Yakov Kraus פורסם ספטמבר 6, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2007 TFC יצאה לחופשת קיץ לשלושה שבועות. היא האריכה את חופשתה בשבועים אולי בגלל ההוריקנים. האם היא מתכוונת להמשיך בחופשה עד לאחר החגים?
אורח פורסם ספטמבר 6, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2007 TFC יצאה לחופשת קיץ לשלושה שבועות.היא האריכה את חופשתה בשבועים אולי בגלל ההוריקנים. האם היא מתכוונת להמשיך בחופשה עד לאחר החגים? לא לדאוג, ההוריקן נמצא בדיוק בצד השני של יבשת אמריקה ואנחנו בכלל בהונדורס אנחנו נחזור אחרי ראש השנה. משום מה היתי בטוח שהחגים יצאו יותר רחוק מסיום החופש הגדול + מעבר דירה שלי שדי הוציא לי את המיץ ואת האנרגיות. אחרי ראש השנה ואם לא יפול לנו עוד איזה חג על יום חמישי, TFC חוזרת לעסקים כרגיל :wink: תודה על ההתעניינות יעקב ובהזדמנות זאת, חג שמח ושנת טיסות בטוחות מ TFC
AaronDagan פורסם ספטמבר 10, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2007 TFC יצאה לחופשת קיץ לשלושה שבועות.היא האריכה את חופשתה בשבועים אולי בגלל ההוריקנים. האם היא מתכוונת להמשיך בחופשה עד לאחר החגים? לא לדאוג, ההוריקן נמצא בדיוק בצד השני של יבשת אמריקה ואנחנו בכלל בהונדורס אנחנו נחזור אחרי ראש השנה. משום מה היתי בטוח שהחגים יצאו יותר רחוק מסיום החופש הגדול + מעבר דירה שלי שדי הוציא לי את המיץ ואת האנרגיות. אחרי ראש השנה ואם לא יפול לנו עוד איזה חג על יום חמישי, TFC חוזרת לעסקים כרגיל :wink: רן, למען הסדר הטוב, שים לב שסוכות נופל השנה פעמיים על ימי חמישי....... שנה טובה ורק טוב.
אורח פורסם ספטמבר 10, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2007 TFC יצאה לחופשת קיץ לשלושה שבועות.היא האריכה את חופשתה בשבועים אולי בגלל ההוריקנים. האם היא מתכוונת להמשיך בחופשה עד לאחר החגים? לא לדאוג, ההוריקן נמצא בדיוק בצד השני של יבשת אמריקה ואנחנו בכלל בהונדורס אנחנו נחזור אחרי ראש השנה. משום מה היתי בטוח שהחגים יצאו יותר רחוק מסיום החופש הגדול + מעבר דירה שלי שדי הוציא לי את המיץ ואת האנרגיות. אחרי ראש השנה ואם לא יפול לנו עוד איזה חג על יום חמישי, TFC חוזרת לעסקים כרגיל :wink: רן, למען הסדר הטוב, שים לב שסוכות נופל השנה פעמיים על ימי חמישי....... שנה טובה ורק טוב. שמתי שמתי :| מי נתן את ההוראה :roll: