YairB פורסם אוקטובר 12, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2007 פנה אלי איציק אבל חשבתי שזה באמת היה הוא וזה בסוף התברר שלא שהוא התחיל לדבר על שטויות כגון סגירת החטיבה וכו' .
אורח פורסם אוקטובר 12, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2007 לא רשום לך במקרה החשבות איתו הוא מתחבר למסנג'ר ?
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 12, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2007 המתחזה לא רק אלי, גם לעוד משתמשים, הפיתרון הוא פשוט, תסתכלו על כתובת המסנגר שלו ותראו שהיא שונה ואז תחסמו, אני מקווה שהבחור יתבגר...שבת שלום. ותחזרו לטוס...
Or Netzer פורסם אוקטובר 12, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2007 אין מתחזה בקשי יש רק אחד=] החטיבה לא נסגרת לא לדאוג.
אורח פורסם אוקטובר 12, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2007 אין מתחזה בקשי יש רק אחד=]החטיבה לא נסגרת לא לדאוג. שיט, כבר היתי מוכן נפשית לזה
Or Netzer פורסם אוקטובר 12, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2007 אין מתחזה בקשי יש רק אחד=]החטיבה לא נסגרת לא לדאוג. שיט, כבר היתי מוכן נפשית לזה בינינו אי אפשר להיות מוכן נפשית לזה, זה כמו שמסומם בשניה אחת קושרים אותו ומפסיקים לתת לו ת'סם.
Eldar Sella פורסם אוקטובר 12, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2007 ראיתי היום גם אחד שהתחזה לי ולאלעד זיירמן. טיפשות במיטבה
Or Netzer פורסם אוקטובר 12, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2007 לוגסי לא לעצבן אותי :!: זהירות אתה רב עם בן אדם שיותר גבוה מA380 .
Ben Zwebner פורסם אוקטובר 12, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2007 לוגסי לא לעצבן אותי :!: זהירות אתה רב עם בן אדם שיותר גבוה מA380 . נכון אבל הוא יותר רזה מ EMBREAER 170 :mrgreen:
Shmulik Lin פורסם אוקטובר 12, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2007 חבל מאוד שאף אחד לא מתחזה אלי איציק DCRM זה לכל החיים :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Or Netzer פורסם אוקטובר 12, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2007 לוגסי לא לעצבן אותי :!: זהירות אתה רב עם בן אדם שיותר גבוה מA380 . נכון אבל הוא יותר רזה מ EMBREAER 170 :mrgreen: :mrgreen: חזק
nklo פורסם אוקטובר 12, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2007 אותו אחד התחזה גם אליי. וגם אליי, זו כנראה תופעה של מישהו משועמם במיוחד.
Or Netzer פורסם אוקטובר 12, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2007 אלי אי אפשר להתחזות אני נמוך מדי יש לי טיימר שסופר לגיוס ותמונה עם מלא אוכל בצד =] אי אפשר לעבוד עליכם =] :mrgreen: (ואני עכשיו מחכה שאמיר יבוא ויקפוץ .. עם איזה הערה נצר להטסה .. או משהו כזה...)
אורח פורסם אוקטובר 12, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2007 אלי אי אפשר להתחזות אני נמוך מדי יש לי טיימר שסופר לגיוס ותמונה עם מלא אוכל בצד =]אי אפשר לעבוד עליכם =] :mrgreen: (ואני עכשיו מחכה שאמיר יבוא ויקפוץ .. עם איזה הערה נצר להטסה .. או משהו כזה...) פקידת הכלים נצר לחדר כלים
Omer Efrat פורסם אוקטובר 12, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2007 אלי אי אפשר להתחזות אני נמוך מדי יש לי טיימר שסופר לגיוס ותמונה עם מלא אוכל בצד =]אי אפשר לעבוד עליכם =] :mrgreen: (ואני עכשיו מחכה שאמיר יבוא ויקפוץ .. עם איזה הערה נצר להטסה .. או משהו כזה...) נצר אני חייב להגיד שאתה הבן אדם הראשון שסופר לגיוס שלו... הספירה האחרונה שלי היתה לטיסה לארה"ב לרשיון טייס :? חחח
Amir Paz פורסם אוקטובר 13, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2007 אלי אי אפשר להתחזות אני נמוך מדי יש לי טיימר שסופר לגיוס ותמונה עם מלא אוכל בצד =]אי אפשר לעבוד עליכם =] :mrgreen: (ואני עכשיו מחכה שאמיר יבוא ויקפוץ .. עם איזה הערה נצר להטסה .. או משהו כזה...) עבור: ק.טכני 101. עופר שלום ( אחוז מהקצינים הטכנים קוראים להם עופר...) החייל אור נצר מ.א 7443255 יוצב בטייסת 101 כטכנאי אחוד F16. החייל טוען שהוא אמור להיות פקח/טייס - נא להנמיך לו ציפיות בהתאם. כמו כן - קיים אישור עקרוני לשלוח את החייל לאבט"ש בתחילת חודש הבא. ססססתתם נצר.... אל תדאג, עובד חזק על עניין הפיקוח טיסה עבורך :wink: יכול להיות שיש אור בקצה המנהרה - רק צריך להזהר שלא מדובר ברכבת תהיה חזק, השיחרור שלך הוא בסה"כ ב אוקטובר 2010. זו השנה שמופיעה בתחילת הסרט שליחות קטלנית 2 :wink: ועד אז - אפילו יסיימו את כביש 6. המשך פרטים בפרטי מולי
אורח פורסם אוקטובר 13, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2007 אלי אי אפשר להתחזות אני נמוך מדי יש לי טיימר שסופר לגיוס ותמונה עם מלא אוכל בצד =]אי אפשר לעבוד עליכם =] :mrgreen: (ואני עכשיו מחכה שאמיר יבוא ויקפוץ .. עם איזה הערה נצר להטסה .. או משהו כזה...) עבור: ק.טכני 101. עופר שלום ( אחוז מהקצינים הטכנים קוראים להם עופר...) החייל אור נצר מ.א 7443255 יוצב בטייסת 101 כטכנאי אחוד F16. החייל טוען שהוא אמור להיות פקח/טייס - נא להנמיך לו ציפיות בהתאם. כמו כן - קיים אישור עקרוני לשלוח את החייל לאבט"ש בתחילת חודש הבא. ססססתתם נצר.... אל תדאג, עובד חזק על עניין הפיקוח טיסה עבורך :wink: יכול להיות שיש אור בקצה המנהרה - רק צריך להזהר שלא מדובר ברכבת תהיה חזק, השיחרור שלך הוא בסה"כ ב אוקטובר 2010. זו השנה שמופיעה בתחילת הסרט שליחות קטלנית 2 :wink: ועד אז - אפילו יסיימו את כביש 6. המשך פרטים בפרטי מולי 2010 :shock: ממש מדע בידיוני...
