yossilevy פורסם ספטמבר 26, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2007 ב-24/09/07 טסתי למצדה במסגרת עבודתי בחברת SKY בססנה 172 קורא CDL המרנו ממסלול 21 לאינטרו תוך כדי טיפוס לגובה 7000 לבן גוריון. היום עננים כבר בגובה 4500 בערך 7-8/8 עד לאיזור עטרות. ביקשנו סיבוב מעל ירושלים אך הפקח נענה בשלילה. כל הדרך הפקח הציק לנו לגבי הגובה שראה אותנו על המכ"ם שמרנו גובה מדויק 700 והוא דיווח שראה אותנו ב7300. בשלב מסוים נמאס לי כבר לענות לו אז שאני שומר 7000 מדויק ואם הוא רוצה אני יכול להנמיך לגובה 6700 כך שיראה אותנו על המכ"מ בגובה 7000. ואז סוף כל סוף היה לנו שקט ממנו על למעבר קשר. אמרתי לו שאין לי אפשרות לכייל את הזע"ט באוויר וצריך לעשות את זה במעבדה אבל זה לא שיכנע אותו. טוב מצפון ירולשלים טסנו מעל ישוב אדם משם צומת אלמוג צפון ים המלח TALMI SIVAK ב-SIVAK עברנו קשר לפיקוח דרום כמה דקות אחר כך עברנו לחגב . ממנו קיבלנו הנמכה לגובה 500 מעפ"ש הכל נקי למנחת מצדה . כמה סיבובים מעל מצדה ועכשיו חעבודה הקשה לא ראינו את המנחת הוא נבלע עם פני השטח. המשכנו דרומה לכיוון בתי המלון נעזרתי ב-GPS שהיה ברשותי במהלך כל הטיסה ניווטתי למסלול בעזרת סיוע קרקעי והGPS. לפתע ראינו 2 מטוסים חונים על המסלול ורכב שממתין לנוסעים לקחת אותם לארוחת צהרים בבמדבר. ממשיכים FINAL מקבלים דיווח שהרוח משתנה כל הזמן ויש משבים חזקים לא דבר שמפריע לי לנחות נחיתה חלקה על המסלול הרעוע. בחזרה טסנו בגובה 5000 (בגלל במפינס) דרך ערד בית קמה שוקת אשקלון לשדה דב סה"כ 2:25 זמן טיסה. להלן לינק עם מספר תמונות . חייב להגיד שזו הפעם הראשונה ב 15 שנים שאני טייס שנחתתי במצדה ואפילו קיבלתי הצעת עבודה שם .... אז תהנו http://rapidshare.com/files/58386957/__ ... _1492_.rar
ראם אדם פורסם ספטמבר 26, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2007 תגיד יש מצב שההלוך היה מעל ירושלים-אדם בין השעות 15:00-15:40 ? כי ראיתי ססנה עוברת צפונה מהרחוב שלי ביום שני :shock: אגב מה היה הזמן שלקח לעשות את ההלוך? ותמונות יפות
Matan Solomon פורסם ספטמבר 26, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2007 יפה מאוד יוסי, מרתק כתמיד אחלה תמונות תמשיך לשתף אותנו
noobster פורסם ספטמבר 26, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2007 טיסה נחמדה ואחלה תמונות כמה אתה טס בSKY? טסתי איתכם מר"פ לש"ד שבוע שעבר... הטייס היה בני אם אתה מכיר ורמי היה טייס משנה בפיפר אצטק CID. בקיצור צור קשר פרטים בחתימה. תודה
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם ספטמבר 26, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2007 ראשית יוסי תרשה לפרגן על התמונות המצויינות שצילמתם. מרגישים שנהינתם . שנית אין סיפוק יותר גדול מעיסוק שאתה כל כך אוהב ועוד משלמים לך על כך. אבל....וזה אבל כזה גדול....איך ראבק אתה יוצא לטיסה כזאת ואפילו לא מבקש ממני אישור?, ועוד בלעדיי..!!(עוד תקום ועידת חקירה ממלאכתית!!). בקיצר יוסי תמשיך להינות וצפה לביקור במעלה אדומים בחול המועד.
yossilevy פורסם ספטמבר 27, 2007 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 27, 2007 טיסה נחמדה ואחלה תמונותכמה אתה טס בSKY? טסתי איתכם מר"פ לש"ד שבוע שעבר... הטייס היה בני אם אתה מכיר ורמי היה טייס משנה בפיפר אצטק CID. בקיצור צור קשר פרטים בחתימה. תודה אני טס בSKY שנה וחצי זמן הטיסה הלוך היה שעה ו15 דקות
yossilevy פורסם ספטמבר 27, 2007 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 27, 2007 תגיד יש מצב שההלוך היה מעל ירושלים-אדם בין השעות 15:00-15:40 ? כי ראיתי ססנה עוברת צפונה מהרחוב שלי ביום שני :shock: אגב מה היה הזמן שלקח לעשות את ההלוך? ותמונות יפות לא טסנו צפונית לעטרות וצפונית לישוב אדם. המראנו בשעה 11:35 בערך