Moshico Biller פורסם ספטמבר 7, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2007 ברק פלשניצקי!! חבר שתמיד כייף לדבר איתו תמיד אוהב לעזור.. שיהיה לך המוןןןןן מזל טוב ליום הולדתך ה 16!! עד 120 הרבה בריאות אושר.. שתצליח בכל אשר תרצה.. תמשיך להיות חבר טוב ומצחיק!! :new-bday: :multi: :smilecolros:
תומר עינבר פורסם ספטמבר 7, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2007 אלללה ברק!! יא פלצניסקי! מזל טוב! מכל הלב! החבר הטוב ביותר שלך
אורח פורסם ספטמבר 7, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2007 באראק BARAAAAK אחי , יא גברגבר מזל טוב, אתה אחד החברים שתמיד אבל תמיד ישמח לעזור לי ותמיד יתמוך בי , גם אם זה לא קשור לסימולטורים , אתה VFRNIK בלב בנשמה ובנפש וטוב שכך,תזכה לח*** הרבה בנות!ושתמיד יהיה לך טוב אללה בארק ימהולדת שמח ועד 160! יא : (אל תשאל אותי מה זה התמונה האחרונה, זה מה שיצא שחיפשתי שאר ירקות בגוגל)
ElAl-DOR פורסם ספטמבר 8, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2007 וואה וואה.... המלך חוגג יומולדת והממלכה משתגעת ממנו ! זה שאתה חתיך, אנחנו יודעים, זה שאתה מלך, אנחנו גם יודעים ולא כדאי לך להתווכח... [למה חבל.. ] ומזל טוב אחי! שתזכה לעוד שנים רבות! DOR
matan פורסם ספטמבר 8, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2007 ברקקקקקקקקקקקקקקק!@!@ הבנאדם הכי מדהים שיש פה בפורום, עוזר תומך מצחיק ופשוט בנאדם מדהים. מה אני אאחלך לך?רק בריאות השאר יש לך! המון מזל טוב!
Aviran פורסם ספטמבר 8, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2007 מזל טוב ברק!!!!!! עד 570 שנה!!! :!: :!: :!: תמשיך להיות הגברברון שאתה עכשיו! ותהנה בפריז! :new-bday: :new-bday: :new-bday: בברכה, אבירן..
Ilan Nemirovski פורסם ספטמבר 8, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2007 מזל טוב אחי אושר ועושר בריאות והצלחה שתחיה עד 787 שנים. שתמשיך להיות כמו שאתה ונראה לי אתה בפריס עכשיו לא? חח אז תהנה שם אחי ושוב מזל טוב! :wink: :!: :mrgreen:
Ben Cohen פורסם ספטמבר 8, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2007 מזל טוב ברק! באמת אחד האנשים שאני הכי נהנה לדבר איתם, מזל טוב עד 120, המון אושר, עושר ובריאות! :smilecolros: :smilecolros: :smilecolros::smilecolros: :smilecolros: :smilecolros:
Chen Cohen פורסם ספטמבר 8, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2007 Bonne Chance Mon Francais Ami :new-bday: ברק!! המון מזל טוב והצלחה בהמשך הדרך,אתה איש טוב ותישאר כזה!
3dude932 פורסם ספטמבר 8, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2007 פלשניצצקק!!!!! מזל"ט מטורף, (Heron בשבילך :mrgreen: ) שתמשיך להיות התותח שאתה, חבר טוב ואיש טוב באופן כללי :mrgreen: טיסה נעימה, תחזור עם הרבה חוויות (וחומרה :wink: ) וכשתחזור, מכיוון שאתה כבר במרכז, נקפוץ לאיזה 08 ככה.. לא?
Avi - 4X-KDF פורסם ספטמבר 8, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2007 אךךך גיל טיפשעשרה שיהיה רק מזל טוב עד היום האחרון, אני מאכל לך שתעסוק בכל התחביבים האהובים עליך בהמשך, אתה חבר טוב שתמיד עוזר ובקיצור תמשיך ליהיות כמו שאתה שבוע טוב