razmatus פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 היום התקשרתי למיקרוסופט כדי לבדוק מה עם הדיסקים של FS2004 ששלחתי להם להחלפה. ענה לי בשרות הלקוחות בחור נחמד בשם תומר ובסוף השיחה הוא שאל אותי אם אני יודע עם מי אני מדבר, עניתי שאני מדבר עם תומר ואז הוא אמר שהוא מ VATIL דרך אגב. אני סבור שהוא זיהה אותי לפי השיחה על FS והשם משפחה המאוד לא נפוץ שלי. אז תומר היה נעים מאוד לדבר איתך, רז.
3Dvg פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 שששש אל תגלו קקקוווממממבבבביייינננננוווותתתתתת!!!!!!! :mrgreen: הנזק כבר נעשה..... :evilbat:
razmatus פורסם אוקטובר 3, 2007 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 ומה עם הדיסקים???? :wink: לפי מה שתומר אמר הם בדרך מגרמניה. מקווה לקבל אותם בקרוב לפני שייפתח הקורס הבא של IFS.
Matan Solomon פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 איך אתה לא מזהה את הקול של תומר, נו באמת :mrgreen:
אורח פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 אצלי היה סיפור יותר מגניב בהתחלה הוא אמר שזה תומר אבל שמעתי עומר והוא לא תיקן את עצמו ,אז אחרי שדיברנו על מה שדיברנו הוא אמר ששאול( אחד הטכנאים יתקשר אלי),ואמרתי שהוא אמר שהוא יתקשר בשיחה הקודמת והוא לא יתקשר,אז הוא אמר אל תדאג הוא יתקשר וכעסתי על זה,אחרי חצי דקה קפצה לה הודעה במסנגר "אל תתדאג ,אני מבטיח הוא יתקשר!"
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 שאול הטכנאי??? תומר, יש חיילים חדשים בטייסת שאני לא מכיר?
Yahav Barzilay פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 אז לאיזה מחלקה אני צריך להתקשר כדי לדבר איתך תומר? :mrgreen:
3Dvg פורסם אוקטובר 4, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2007 אז לאיזה מחלקה אני צריך להתקשר כדי לדבר איתך תומר? :mrgreen: טיפול נימרץ :roll:
razmatus פורסם אוקטובר 4, 2007 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 4, 2007 אז לאיזה מחלקה אני צריך להתקשר כדי לדבר איתך תומר? :mrgreen: פשוט מאוד: שרות לקוחות תבקש את תומר.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 4, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2007 אז לאיזה מחלקה אני צריך להתקשר כדי לדבר איתך תומר? :mrgreen: תבקש מהפקידה מעיין שתעביר אותך למשרד ק.ט
Ben Cohen פורסם אוקטובר 4, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2007 עכשיו ברצינות, מכיוון שאני יודע איך זה הולך בשירות לקוחות עדיף שלא תעשו לתומר בעיות כי יש האזנות, וזה יכול להיות לא נעים.
