עבור לתוכן
zmatan

"הרצליה לקראת בחינה": 15.45 וצפונה!

Recommended Posts

פורסם

ברק גוטמן עולה עכשיו על הרצליה לקראת הבחינה שלו.

אכן התראה קצרה מאוד אבל לפני כניסת החג נשמח לראות כמה מטוסים בראדר שלנו!

קדימה,תעזרו לשנות את הישנוניות שפה.

מי שיכול שייקח ססנה ויעלה לכמה הקפות

בלי עצלנות - תירוצים לא יתקבלו :mrgreen:

פורסם

טוב פשוט בושה וביזיון!!!

לא נתקלתי עוד בתופעה כ"כ מכוערת כזאת.

נכון התראה קצרה אז מה?אי-אפשר לקחת ססנה ולבוא להקפות??

4 יוצאים מב"ג אז לפני שאתם יוצאים תעשו 2 הקפות ותחזרו ל-767 שלכם!

זו איננה תופעה חדשה ואני בכלל לא מבין למה היא קורת...גם אתמול היא הייתה וגם לפני שנה.

לבחור יש מבחן לניסים רוצים להוריד השגחה אז אתם לא יכולים לבוא ולעזור??

התופעה הזאת פשוט מקוממת וחבל שהיא חוזרת על עצמה כ"כ הרבה וכל הזמן

תעשו דין-וחשבון עם עצמכם אם בכלל ראויים לכם פקחים כמו שיש פה!

חג שמח!

פורסם
דרך אגב,תודה לצדיק מסדום נועם שבא ועשה 2 הקפות לברק

עשיתי רק שתיים בגלל האינטרנט הדפוק שלי.. התיכנון היה להרבה יותר :!:

פורסם

טוב ומי שלא הבין...

דברי לא באו לפגוע באף אחד כאן.לא זו הייתה המטרה.

המטרה הייתה להעלות את המודעות לבעיה שקיימת פה ולהעלות את המודעות על-מנת שנוכל לפתור את הבעיה הזאת.

אז שוב,שאף אחד לא ייראה את דברי כמשהו אישי שמטרתו הייתה לפגוע אלא פשוט לשים לתשומת ליבכם לבעיה.

פורסם
טוב ומי שלא הבין...

דברי לא באו לפגוע באף אחד כאן.לא זו הייתה המטרה.

המטרה הייתה להעלות את המודעות לבעיה שקיימת פה ולהעלות את המודעות על-מנת שנוכל לפתור את הבעיה הזאת.

אז שוב,שאף אחד לא ייראה את דברי כמשהו אישי שמטרתו הייתה לפגוע אלא פשוט לשים לתשומת ליבכם לבעיה.

אני אישית נראה לי בפעם הראשונה היום מתחבר לפורום...אם הייתי יודע שיש הזדמנות להקפות..עם פיקוח...בכיף הייתי בא...ההתראה הייתה של פחות מ-10 דקות...אבל עזוב את ההתראה...העיניין הוא באמת...ה-4 האלה שיצאו מנתב"ג...ממש לא יפה..לבן אדם יש מבחן בקרוב...צריך לעזור...

פורסם

תשמע, אני קיבלתי את ההודעה באיחור.. בדיוק כשסיימתי לדבר עם ברק הלכתי לשחק קצת כדורסל וההודעה שלו שהוא עולה הגיעה אחרי 30 דק'..

הייתי בא מצידי ל-8 הקפות ואף יותר אם הייתי יודע שתעלה..

מצטער על מה שקרה :(

וכל הכבוד לנועם :!: ישר כוח :mrgreen:

בברכה, אבירן..

פורסם

תרגיעו.

אתם לא יכולים לפרסם 10 לפני ואחר כך לבוא בטענות כאילו העולם התהפך.

גם לחברה מנת"ב אני לא בא בטענות, מי אמר לך שהם נכנסו לפורום לפני הטיסה? אולי פשוט החליטו לטוס והתחברו בנתב"ג?

איזו דרמה מכלום.

אם היית מפרסם יום לפני,או יודע מה? בבוקר ,ככה שיש עוד סיכוי לקרוא את זה,ניחא,אולי היה לך קייס.

הפעם אין צדק בנזיפה הזו.

