Avshalom פורסם אפריל 19, 2004 דיווח פורסם אפריל 19, 2004 אני ממליץ לכל חברי החטיבה, ובעיקר החדשים או אלו שיש להם ידע מצומצם בתעופה, לקרוא את המדריכים באתר למטה. לדעתי זה אתר מעולה, הרבה חומר לקריאה או סתם כדי לדעת יותר בנושא תעופה. אני בכל אופן עוד לא נתקלתי בעוד אתר כזה בעברית.. אולי חלקכם כבר מכירים את האתר, אבל הנה הכתובת, שווה לקרוא. http://www.agur4u.co.il
hagay פורסם אפריל 19, 2004 דיווח פורסם אפריל 19, 2004 או או עכשיו רואים משהו מעניין, חברה אני פותח קורס ללימוד השפה העברית כדי שנוכל להבין את הנאמר באתר זה :wink:
mickey lip פורסם אפריל 19, 2004 דיווח פורסם אפריל 19, 2004 אתר יפה מאוד ומושקע יכול להוסיף הרבה לרוב האנשים בחטיבה לפי דעתי רוב האנשים יודעים להטיס 747 אבל לבצע הקפה מסודרת עם 152 אין להם מושג ואני מתכוון הקפה הכוללת את כל הבדיקות והנהלים שמבוצעים במהלכה ולא רק הטסה נטו ואחר כך מתפלאים למה שמוליק מקבל את הגננה :wink: מומלץ להתאמן על זה הרבה מיקי
mickey lip פורסם אפריל 21, 2004 דיווח פורסם אפריל 21, 2004 זה רק מחזק את מה שאמרתי אנשים לא יודעים להטיס ססנה כמו שצריך והם בטוחים שהם טייסים של גמבו לא זוכר מי זה היה אבל מצויין לו בחתימה "תלמד לזחול לפני שתלמד ללכת" כדי מאוד שכולם יקראו את החומר באתר ויעשו את המבחן על מנת לבדוק את הידע שלהם בטוח שרוב החברה יבהלו מהתוצאות :wink: מיקי
e_dor פורסם אפריל 21, 2004 דיווח פורסם אפריל 21, 2004 אני למשל יודע מראש שאני לא מקצועי בכלל ולכן עוד לא נרשמתי לחטיבה של VATIL ! אני טס ואני נהנה מזה אבל אני לא חושב שאני עושה את זה על 100% ראיליסטיות.
gal_d פורסם אפריל 21, 2004 דיווח פורסם אפריל 21, 2004 לא זוכר מי זה היה אבל מצויין לו בחתימה "תלמד לזחול לפני שתלמד ללכת" החתימה זה מי שנולד לזחול לא יכול לעוף. :wink:
jambo7 פורסם אפריל 21, 2004 דיווח פורסם אפריל 21, 2004 אבשלום איפה היתה עד עכשיו חיפשתי אתר כזה בנרות עכשיו כשאין לי זמן אז יש אתר בכל אופן תודה
Shmulik Lin פורסם אפריל 21, 2004 דיווח פורסם אפריל 21, 2004 דור לא נותר לי אלא להעריך מאוד את החתימה שלך ואת מה שכתבת אני חושב שזו גישה נכונה מאוד אם תרצה נקבע להקפות בהרצליה כי לטעמי משם צריך להתחיל אני התחלתי משם באמיתי ובהתחלה למרות שזה נראה קל,זה לא כל כך אימונים אימונים ועוד אימונים יישר כח