Tomer Haim פורסם אוקטובר 4, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2007 יש ב MS שתי מחלקות תמיכה קו ראשון (שם אני עובד) קו שני (שזו תמיכה מתקדמת יותר אנשים שמתקשרים עם תקלות מגיעים קודם לתמיכה קו ראשון ולשרות לקוחות, זו אותה מחלקה ואנחנו מטפלים בהם ברמה הבסיסית, של שימוש בתוכנות, הגדרות, חיפוש מאמרים, תיקון כל התקלות שלא מצריכות שימוש בקבצי התקנה. אם אנחנו מסתבכים ויש צורך בהתקנת מערכת הפעלה או אופיס או סימולטור ויש צורך בשימוש בדיסק של התוכנה, אז מעבירים את הלקוח לתמיכה קו שני. במרכז מכירים את הכרותי עם הסימולטור כך שרוב הקריאות התפעוליות עוברות דרכי חוץ מתקלות בקבצי DLL שאותם אני לא ממש אכיר ובשביל זה יש תמיכה קו שני. תופעות מעניינות שנתקלתי עם לקוחות מעניינים: - אחד טען שכשהוא טס ומוריד כוח לשיוט, הכוח לא יורד עם C172, אחרי בדיקה של הכל, שהגוייסטיק עובד והוא גם ניסה עם העכבר, הוא טען שהסלד לא יורד.. בסוף התברר שהוא טס על C182 שם יש פסיעה מישתנה וצריך להוריד את הידית הכחולה.. אחרי הסבר על מערכת CSU ופסיעה מישתנה הוא שאל אותי: מה אמרת? פסיעה משתינה? - אחת התקשרה לפני כמה ימים בגלל קריסה של הסימולטור באיזור VELOX.. מדובר בסינרי היפה אבל דפוק של לרנקה שאותו בכלל היא התקינה על FSX - אחת אהתקשרה לנציגה אצלינו ושאלה אותה איך נוחתים עם המשחק הזה! היא כנראה הצליחה רק להמריא - אחד אחר התלונן על זה שמנחת פיק בסימולטור נמצא בשטח סורי, ונעזרו בי להוכיח לו שגם במפות של JEPPESEN, איזור רמת הגולן הוא סורי וישראלי יחד - אחד שלא עבר דרכי והגיע לתמיכה קו שני, התלונן על זה שב 737 ובאיירבס ה FLIGHT DIRECTOR לא עובד במישור הגלגול ברגע שהAP מופסק, לא הבינו על מה הוא מדבר, ואז באתי ומצאתי שזה באג כללי ועזרתי בכתיבת משוב ל MS בארהב.. זהו...
razmatus פורסם אוקטובר 4, 2007 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 4, 2007 אחת אהתקשרה לנציגה אצלינו ושאלה אותה איך נוחתים עם המשחק הזה! היא כנראה הצליחה רק להמריא חה חה חה גם חברים שלי שבאים לחקור את הסימ' שואלים תמיד בלי יוצא מן הכלל על מה לוחצים כדי לנחות, אני לא יודע אם יצא לכם אבל להסביר להם שנחיתה זה תהליך רציני ולא סתם פקודה ע"י לחיצה על מקש, זה מסובך מרמות מטורפות.
אורח פורסם אוקטובר 4, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2007 רגע תומר , רשמת "אחת התקשרה" עם כבר יש בנות שאוהבות סימולטורים, למה לא להביא אותן לכאן?
Or Netzer פורסם אוקטובר 4, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2007 רגע תומר , רשמת "אחת התקשרה" עם כבר יש בנות שאוהבות סימולטורים, למה לא להביא אותן לכאן? חראם על ה767 של רן הוא נקי משריטות וה737 שלי ושל מיקי וה744 של דודי וה744 של בוקי והדיילות של בוקי עזוב אותך אין לי ביטוח על המטוס מפני נזק צד שלישי :mrgreen:
3Dvg פורסם אוקטובר 4, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2007 רגע תומר , רשמת "אחת התקשרה" עם כבר יש בנות שאוהבות סימולטורים, למה לא להביא אותן לכאן? חראם על ה767 של רן הוא נקי משריטות וה737 שלי ושל מיקי וה744 של דודי וה744 של בוקי והדיילות של בוקי עזוב אותך אין לי ביטוח על המטוס מפני נזק צד שלישי :mrgreen: ותחשוב על כול החניות הכפולות בבן גוריון.....
omerd17 פורסם אוקטובר 4, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2007 תאמת? גם לא הייתי רוצה לראות אותן עושות פוש באק
omerd17 פורסם אוקטובר 4, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2007 עם כבר אז הזכרתה לי משו שראיתי תיראה... Several years ago whilst flying at London Gatwick and in the infancy of Virgin Atlantic the following was heard over the Ground frequency during the normal morning rush to depart within your allocated runway/airway slot British Airways: “Ground Speedbird 332 stand 16 request push and start for Paris”. Tower:” Speedbird 332 standby there's a Virgin pushing back behind you with a tight slot!” !One nano-second of silence then laughter ensued