תפרסם בהתראה מספיק ארוכה ואני אתן לך את הגיבוי.

לעת עתה, תרדו מהעץ,חג עכשיו.

חג שמח לכולם.

פורסם

אז מיקי וכל אלה שלמעלה - כולכם פספסתם את הנקודה.

אני לא מדבר ספציפית על המקרה עכשיו של היום.צודק במאת האחוזים פירסמתי 10 דקות לפני שעלינו ולא באה תנועה מה גם ערב חג ארוחות וסכות עיניינים אין לי טענות.

הבעיה שלי היא שזוהי תופעה!!!

לא משהו חד פעמי אלא משהו גורף שחוזר כבר עשרות פעמים כמו הדוגמה של אתמול עם אור שניסה לעלות וגם לא הצליח או עם ניב שעלה עם ניסים ונתן התראה מספיק ארוכה וגם לא הייתה תנועה.

צריך להתחנן פה לטייסים שיבואו לטוס או שיעזרו לפקח לעבור בחינה.

כמה בחינות כבר היו ובקושי היו מטוסים ואז היו צריכים לעשות בחינה חוזרת?אני בטוח שאיציק יוכל לנקוב במספר המדוייק.

אם אתם חושבים שאני בא בטענות כלפיי היום אז אתם טועים ולא הבנתם על מה אני מתרעם.

פורסם

מתן אתה לא צודק בעליל- לא משנה אם זאת השגחה או משמרת פיקוח רגילה אתה לא יכול לבוא בתלונות ברגע שהודעת על זה 10 דקות לפני- אצלי טיסה בוווטסים "מתוכננת: ו"מיוצרת" בדרך כלל יום לפני מהסיבה הפשוטה והכי בננאלית -זה זמן שאני משריין לטובת העניין, נוסיף עוד על העניין - אם פתחת את העמדה ספונטנית ואני כבר בנתב"ג עמוק עם האף בתוך הקוקפיט של ה 767 יהיה לי מאוד קשה ומתסכל לעשות עכשיו ריסט להכל ולעבור לססנה בהרצליה.

לדעתי אולי אחד הייתרונות של ווטסים זה שזה יכול ללמד אתכם מעבר ללטוס ולפקח- לתכנן היטב קדימה, להיות ספונטני זה טוב בעיקר שאתה עם בחורה בדייט השני - אבל לא בהכרח במשמרת פיקוח :idea:

פורסם
מתן אתה לא צודק בעליל- לא משנה אם זאת השגחה או משמרת פיקוח רגילה אתה לא יכול לבוא בתלונות ברגע שהודעת על זה 10 דקות לפני- אצלי טיסה בוווטסים "מתוכננת: ו"מיוצרת" בדרך כלל יום לפני מהסיבה הפשוטה והכי בננאלית -זה זמן שאני משריין לטובת העניין, נוסיף עוד על העניין - אם פתחת את העמדה ספונטנית ואני כבר בנתב"ג עמוק עם האף בתוך הקוקפיט של ה 767 יהיה לי מאוד קשה ומתסכל לעשות עכשיו ריסט להכל ולעבור לססנה בהרצליה.

לדעתי אולי אחד הייתרונות של ווטסים זה שזה יכול ללמד אתכם מעבר ללטוס ולפקח- לתכנן היטב קדימה, להיות ספונטני זה טוב בעיקר שאתה עם בחורה בדייט השני - אבל לא בהכרח במשמרת פיקוח :idea:

אז כדאי שתקרא שוב פעם את מה שכתבתי...

לא דיברתי על הקטע של ה-10 דקות!!!

אני מדבר על התופעה שגם אם אני אודיע שנתיים מראש לא יבואו טייסים.

למה?? זה מה שאני מנסה לברר...

פורסם

גם לא מסכים איתך- ברוב הפעמים שהעלתי הודעה על פיקוח מראש הייתה תנועה סבירה בהחלט- זה תלוי גם בזמן בשבוע בעיקר

פורסם
גם לא מסכים איתך- ברוב הפעמים שהעלתי הודעה על פיקוח מראש הייתה תנועה סבירה בהחלט- זה תלוי גם בזמן בשבוע בעיקר

אני לא מסכים איתך

גםא ירועים שמפורסמים שבוע מראש, בוא נגיד ככה התנועה מאכזבת מאוד .