Or Netzer פורסם אוקטובר 13, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2007 אלי אי אפשר להתחזות אני נמוך מדי יש לי טיימר שסופר לגיוס ותמונה עם מלא אוכל בצד =]אי אפשר לעבוד עליכם =] :mrgreen: (ואני עכשיו מחכה שאמיר יבוא ויקפוץ .. עם איזה הערה נצר להטסה .. או משהו כזה...) פקידת הכלים נצר לחדר כלים אין לך תינוק לנענע לגראפס? עבור: ק.טכני 101. עופר שלום ( אחוז מהקצינים הטכנים קוראים להם עופר...) החייל אור נצר מ.א 7443255 יוצב בטייסת 101 כטכנאי אחוד F16. החייל טוען שהוא אמור להיות פקח/טייס - נא להנמיך לו ציפיות בהתאם. כמו כן - קיים אישור עקרוני לשלוח את החייל לאבט"ש בתחילת חודש הבא. ססססתתם נצר.... אל תדאג, עובד חזק על עניין הפיקוח טיסה עבורך יכול להיות שיש אור בקצה המנהרה - רק צריך להזהר שלא מדובר ברכבת תהיה חזק, השיחרור שלך הוא בסה"כ ב אוקטובר 2010. זו השנה שמופיעה בתחילת הסרט שליחות קטלנית 2 ועד אז - אפילו יסיימו את כביש 6. המשך פרטים בפרטי מולי הייתי מגיב ומחזיר לך אבל העתיד שלי תלוי בך :mrgreen: אבל תזכור הפנקס פתוח היד רושמת אגב, ביררתי מה שביקשת בשבילך, המשך בפרטי.
אורח פורסם אוקטובר 13, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2007 אלי אי אפשר להתחזות אני נמוך מדי יש לי טיימר שסופר לגיוס ותמונה עם מלא אוכל בצד =]אי אפשר לעבוד עליכם =] :mrgreen: (ואני עכשיו מחכה שאמיר יבוא ויקפוץ .. עם איזה הערה נצר להטסה .. או משהו כזה...) פקידת הכלים נצר לחדר כלים אין לך תינוק לנענע לגראפס? שמתי לו בבקבוק של הבוקר הוגרדן, לא צריך לנער, הוא מרביץ סרייה שלמה לבד אתה יודע, חשבתי על זה שאתה יכול להיות אחלה חמש .... אתה נכנס מתחת לכנף של נץ בלי לשבור את הגב חבל שהפנטומים כבר לא בשירות
mickey lip פורסם אוקטובר 13, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2007 אלי אי אפשר להתחזות אני נמוך מדי יש לי טיימר שסופר לגיוס ותמונה עם מלא אוכל בצד =]אי אפשר לעבוד עליכם =] :mrgreen: (ואני עכשיו מחכה שאמיר יבוא ויקפוץ .. עם איזה הערה נצר להטסה .. או משהו כזה...) פקידת הכלים נצר לחדר כלים אין לך תינוק לנענע לגראפס? עבור: ק.טכני 101. עופר שלום ( אחוז מהקצינים הטכנים קוראים להם עופר...) החייל אור נצר מ.א 7443255 יוצב בטייסת 101 כטכנאי אחוד F16. החייל טוען שהוא אמור להיות פקח/טייס - נא להנמיך לו ציפיות בהתאם. כמו כן - קיים אישור עקרוני לשלוח את החייל לאבט"ש בתחילת חודש הבא. ססססתתם נצר.... אל תדאג, עובד חזק על עניין הפיקוח טיסה עבורך יכול להיות שיש אור בקצה המנהרה - רק צריך להזהר שלא מדובר ברכבת תהיה חזק, השיחרור שלך הוא בסה"כ ב אוקטובר 2010. זו השנה שמופיעה בתחילת הסרט שליחות קטלנית 2 ועד אז - אפילו יסיימו את כביש 6. המשך פרטים בפרטי מולי הייתי מגיב ומחזיר לך אבל העתיד שלי תלוי בך :mrgreen: אבל תזכור הפנקס פתוח היד רושמת אגב, ביררתי מה שביקשת בשבילך, המשך בפרטי. ועל כל זה נאמר: מפגרים,אבל אופטימיים