Omer k פורסם אפריל 20, 2004 דיווח פורסם אפריל 20, 2004 טוב נתחיל מזה שאני גר בעליית גג - כן יש לי חדר בעליית גג אז החלונות מופנים כלפי מעלה, ואני גר בישוב קטן בשם פרדסיה מי שטס טיסות ראייה זה הצומת לפני צומת השרון זאת צומת פרדיסה וכמה יפה עוברים מעלי ססנות כל הזמן.. אז היום בצהריים פתחתי את שני החלונות העמדתי את שתי המשקפות במצב כוננות וכל רעש של מטוס ואני עם השקפת רואה אותו בחלון, מדהים ביותר! כמובן שעכשיו אני מחפש מצלמה שתקלוט את הרוחק הזה בצילום מקרוב... כמו שוראים מהמשקפת וכמו כן שאלה על סקאנר היכן ניותן להשיג סקאנר בבלגיה - בעיר גנט רצוי - שם אבא שלי נמצא ומה אני צריך שהיה בסקאנר? מה לשאול בחנות? תודה מראש ומקווה עוד מעט גם לתמונות עומר
GILG פורסם אפריל 20, 2004 דיווח פורסם אפריל 20, 2004 אני רואה מביתי הקט מטוסים נוחתים על 12 בנתב"ג עם משקפת וזה מדהים@!
Or Netzer פורסם אפריל 21, 2004 דיווח פורסם אפריל 21, 2004 סקאנר שקולט את כל סוגי התדרים ... זה הכל וזה לא מכשיר קשר!!! [ מצלמה טובה? יש דיגיטליות שמתחברות ישר למחשב עם זום 32 הם יקרות... ויש רגילות עם אותו זום גם יקרות פחות מהדיגיטלית ממליץ על ניקון
Noam פורסם אפריל 22, 2004 דיווח פורסם אפריל 22, 2004 תדאג שהמכיר יתמוך ב- AIR BAND. ואם לא רשום AIR אז תברר אם הוא תומך בתחום של 108-138.