וזה עוד מהתקופה בה אני הייתי במחלקת האירועים.

פורסם

אז כדאי שתקרא שוב פעם את מה שכתבתי...

לא דיברתי על הקטע של ה-10 דקות!!!

אני מדבר על התופעה שגם אם אני אודיע שנתיים מראש לא יבואו טייסים.

למה?? זה מה שאני מנסה לברר...

מתן, אני קורא מה שאתה כותב ואני מבין את הכאב שלך, וסביר להניח שהוא אכן מגיע ממקום מוצדק...

אבל......... צריך לשים לב למתי קובעים פיקוח. מן הסתם תודיע גם שבוע מראש, אבל תשים פיקוח בהרצליה בערב חג, *כנראה* שרוב האנשים פשוט לא יכולו להתחבר, וזה סתם דוגמה.

אולי זה בגלל שאני יחסית מעט זמן בחטיבה, רק כמה חודשים, אבל אני כן מרגיש שיש איזהשהו *נתק* כלשהו (לא לתפוס אותי במילה, תיתכן הגדרה יותר טובה) בין טייסים לפקחים פה.

בכל מקרה, הדוגמה שהבאת היא ממש לא במקום ולא רלוונטית לעניין שהוא דווקא כן.

חג שמח לכולם

פורסם

אלעד לא מסכים איתך בכלל!

אני העליתי בעיה ש"מציקה" לא רק לי אלא נוגעת לעוד הרבה חברים פה.

ישנן שתי אפשרויות לגשת לבעיה:

האחת,לטמון את הראש בחול ולהתעלם ממנה

והשנייה,לנסות להעלות את המודעות לבעיה ולנסות להתחיל לשבור את הראש על דרכים כן כיצד ניתן לפתור אותה ולראות מה עושים מכאן.

אני לא צריך לראות דוגמאות מתי כן באו X טייסים או באיזה זמן.ברור שזה יחס ישיר אבל אני מתכוון על התופעה הרווחת שקיימת פה וכנגד זה אני מתרעם.

פורסם

יש המון פתרונות לדעתי

סתם אחד שעלה לי בראש - להוסיף לכותרות של הפורום חלון קטן, למשל בין התמונות משמאל ובין הכותרות במרכז, ולדאוג למלא שם תמיד את כותרת "האירוע הקרוב" ומספר פרטים עליו, אולי להוסיף אפילו לינק אם פתחו לו שרשור. אמור להיות מאד פשוט לתחזוקה ובולט לעין.

הכי חשוב זה מה שמיקי אמר - תתכננו ככה שיהיה לכם מספיק זמן לפרסם מראש. ואם במקרה יש לכם תנועה גם בהתראה מיידית אז הרווחתם, אבל זה לא משהו שכדאי לבנות עליו ולהתאכזב.

פורסם

מתן עיקר הבעיה שהעלת כאן הייתה יותר לגבי משמרות ספונטניות- ועל זה ניתנה לך תשובה - לגבי ארועים מתוכנינים מראש אני רואה את התמונה הכוללת ולא חושב שהכל שחור -יש ויש.

פורסם
מתן עיקר הבעיה שהעלת כאן הייתה יותר לגבי משמרות ספונטניות- ועל זה ניתנה לך תשובה - לגבי ארועים מתוכנינים מראש אני רואה את התמונה הכוללת ולא חושב שהכל שחור -יש ויש.

לא.

כוונתי לא הייתה לגבי משמרות ספונטניות.הדוגמה של היום הייתה פשוט עוד דוגמה במאגר רחב.

גם במבחנים על עמדות תשאל את איציק כמה פעמים הוא היה צריך לדחות או לעשות מבחן חוזר בגלל חוסר בטייסים.

אני שוב מדבר עם העניין שאין טייסים.לא באירועים ולא במשמרות או השגחה על עמדות ודוגמאות לא חסרות.

פורסם

כמו שאמרתי לא חושב שהכל שחור הארועים בקיץ היו מאוד טובים ברובם ועכשיו אנחנו בתקופה שונה -חגים נגמרים- לימודים.

אגב לגבי בחינות לא ראיתי שהתקיימה מעשית הרבה הרבה זמן.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...