברת" אותם לבית ספר... כנ"ל לגבי האיי פיי פיי, אז יהב תרגיע לפני שעומר יראה מה רשמת :mrgreen: יש פה כאלה קצת יותר פזמניקים גם מעומר אתה יודע.... נכון ברק, תמיד יהיו יותר פזמניקים, אבל עומר לוקח את זה קשה ויהב יודע מזה לקבל מכות מעומר על כאלו דברים :mrgreen: (אבל סה"כ הוא סתם ג'ובניק שמשחק אותה, חחחחח)
Yahav Barzilay פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 יהב, לא משנה למה אתה מתכוון, כשאתה מתגייס בחיים אבל בחיים אל תגיד ספטמבר 1996 עייפים כי זה עלול לגרום לתקריות לא נעימות במיוחד. ראה הוזהרת האמת שהתכוונתי להגיד את זה, בכל מקרה, יש דברים של הצבא שאי אפשר "לעברת" אותם לבית ספר... כנ"ל לגבי האיי פיי פיי, אז יהב תרגיע לפני שעומר יראה מה רשמת :mrgreen: יש פה כאלה קצת יותר פזמניקים גם מעומר אתה יודע.... נכון ברק, תמיד יהיו יותר פזמניקים, אבל עומר לוקח את זה קשה ויהב יודע מזה לקבל מכות מעומר על כאלו דברים :mrgreen: (אבל סה"כ הוא סתם ג'ובניק שמשחק אותה, חחחחח) אני יודע מה זה? :? לא התבלבלנו קצת בין ה"אני" ל"אתה"?
Moshe Bensal פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 לכל התלמידים, שתהיה לכם שנה מוצלחת, עם הצלחה בכל המבחנים, ובמויחד לאלה שנבחנים לבגרות. ולכולם, שתהיה שנה טובה ומוצלחת, כפי שאתם חולמים ורוצים שתהיה.
AsafSaar פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 בהצלחה לכולם :mrgreen: איזה באסה שהחופש נגמר :cry: :cry: :cry:
mickey lip פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 בהצלחה לכל התלמידים. איחולי הצלחה מיוחדים לעדן ליפ ושחר פינקלס שבבוקר יראו על הלוח את הכתובת " שלום כיתה א".
Avichai Koor פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 אני יאחל בהצלחה לכולם אני כבר שבוע בלימודים :cry: אבל מה אני אגיד...התרגלתי שתיהיה אחלה שנה
Ben Cohen פורסם ספטמבר 2, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2007 התעוררתי מוקדם משום מה, אז קודם כל היום זה היום. בהצלחה לכולם, למי שזה שנתו האחרונה ולמי שהראשונה או משהו באמצע :mrgreen: . ודבר שני, המנהלת של ביה"ס שלי רודפת אותנו גם ביום האחרון (ואני חשבתי שהטקס של תחילת שנה מספיק :? ): http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3431939,00.html
AsafSaar פורסם ספטמבר 2, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2007 איחולי הצלחה מיוחדים לעדן ליפ ושחר פינקלס שבבוקר יראו על הלוח את הכתובת " שלום כיתה א". אכן בהצלחה! זוהי רק תחילת הדרך
Baruch Spiegel פורסם ספטמבר 2, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2007 בהצלחה לכל התלמידים.איחולי הצלחה מיוחדים לעדן ליפ ושחר פינקלס שבבוקר יראו על הלוח את הכתובת " שלום כיתה א". שיהיה בהצלחה לכולם. לימודים (להצלחה) וחינוך (לערכים) הם כרטיס הכניסה שלכם לחיים האזרחיים. תשקיעו - תצליחו. ואם אפשר להגיד בהצלחה רבה גם ליובלי שפיגל שגם הוא מתחיל כיתה א', וגם כבר יודע להחזיק מצב אף.. עוד שנתיים גם שחר ורועי בכיתה א'. אמרתם פזמניקים? איפה אלה שצריכים לאחל לנכדים?? אני בטוח שיש כאן גם כאלה.. :mrgreen:
crazyblat פורסם ספטמבר 2, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2007 בהצלחה לכל התלמידים.איחולי הצלחה מיוחדים לעדן ליפ ושחר פינקלס שבבוקר יראו על הלוח את הכתובת " שלום כיתה א". שיהיה בהצלחה לכולם. לימודים (להצלחה) וחינוך (לערכים) הם כרטיס הכניסה שלכם לחיים האזרחיים. תשקיעו - תצליחו. ואם אפשר להגיד בהצלחה רבה גם ליובלי שפיגל שגם הוא מתחיל כיתה א', וגם כבר יודע להחזיק מצב אף.. עוד שנתיים גם שחר ורועי בכיתה א'. אמרתם פזמניקים? איפה אלה שצריכים לאחל לנכדים?? אני בטוח שיש כאן גם כאלה.. :mrgreen: ברוך יש פה גם כאלה(כמוני) שיש להם אח או אחות שהדבר הראשון ששמעו היום בבצפר שלהם...זה שלום כיתה א צובט לי בלב....הרגשה כאילו רק לפני שבוע הוא נולד.... ותחשוב מה יקרה לי אם הילדים שלי ילכו(טוב יש עוד הרבהההה מאוד זמן)