E.Z פורסם ספטמבר 15, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2007 שנתיים אבל בכל זאת אתה מתעלם מהודעה שיש לך בתיבת ההודעות הפרטיות שמבקשת ממך לשים שם מלא בחתימה
lidor פורסם ספטמבר 15, 2007 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 15, 2007 יש חתימה פשוט נלה מהרשת אני יכין אחת חדשה שבוע טוב
mickey lip פורסם ספטמבר 15, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2007 יש חתימה פשוט נלה מהרשת אני יכין אחת חדשה שבוע טוב מה הקשר? תחתום את השם שלך ,לא ביקשו ממך לשים פוסטר . מה כל כך קשה?
תומר עינבר פורסם ספטמבר 15, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2007 שנתיים אבל בכל זאת אתה מתעלם מהודעה שיש לך בתיבת ההודעות הפרטיות שמבקשת ממך לשים שם מלא בחתימה חחחחחח נפלתי! ולידור, זה לא פורום OFF TOPIC, כלומר, אתה וכל אחד אחר, לא יכול לפתוח הודעה על כל מה שבא לך. זה כמו שאני יפרסם הודעה: יואו! אתם לא מאמינים איזה חתול דרוס ראיתי היום!! זה לא קשור לתעופה, מקומו לא כאן, אלה בפורום בעלי חיים
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 15, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2007 מזזזזזזזזזללללללללללללל טווווווווווובבבבבבבבבבבבבבב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi:
Ben Cohen פורסם ספטמבר 15, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2007 מזזזזזזזזזללללללללללללל טווווווווווובבבבבבבבבבבבבבב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: עוד פעם אתה! פעם שלישית הולכים לאכול גלידה :mrgreen: אמרתי כבר פעם שפה זה לא גיימר? יש אנשים שבחטיבה הזאת מיום הקמתה ויש אנשים שמתקופת IVAO והם לא פותחים דיון על כל שנת וותק... :roll:
Niv Malin פורסם ספטמבר 15, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2007 מזזזזזזזזזללללללללללללל טווווווווווובבבבבבבבבבבבבבב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: אחלה תמונות! :roll: חדש פה.....
crazyblat פורסם ספטמבר 15, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2007 אחלה תמונות! :roll: תמונות???? אני לא רואה פה תמונות....מישהו פה רואה תמונות??? עוד פעם יש לי בעיה עם הדפדפן??!! שיייטטטטטט
Eldar Sella פורסם ספטמבר 15, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2007 הוא כתב הודעה לא קשורה לכלום - אז גם לי מותר.
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 15, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2007 לידור, עבור בבקשה על חוקי הפורום, הפוסטר שלך טיפה'לה חורג מהמגבלות