עבור לתוכן
אורח

אזורי טיסה

Recommended Posts

פורסם

שלום!

רציתי לשאול כשיצא הלנדקלאס החדש ל FSX(שזה יקח עוד כמה חודשים 8) ) , אנשים מתכוונים לצאת לטיסות CVFR מגוונות יותר ולא להיות מקובעים ע"פ מפת הCVFR כמו למשל לעשות טיסת אולטראליטים או טיסות צילום באזורי הצפון או סתם להמציא נתיב ע"פ כבישים וערים עם אישור פקח שCVFR וIFR לא עובד מעליהם,אני שואל את זה כיון שאני רוצה לדעת עם כדאי בכלל להשקיע באזורים נוספים שלא עובר מעליהם נתיבי אוויר סטנדרטים.

תודה מראש :D

פורסם
שלום!

רציתי לשאול כשיצא הלנדקלאס החדש ל FSX(שזה יקח עוד כמה חודשים 8) ) , אנשים מתכוונים לצאת לטיסות CVFR מגוונות יותר ולא להיות מקובעים ע"פ מפת הCVFR כמו למשל לעשות טיסת אולטראליטים או טיסות צילום באזורי הצפון או סתם להמציא נתיב ע"פ כבישים וערים עם אישור פקח שCVFR וIFR לא עובד מעליהם,אני שואל את זה כיון שאני רוצה לדעת עם כדאי בכלל להשקיע באזורים נוספים שלא עובר מעליהם נתיבי אוויר סטנדרטים.

תודה מראש :D

יש לך פה סטירה בין שני דברים.. אתה אומר אנשים מתכוונים לצאת לCVFR אבל לא לפי המפה.

ממה שאני הצלחתי לקבל ולהבין מהיום שאני פה המטרה היא להיות כמה שיותר ראליסטים.. תחשוב יותר איך זה במציאות.

פורסם

התכוונתי לטיסת CVFR אבל מורחבת עם תוספות, ז"א עירון-כביש שש-מטולה(דוגמה הזויה אל תיקחו אותה ברצינות).

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...