BAW339 פורסם ספטמבר 29, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2007 Good evening ladies and gentleman I wasn't showed up for quite a long time... because i'm in Ukraine currently. And i need some real help if anyone can help at VATIL with this. If someone flying yom sheni 01.10.2007 to Kiev, Ukraine and can take some documents with him for me so i'll pick them up at Kiev he'll do a very big favor to me. These papers will be ready by yom sheni morning and there is just not enough time to send them by post because i got to have them by yom shlishi morning. No post service makes it so fast. If anyone can help... i'll be very grateful. My messenger is as usual freelancer@bezeqint.net
Or Netzer פורסם ספטמבר 29, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2007 Good evening ladies and gentlemanI wasn't showed up for quite a long time... because i'm in Ukraine currently. And i need some real help if anyone can help at VATIL with this. If someone flying yom sheni 01.10.2007 to Kiev, Ukraine and can take some documents with him for me so i'll pick them up at Kiev he'll do a very big favor to me. These papers will be ready by yom sheni morning and there is just not enough time to send them by post because i got to have them by yom shlishi morning. No post service makes it so fast. If anyone can help... i'll be very grateful. My messenger is as usual freelancer@bezeqint.net קונקורד שמעתם על פקס? אפשר לשלוח מראשות הדואר. שמעתם על סריקה ואימייל?
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 29, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2007 הוא חשב על זה אור, הוא חייב את המקור ולא עותק (פקס, מייל או סריקה). דואר אקספרס לוקח 6-8 ימי עסקים, הוא זקוק לזה דחוף עד שלישי הזה, אם יש מי שיכול לעזור אז מוזמן להגיב.
Or Netzer פורסם ספטמבר 29, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2007 הוא חשב על זה אור, הוא חייב את המקור ולא עותק (פקס, מייל או סריקה).דואר אקספרס לוקח 6-8 ימי עסקים, הוא זקוק לזה דחוף עד שלישי הזה, אם יש מי שיכול לעזור אז מוזמן להגיב. :\ לצערי זה נשמע IMPOSSIBLE להעביר לו את זה, הוא ממש צריך מזל בשביל שמישהו יטוס לקייב בדיוק ביום שני :\
mickey lip פורסם ספטמבר 30, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2007 אלכס,תבדוק UPS או FEDEX או DHL. חוץ מזה,טוב לשמוע ממך איש
Or Netzer פורסם ספטמבר 30, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2007 אלכס,תבדוק UPS או FEDEX או DHL.חוץ מזה,טוב לשמוע ממך איש אולי אפשר לבדוק בטעות עם אלעל אם הם יכולים להעביר את זה בטיסה של מחר או משהו?
mickey lip פורסם ספטמבר 30, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2007 אלכס,תבדוק UPS או FEDEX או DHL.חוץ מזה,טוב לשמוע ממך איש אולי אפשר לבדוק בטעות עם אלעל אם הם יכולים להעביר את זה בטיסה של מחר או משהו? הם נראים לך שירות שליחים? :roll:
Or Netzer פורסם ספטמבר 30, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2007 אלכס,תבדוק UPS או FEDEX או DHL.חוץ מזה,טוב לשמוע ממך איש אולי אפשר לבדוק בטעות עם אלעל אם הם יכולים להעביר את זה בטיסה של מחר או משהו? הם נראים לך שירות שליחים? :roll: אני מוכן לטוס מחר אובסרבר לקייב ולהעביר לו, רק כשהדיילת קרקע תשאל אם "מישהו נתן לי משהו להעביר שאני לא יודע את תכולתו" זו תהיה קצת בעיה... אולי הוא סתם מעביר ניירות גלגול? (אל תשאלו הומור שלי ושל הDCRM היקר שלנו במסן חח)
BAW339 פורסם ספטמבר 30, 2007 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 30, 2007 On these papers depends my ALTP and many more things. Guy who takes them can read them, check them, analyze them and make any thing he wishes. These papers are very important only for me and they are ready for transfer. I very much need them by yom shlishi morning. No postal service works that fast. So i'm hoping that in regards for what i did for ELAL for free of charge they'll do a very little favor to me and transfer these documents or someone who fly to Kiev can do so. I'm in Ukraine for 3 month already and this country is real HELL. I dream to finish things here and come back home. To Israel. I really desperately need these papers. Hope someone can help.
crazyblat פורסם ספטמבר 30, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2007 אמממ בדקתי בין אנשים שאני מכיר...אם מישהו טס לשם...קיבלתי תשובה שלילית מכולם.... ההצעה שלי...מאחר ויש פה אנשים עם קשרים באלעל....בדרך כלשהי.... זה כולה מכתב מאוד חשוב...יאללה תפעילו קצת קומבינות... אלכס...בהצלחה...שתמצא מהר מישהו שטס