Shmulik Lin פורסם ספטמבר 16, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2007 עופר שפר הינו חבר שלי עוד מימי גולני העליזים-82 הנ"ל מדריך טיסה ב-FNA הרצליה,רופא תעופתי וגם רופא צלילה וגם רופא בטיפול נמרץ באחד מבתי החולים בארץ הנ"ל חולה טייס ולא מצליח לרפא את עצמו.... הנ"ל אינו יוצא חיל האוויר אלא משהו אחר הנ"ל סיפר לי כ,י הוא מת לטוס בישראייר או ארקיע במוניות-תעריף 2 ויום אחד הוא מודיע לי כי התקבל לישראייר לראשונים וממתין לסימולטור בחו"ל ברכתי אותו ואיחלתי לו בהצלחה הנ"ל התפטר מהבי"ח ,אך שוד ושבר...ישראייר ביטלו את הסימולטור -איזה בעסה לכאורה בד בבד ,נודע לו כי ארקיע פתחו קורס ל-ATR72 ,הנ"ל התקבל לשם ,עשה סימולטור וכיום נמצא כבר 3 חודשים בקוקפיטו של ה-72 מצד ימין איך אני גאה בו! צאו ולימדו כולם,אפשר גם אחרת ,צריך רק שידחו לך סימולטור אחד ,להתפטר מאיזה עבודה כלשהי..... ולהיות מגולני!
Baruch Spiegel פורסם ספטמבר 16, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2007 איזה באסה אני מגבעתי... וגם תקציב אין לי.. :| בכל מקרה שיהיה לעופר בהצלחה!
Or Netzer פורסם ספטמבר 16, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2007 הוא מוזמן למפגש להפגש עם קברניטים אמיתיים מזל טוב!
Zeev Bucki פורסם ספטמבר 16, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2007 כל הכבוד ובהצלחה לחברך! האם תוכל לומר לנו מה גילו? אולי גם לי יש סיכוי... בוקי זאב:4X-MJB
אבישי פורסם ספטמבר 16, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2007 כל הכבוד לבחור! אני בטוח שזה נותן הרבה מוטיבציה לרובינו כאן,שלא מתאימים לחיל האוויר מסיבות כאלו ואחרות.
תומר עינבר פורסם ספטמבר 16, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2007 למה לא אמרו לי שפתחו קורס ל-ATR72? חחחח סתם סתם... יפה מאוד! סיפור מרגש, עם הרבה תובנות בסוף.
crazyblat פורסם ספטמבר 19, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2007 כל הכבוד ובהצלחה לחברך! האם תוכל לומר לנו מה גילו? אולי גם לי יש סיכוי...בוקי זאב:4X-MJB שלום רב, אנו מצטערים, זאב, אך לצעריינו לא נוכל לקבל אותך לעבור קורס של ATR מאחר והידע הרב שלך בבואינג 747-200 מצויינת,אנו מעבירים אותך לאל על להמשך טיפול. בהצלחה וצום קל וגמר חתימה טובה. חברת ארקיע בע"מ. מורן שם טוב (חתימה) חחחח תאר לעצמך את זה זאב
אורח פורסם ספטמבר 19, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2007 כל הכבוד ובהצלחה לחברך! האם תוכל לומר לנו מה גילו? אולי גם לי יש סיכוי...בוקי זאב:4X-MJB שלום רב, אנו מצטערים, זאב, אך לצעריינו לא נוכל לקבל אותך לעבור קורס של ATR מאחר והידע הרב שלך בבואינג 747-200 מצויינת,אנו מעבירים אותך לאל על להמשך טיפול. בהצלחה וצום קל וגמר חתימה טובה. חברת ארקיע בע"מ. מורן שם טוב (חתימה) חחחח תאר לעצמך את זה זאב תאר לעצמיך שבוקי בכלל מומחה בעל שם עולמי ב 747-400 ולא ב 200 ובקרוב הוא יוכיח להם כמה הוא מומחה בסיוע עוד מספר מומחים מקומים מבית VATIL :wink: